Campos Danışmanlık Teklifini Kabul Etti

Adam tam bir pazarlamaci... Milyon dollar karşiliğinda şirketinden danişmanlik sattiysa bize büyük başari...

Schmidt ve ekibine terim ve evlatlarina verdigimiz 4 Milyon euroyu versek gelmez mi yaw. Campos bu işle ilgilense olmaz mı.

15 yıl sonra futbol izlemis oluruz bizde.

bu adamın galatasaraya karşı bir kini mi var. cümleleri gizli nefret içeriyor resmen
Emin değilim ama Galatasaraylı diye biliyorum kendisini. Spor medyasında nadir aklı başında yorumculardan biri olarak görürüm. Kaçırdığım bir şeyler varsa bilemem...

öncelikle kar edecek şekilde oyuncu satışı yapsın gerisi kolay..

Emin değilim ama Galatasaraylı diye biliyorum kendisini. Spor medyasında nadir aklı başında yorumculardan biri olarak görürüm. Kaçırdığım bir şeyler varsa bilemem...
Tek yaptığı İtalyan, İspanyol gazetelerin haber çevirilerini yapıp ekranda okumak. Kendi fikri 0, ne görüyorsa ne oluyorsa onu konuşur

Tek yaptığı İtalyan, İspanyol gazetelerin haber çevirilerini yapıp ekranda okumak. Kendi fikri 0, ne görüyorsa ne oluyorsa onu konuşur
Katılmıyorum. Spor programlarını pek seyretmem ama denk gelen maç ve oyuncu analizlerini çoğunlukla beğenirim. Abartılı ve aşırı iddialı yorumlar yapmaz ki öylelerine şaklaban diyoruz...

Katılmıyorum. Spor programlarını pek seyretmem ama denk gelen maç ve oyuncu analizlerini çoğunlukla beğenirim. Abartılı ve aşırı iddialı yorumlar yapmaz ki öylelerine şaklaban diyoruz...
Abartılı da konuşuyor iddialı da. Hatta alakasız olayları birbirine bağlamaya çalışırken acayip komik oluyor. Ben bayağıdır izlemiyorum bu adamı düzeldiğini de zannetmiyorum

kendıne ıyı bak dostum

Pulgarı sokusu nedeniyle cok da sevdalısı değilim. Ünal Başkan belki bir ihtimal kendisiyle çalışabilir.

Geri
Üst Alt