Campos Danışmanlık Teklifini Kabul Etti

Forumun her konudaki yaklaşımı bu.

Birileri bir şeyler uyduruyor, diğerleri de peşinden gidiyor. Sorgulama ya da muhakeme etme yok.

Ülkenin bu durumda olduğuna şaşmamalı.
Çok kızıyorum bu duruma. Foruma yazmayan haber almak için gelen dünya kadar üye var. Gelip bu yazılanları okuyor ve gerçek sanıyor. Ben aktif kullanıcı olmama rağmen neyi kaçırdım diye yazılanları medyada doğrulamaya çalışıyorum. Keşke bu durumu engelleyici bir sistem kurulsa.
Esas çözüm Türkçeyi net düzgün kullanma zorunluluğu getirilse bir nebze çözülür.

Adamın görevi bize değil başkana danışmanlık değil mi?

Zaten öyle ise Elmas ayrıldığında gönderilmesi diye bir şey yok yani.

Kaldı ki görev tanımı bile net yapılmadı duyuru vs.

O yüzden gitti diye bir durum benim açımdan yok.

Geldi mi ki bize gidiyor yani.

Elmas'ın şahsi danışmanı oldu, ve onunla birlikte de Galatasaray ile inorganik bağı da ortadan kalkıyor olarak yorumlamak lazım.
Resmi anlaşma zaten önümüzdeki dönem için yazın yapılacaktı galiba. Torrent ve Sensible'ın tazminatları en büyük sıkıntı şu an için.

Çok kızıyorum bu duruma. Foruma yazmayan haber almak için gelen dünya kadar üye var. Gelip bu yazılanları okuyor ve gerçek sanıyor. Ben aktif kullanıcı olmama rağmen neyi kaçırdım diye yazılanları medyada doğrulamaya çalışıyorum. Keşke bu durumu engelleyici bir sistem kurulsa.
Esas çözüm Türkçeyi net düzgün kullanma zorunluluğu getirilse bir nebze çözülür.
çok da doğru bir nokta ya parmak bastın renktaşım

Adamın görevi bize değil başkana danışmanlık değil mi?

Zaten öyle ise Elmas ayrıldığında gönderilmesi diye bir şey yok yani.

Kaldı ki görev tanımı bile net yapılmadı duyuru vs.

O yüzden gitti diye bir durum benim açımdan yok.

Geldi mi ki bize gidiyor yani.

Elmas'ın şahsi danışmanı oldu, ve onunla birlikte de Galatasaray ile inorganik bağı da ortadan kalkıyor olarak yorumlamak lazım.
Elmas kendi cebinden karşılamıştır umarım parayı

Resmi anlaşma zaten önümüzdeki dönem için yazın yapılacaktı galiba. Torrent ve Sensible'ın tazminatları en büyük sıkıntı şu an için.
Sensibile'nin sözleşmesinde Elmas'ın yönetim görevi süresi bitince biter tarzı bir madde varmış Elmas ibrasızlık ihtimali olduğu için getirdiği dönem bu madde koymuş denilene göre. Bana göre yeni gelecek yönetimde kendisi ve Campos ile çalışmalı. Kerem'i sen satsan 13-15civarına anca satarsın ama bu piyasada adamlar satarsa 20-25 satarsın senden komisyon alır %5-10 falan ama sende kazanırsın yani win-win durumu. Bazıları ne gerek var bunlara Kerem'i, Marcao'yu satmak için boşuna komisyon ödenir deniyor ama bunu diyenin pek futbol piyasasını bilmediğini ve küçük düşündüğünü düşünütorum.

Başkanlık makamının mı yoksa Burak Elmas'ın mı danışmanıydı onu bile öğrenemedik doğru düzgün :) Ne berbat bi dönem yaşattın be Galatasaray'a Burak...

Geri
Üst Alt