- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Arkadaşlar yine okumadan yazmışlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadın haklı. Kurduyla yiyin demiyor. Katkısız meyve kurtlanmaz diyor. Kurtlanmış kısım kesilir geri kalan yenir. Çocukluğumuzda dünya kadar kurtlu elma, armut vardı. O kısmı keser gerisini yerdik. Şimdiki meyveler kusursuz parlaklık ve yuvarlakta.
Konudaki en doğru yorumun senden gelmesi beni ziyadesiyle şaşırttı.Kadın haklı. Kurduyla yiyin demiyor. Katkısız meyve kurtlanmaz diyor. Kurtlanmış kısım kesilir geri kalan yenir. Çocukluğumuzda dünya kadar kurtlu elma, armut vardı. O kısmı keser gerisini yerdik. Şimdiki meyveler kusursuz parlaklık ve yuvarlakta.
Konudaki en doğru yorumun senden gelmesi beni ziyadesiyle şaşırttı.Kadın haklı. Kurduyla yiyin demiyor. Katkısız meyve kurtlanmaz diyor. Kurtlanmış kısım kesilir geri kalan yenir. Çocukluğumuzda dünya kadar kurtlu elma, armut vardı. O kısmı keser gerisini yerdik. Şimdiki meyveler kusursuz parlaklık ve yuvarlakta.
Konudaki en doğru yorumun senden gelmesi beni ziyadesiyle şaşırttı.
Yaşı 20nin altındakiler ilaçsız doğal meyvenin tadını bilmez zaten.
Yasim 21 yazlari memlekette geciriyorum.Konudaki en doğru yorumun senden gelmesi beni ziyadesiyle şaşırttı.
Yaşı 20nin altındakiler ilaçsız doğal meyvenin tadını bilmez zaten.
Biliyorum Olimpos'a her gidişimde sebzenin nasıl lezzetli olduğunu hatırlıyorum ben de.Yasim 21 yazlari memlekette geciriyorum.
Amcamla tarimla ugrastigi icin cokca koylere gidip tarla fln gezdim.
Dogal meyveler dogal tatlar hala var ama sizin sofralariniza ulasmiyor malesef.
Yerel kaliyor.
Dogal cilek ve domates yedigimde hayatimin şokunu yasamistim
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
AnlıkYasim 21 yazlari memlekette geciriyorum.
Amcamla tarimla ugrastigi icin cokca koylere gidip tarla fln gezdim.
Dogal meyveler dogal tatlar hala var ama sizin sofralariniza ulasmiyor malesef.
Yerel kaliyor.
Dogal cilek ve domates yedigimde hayatimin şokunu yasamistim
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alt taraf erik yakındakiler vişne.Kadraja girmeyen elma incir kiraz ceviz vs. var daha