Candan Erçetin

Ünal başkan gerçekten profesyonellerle çalışıyor! Yalnız herhalde biraz kafası karışmış müzik ile spor arasında elbette ilişki vardır ama bu kadar önemli bir ilişki olacağını sanmıyorum. Neyse müzik Ruhun gıdasıdır. Bari bayan başkan yardımcısı takımlarımıza ruh gıdası sağlasın.
Yönetim kurulundaki isimler profesyonel olacak değil heralde, yönetimde müteahhit olunca, boş boş konuşan bir sürü adam olacağına candan erçetin olsun nedir yani sizi rahatsız eden anlamadım gitti

Yönetim kurulundaki isimler profesyonel olacak değil heralde, yönetimde müteahhit olunca, boş boş konuşan bir sürü adam olacağına candan erçetin olsun nedir yani sizi rahatsız eden anlamadım gitti

konu mütahitlik yada şarkıcılık değil burası spor kulübü sporla ilişkisi olmayan birini başkan yardımcısı olması hemde daha önce hiç bir yöneticilik tecrübesi olmadığuı halde. Ali dürüsüt gibi bu işin ehli insanlar varken. Hiç bir yöneticilik tecrübesi olmayan birini getirisen adama sorarlar bu kişi ne yapar diye. Ha bu arada Aykuta yapılan kıyağı unutmuşum yöneticilik bilgiside üst düzeymiş! Pardon!

konu mütahitlik yada şarkıcılık değil burası spor kulübü sporla ilişkisi olmayan birini başkan yardımcısı olması hemde daha önce hiç bir yöneticilik tecrübesi olmadığuı halde. Ali dürüsüt gibi bu işin ehli insanlar varken. Hiç bir yöneticilik tecrübesi olmayan birini getirisen adama sorarlar bu kişi ne yapar diye. Ha bu arada Aykuta yapılan kıyağı unutmuşum yöneticilik bilgiside üst düzeymiş! Pardon!

İyide eskiden Ali Dürüst'ün yaptığı işleri şimdi kulübün CEO'su yapıyor, Ünal Aysal'ın kafasındaki projede zaten yönetimin herşeye karışmadığı işlerin profesyoneller tarafından halledilmesi, sistem falan kurulmadı daha tabi ki bu konuda eleştirirsen katılırım şahsen, ama Terim'in olduğu yerde kurumsallaşmayı sağlamakta kolay iş değil, Fatih Terim'in üstüne bi sportif direktör konsa baya sıkıntı olur... Son olarakta eski yönetimlerde kaç tane spor geçmişi olan adam vardı merak ettim

İyide eskiden Ali Dürüst'ün yaptığı işleri şimdi kulübün CEO'su yapıyor, Ünal Aysal'ın kafasındaki projede zaten yönetimin herşeye karışmadığı işlerin profesyoneller tarafından halledilmesi, sistem falan kurulmadı daha tabi ki bu konuda eleştirirsen katılırım şahsen, ama Terim'in olduğu yerde kurumsallaşmayı sağlamakta kolay iş değil, Fatih Terim'in üstüne bi sportif direktör konsa baya sıkıntı olur... Son olarakta eski yönetimlerde kaç tane spor geçmişi olan adam vardı merak ettim

10 adama gerek yok bi tane yeter. ama hiç olmazsa o daha kötü.

İse yaramayan futbolculardan bir grup kursun ve Eurovision'a katılsın.

Sayın Başkan Yardımcımızın gündemi meşgul eden konular hakkında ki fikrini çok merak ediyorum.Tabi fikri varsa..Galatasarayın 11 ini saysın ezbere tüm laflarımı yicem.Bu bile bir istifa sebebidir.

Sanane krkadaşım benim yorumumdan.Sizemi sorucaz yorum yaparken.

sen yorummu yaptin şimdi candan erçetin hep GS İÇİNDE çalişmiş. GS kongre başkanligi yapmiştir. git araştir. 11 i sayamazmiş. nerden biliyorsun. oturup konuşmuşlugunmu var. neyse sallamaya devam. bu arada terime gitmesin diye oy vermiştir.

hiç gözükmüyor diyorsunuzda kim gözüküyorki bir şükrü ergün var hiç sevmiyorum nefret ediyorum oda basın sözcüsü bir tek o konuşuyor birde başkan

Geri
Üst Alt