- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin değilim ama Galatasaraylı diye biliyorum kendisini. Spor medyasında nadir aklı başında yorumculardan biri olarak görürüm. Kaçırdığım bir şeyler varsa bilemem...bu adamın galatasaraya karşı bir kini mi var. cümleleri gizli nefret içeriyor resmen
normalde öyleydi de son zamanlardaki hali bi değişik. nefret besliyor gibi sanki.Emin değilim ama Galatasaraylı diye biliyorum kendisini. Spor medyasında nadir aklı başında yorumculardan biri olarak görürüm. Kaçırdığım bir şeyler varsa bilemem...
Tek yaptığı İtalyan, İspanyol gazetelerin haber çevirilerini yapıp ekranda okumak. Kendi fikri 0, ne görüyorsa ne oluyorsa onu konuşurEmin değilim ama Galatasaraylı diye biliyorum kendisini. Spor medyasında nadir aklı başında yorumculardan biri olarak görürüm. Kaçırdığım bir şeyler varsa bilemem...
Katılmıyorum. Spor programlarını pek seyretmem ama denk gelen maç ve oyuncu analizlerini çoğunlukla beğenirim. Abartılı ve aşırı iddialı yorumlar yapmaz ki öylelerine şaklaban diyoruz...Tek yaptığı İtalyan, İspanyol gazetelerin haber çevirilerini yapıp ekranda okumak. Kendi fikri 0, ne görüyorsa ne oluyorsa onu konuşur
Abartılı da konuşuyor iddialı da. Hatta alakasız olayları birbirine bağlamaya çalışırken acayip komik oluyor. Ben bayağıdır izlemiyorum bu adamı düzeldiğini de zannetmiyorumKatılmıyorum. Spor programlarını pek seyretmem ama denk gelen maç ve oyuncu analizlerini çoğunlukla beğenirim. Abartılı ve aşırı iddialı yorumlar yapmaz ki öylelerine şaklaban diyoruz...
ne tazminatı yavİyi tazminat alacaktır. Temiz para