adnan başkanı savunmuyorum dünden beri hem dursuncu hem öztürkçü hem de polatçı oldum

zaten adama yanlış yapıldığında mutabık kalınmasa yıllar sonra idari açıdan da ibra edilecek olmazdı 31 martta. hem birini mali açıdan ibra edip idari açıdan etmemek çocukça değil mi?
algı konusuna gelince doğru ama o algılar yüzünden ünal başkan borçları dağ etti ve yine aynı algılarla fenerbahçeyi aziz 20 yılda fiko da 3 yılda bjkyi iflas ettirdi

ben adnan polat ibra edilecek mi diye sorulduğundan onun dönemine girdim aslında en başında

hümetler...
Iste bu yazdiklarin aslinda benim de polati savunma sebebim .. sembollerle anlatayim
bir bina yapacaksindir , isin cok zordur , paran azdir , isciyle ugrasirsin , kurumlarla ugrasirsin , izolasyon yaparsin , saftlardan kablo cekersin , sayisiz is yaparsin
ama hepsi alt yapidir , o esnada santiyenin onunden gecenler surekli "sunlar da bir bitiremedi , paralari yok , kabasi bile cikmadi..." der dururlar
ama isini iyi yapti isen , dis cepheyi giydirip dairelere insanlari yerlestirdiginde parayi da sen goturursun
Gs nin polat donemindeki cozumleri hep yapisal seylerdi , ve eger polat bu islere el atmasaydi zaten aysal ya da x kisinin arkadan gelip o gelirleri elde etmesi soz konusu degildi
futbol as kamburu yuzunden kazandigimiz parayi halka dagitiyorduk
stadyumunuz yoktu harabe bir 17 binlik stadyumda 10 bin kisiye oynuyorduk
otel arsasi (ugurun yazdigi) projeye dahil edilme tehdidi ile gitmisti
120 donumluk stad arazisini bile zor kurtardik , az daha 30 ya da 60 donumluk , yoldan uzak bir kisma bizi mecbur edeceklerdi
meira , arda , topal , keita ve misimovic gibi satislar ise klubun tum o gelirsiz donemlerini finanse etmek icin mecburen yapildi .
Polat bunlarla ugrasip kendisinden sonraya bir de bonus 100 milyon dolarlik stad isim sponsorlugu birakti , gorecegiz bakalim nerdeyse 10 sene evvelki o rakami bir daha yakalayabilen bir yonetim cikacak mi
iste polat da polat dememizdeki sebepler bunlardir , yoksa yedigi onlarca naneyi bir onceki mesajimda zaten yazdim