Canan Hoca'dan Yeni Öneri: "Meyveyi kurtlu bulursanız yiyin"

Yasim 21 yazlari memlekette geciriyorum.
Amcamla tarimla ugrastigi icin cokca koylere gidip tarla fln gezdim.
Dogal meyveler dogal tatlar hala var ama sizin sofralariniza ulasmiyor malesef.
Yerel kaliyor.

Dogal cilek ve domates yedigimde hayatimin şokunu yasamistim :D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen hafta köy yerinde bir restorana gitmiştik. Humusun üzerine bir domates koymuştu ki resmen yıllar olmuş o tadı almayalı ve tadını unutmuşuz domatesin. Adamdan bir tabak dolusu istedim ve ayranla beraber yedim. Sade domates çok lezzetliydi.

Dogal erik muhtesem birsey ya mayhos bir tat geliyor genelde.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla ben bunlarla büyüdüğüm için yapayların tadını fazla bilmiyorum :)
Images02_1.webp
Images01_1.webp

istanbulda bu kadar yesillik alan varmıydı yaw

Karatay'ın söylediği her şey doğru mu, değil mi bilmiyorum. bunu sayın @Melih Peker abimiz bildiği kadarıyla açıklar.

Fakat bu hatunun 1 kitabı sayesinde fazla kilolarından kurtulan çok kişiye şahit oldum. Adam gözümün önünde günden güne dondurma gibi eriyordu yaw.
karbonhidrat diyeti uygulayacaksin, az da spor yapacaksin. 5 ayda 20 kilo veremeyen beni bulabilir zira canli örnegi benim.

yine müthis 1 baslik secmisim anlasilan, haberi okumayanlar kendini belli etmis :D

Mutlu yaşam + ortalama sağlıksız besinler

Strestli yaşam + görece sağlıklı besinler ' den daha evla dır.
Stres kanser hücrelerini şeker den daha çok tetiklediği bir gerçek. Elbet dikkat edilmeli yiyeceklere fakat konu sağlıklı yaşamsa eğer ilk konu dingin stressiz bir yaşayışa sahip olmak gerek. Hocanın bahsettikleri yanlış değil ama survivor gibi memlekette sanki sadece dediklerini yiyince +20 yıl çok yaşanacak gibi bakıyor millet ağzının içine.

bir kadraja sığacak yeşillik bile kalmamış şuna sevinir hale gelmişiz.
arkada binalar boy vermiş budayın onları gökdelen seklinde yükselsin. ee bakarsan bağ bakmazsan dağ demişler.
Yok bu küçük orman bide binalar gözükmesin diye kadraj böyle oldu.Karşımızda İstanbulun büyük ormanlarından biri var ama onunda içine dev binalar dikilmeye başlandı orda haklısın.1990 larda faln çekilmiş resimler var şuanla hiç alakası yok yakında bizim buralarda bozulur :(

Kadın doğru söylemiş yine atıp tutmuşsunuz zirai zehirler vücuttan atılmıyor

Bir atasözü vardır.
-Kurtlu meyve buldun ye y**** buldun kaç

Geri
Üst Alt