Candan Erçetin

Sayın Başkan Yardımcımızın gündemi meşgul eden konular hakkında ki fikrini çok merak ediyorum.Tabi fikri varsa..Galatasarayın 11 ini saysın ezbere tüm laflarımı yicem.Bu bile bir istifa sebebidir.

Onun Galatasaray'a verdiği katkının milyonda birini veremezsin sen.

Bu kadının Fatih hocaya ağır küfürler ettiği konuşuluyordu Telegol de 1-2 hafta önce

Candan Erçetin Terim'in görevine son verilen toplantıda haberlere göre Terim'e destek verenlerden birisiymiş. Bu iki haber birbirine biraz tezat sanki.

Nevzat Dindar Özel Haber Milliyet 28 Eylül 2013 02:30' Alıntı:
Başkan Yardımcısı Candan Erçetin söze girer; “Fatih hoca zor biri. Ama bu yeni bir şey değil, hep böyle. Yönetmek ve onarmak lazım.”

Daha sonra Adnan Nas, Aka Gündüz Özdemir ve diğer isimler doku uyuşmazlığına vurgu yaparak, yapılan saygısızlığa dikkat çekti. Ancak bu noktada, Özkan Olcay ve Candan Erçetin’le aynı paralelde görüş belirten iki isim daha var. Bu isimlerden Mete İkiz, Terim’in 40 yıldır camianın içinde olduğunu ve bu nedenle örf ve adetleri çok iyi bildiğini anımsatarak, şunları söyler; “Evet doğru olmayan hususlar varsa bunların iyi anlaşılması lazım. Acilen hocamız çağrılmalıdır. Hepimizin önünde ya da siz başbaşa konuşun. Hocanın hata ve suçları varsa bunları göreceğini düşünüyorum. Fatih hocanın göreve devam etmesini en doğru seçenek olarak görüyorum.”

Tamamını buradan okuyabilirsiniz.

bir yönetici ortada görünmeyince iş yapmıyor mu oluyor?

Güzel bir noktaya parmak basmışsın :ka19: Sanırım bir yöneticinin iş yaptığını ispat etmesi için tribünde etrafındaki insanları rahatsız ederek tepinmesi (gollere sevinmesi, kaçan pozisyonlara üzülmesi vs) gerekiyor. :redface:

kafaya bak ya say desen gsnin 11 ini saymaz yazmış :D ulan kadının görevi futbol takımımı nasıl bir kafa yapısı içerisindesiniz :crushed:

candan erçetin'i sadece bir kadın ve "şarkıcı" olarak gören zihniyet bir zahmet google amca'ya "candan erçetin'i nasıl bilirsin" diye bir sorsun ondan sonra konuşsun... ebru köksal futbol konusunda ne kadar değerli(buna avrupa da dahil) bir yönetici ise candan erçetin'de galatasaray camiası için o kadar değerli bir isimdir...

sallamadan önce bilgilenin...

Konu biraz kapalı kalsın, en güzeli bu olacak.

Diğer yöneticilerden hiçbirine 13 sayfa yorum yazılmamış olması Türkiye'deki seksistliği gösteriyor bence.

Bu Yönetimden hatalari yüzünden ne kadar nefret etsem bile, bu hanimefendi tüm Yönetim kurulundan daha ADAM´DIR. Emin olun dostlar, yönetimde görevi sorgulanacak en son 1-2 kisidendir Candan hanim.

[attachment=5332:1467298_10152073578139801_879713046_n.jpg]

Gezi parkinda Ataturk t-shirt'u dagitirken :005:

Ekli dosyalar

• 1467298_10152073578139801_879713046_n.webp
    1467298_10152073578139801_879713046_n.webp
    96,9 KB · Görüntüleme: 82
Candan Erçetin, Fransa Cumhurbaşkanı'ndan Sanat ve Edebiyat Nişanı'nı aldı. Bu nişanı üzerinde hakkı olan tüm öğretmenleri için kabul ettiğini ifade etti.

1623640_794458870581001_274469452_n.jpg

Geri
Üst Alt