- 3 Temmuz 2012
- 137.891
- 86.799
- 5.338
vurmayın öldü :neglected:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın Başkan Yardımcımızın gündemi meşgul eden konular hakkında ki fikrini çok merak ediyorum.Tabi fikri varsa..Galatasarayın 11 ini saysın ezbere tüm laflarımı yicem.Bu bile bir istifa sebebidir.
Bu kadının Fatih hocaya ağır küfürler ettiği konuşuluyordu Telegol de 1-2 hafta önce
Nevzat Dindar Özel Haber Milliyet 28 Eylül 2013 02:30' Alıntı:Başkan Yardımcısı Candan Erçetin söze girer; “Fatih hoca zor biri. Ama bu yeni bir şey değil, hep böyle. Yönetmek ve onarmak lazım.”
Daha sonra Adnan Nas, Aka Gündüz Özdemir ve diğer isimler doku uyuşmazlığına vurgu yaparak, yapılan saygısızlığa dikkat çekti. Ancak bu noktada, Özkan Olcay ve Candan Erçetin’le aynı paralelde görüş belirten iki isim daha var. Bu isimlerden Mete İkiz, Terim’in 40 yıldır camianın içinde olduğunu ve bu nedenle örf ve adetleri çok iyi bildiğini anımsatarak, şunları söyler; “Evet doğru olmayan hususlar varsa bunların iyi anlaşılması lazım. Acilen hocamız çağrılmalıdır. Hepimizin önünde ya da siz başbaşa konuşun. Hocanın hata ve suçları varsa bunları göreceğini düşünüyorum. Fatih hocanın göreve devam etmesini en doğru seçenek olarak görüyorum.”
bir yönetici ortada görünmeyince iş yapmıyor mu oluyor?

kafaya bak ya say desen gsnin 11 ini saymaz yazmışulan kadının görevi futbol takımımı nasıl bir kafa yapısı içerisindesiniz
![]()
galatasarayın 11 'ini sayabilen var mı
galatasarayın 11 'ini sayabilen var mı