Candan Erçetin

Cevap: Candan Erçetin | Başkan Yardımcısı

sol bekte candan hanımımı denesek acaba :rolleyes:

Tamamen başkanın tek adam olmak için listeye aldığı bir isim.Sadece listede adı var...

Hocam Başkan yardımcısı koltuğunu doldurucak bir ismeihtiyaç vardı.Hiçbişeye karışmıcak etmicek futbolla alakası olmayan....Umarım başarılı olmaya devam edersin Başkan.

Ben de hâlâ C. Erçetin'in bu işle bir bağlantısını kuramadım malesef, vardır bir bildiği Aysal'ın, dediğin gibi başarılı olsun da.

çok kibar çok iyi bir sanatçı kamera önünde pek gözükmeyi sevmeyen nadir sanatçılardan candan erçetin çok seviyoruz kendisini başarılar diliyoruz yönetimde

Bu kadının Fatih hocaya ağır küfürler ettiği konuşuluyordu Telegol de 1-2 hafta önce

Toplantilarda arka plan'da sarkilar söylüyor herhalde ... atmosferi yumsatmak icin. Saka maka bir yana, ilk duydugumda cok sasirmistim. Hepimizin sandigindan daha zeki bir kadin, ama ne tür icraat'lari var onu bilemiyorum. Is yapiyor mu, yapmiyor mu o da belli degil malesef. Hic gözükmüyor cünkü.

Biz belki de sadece şarkıcı gözüyle baktığımız için garip geliyordur. Vardır bir bildiği Sayın Aysal'ın. Belki de iyi bir yönetici iyi bir danışmandır

Ünal başkan gerçekten profesyonellerle çalışıyor! Yalnız herhalde biraz kafası karışmış müzik ile spor arasında elbette ilişki vardır ama bu kadar önemli bir ilişki olacağını sanmıyorum. Neyse müzik Ruhun gıdasıdır. Bari bayan başkan yardımcısı takımlarımıza ruh gıdası sağlasın.

Geri
Üst Alt