Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Sorun iste burada, bu bahsettigin Polat dönemi sanirim.kendi döneminde tüm gelirler gelmedi ki yani 3 lira borcun var bu üç liraya da her gün 30 kuruş borç gelsin. senin 3 günde gün başı bir lira gelirin olsun öyle izah edeyim
ilk gün 1 lira geldi 3.3 lira-1 lira= 2.3 lira kaldı burada sen gittin kardeşin geldi (ünal aysal)
ikinci gün de 1 lira geldi ve 20 kuruş da faiz: 2.5 tl-1 tl=1.5 tl kalır (ünal aysalın ilk senesi)
üçüncü günde 1 lira geldi ve 10 kuruş faiz: 1.6 tl-1 lira 0.6 tl kalır e bir de yeni sezonun şampiyonlar ligi geliri ki önce yoktu sekizinci olunmuştu böylece artıya geçilecekti (ünal aysalın ikinci senesi)
basitçe örneklendirmeye çalıştım işte ünal aysal borç ödemedi 2.5 tl'nin üzerine 1 lira daha borç yaptı sonra faiz ona göre 35 kuruş olarak artmaya başladı ikinci senenin sonunda 4.30 sonraki sene 5'e dayandı bir de kur fırladı borcum bu kadar dı 10 milyon dolar farkla verdim denmez şöyle ki;
300 dolar borcum vardı 300 dolar bıraktım denmez zira sen tl kazanıyorsun araya 10 sene girmedi ki enflasyon da belli zaten dolar olarak yakın kalsa da kuru göz ardı etsen de arada harcadığım 1 milyar dolar ne oldu? 1.5 katrilyonluk gelir uçtu gitti hesap bu kadar basit. yahu zaten ne ünal aysal ne dursun özbek ne de adnan polat bir daha başkan olmayacaklar aday bile olmayacaklar aday olan rezil olur burada mevzu ay sonu 2 başkanın ibrası hepsi o, hürmetler...
Polatin devraldigi borc miktari 180 milyon dolar deniyor, devrettigi borc miktari ise 300 milyon dolarin üzerinde.
Ayrica 1 milyar dolar yazmissin, abi böyle bir harcama olabilir mi.
Galatasaray böyle bir harcama yapip hala ayakta durabilir mi?
Son düzenleme: