Caner Erkin Fenerbahçe'de

Cevap: Caner Erkin Fenerbahçe'de

Daha fazla gelişemeyeceğini düşünsemde Fenerbahçe'ye gitmesi istemezdim patlama yapması ihtimali yüzünden. Yine de bir kayıp değil. Bize faydasından çok zararı olmuştur.

Sergen:Caner'in pek iyi bir transfer olduğunu söyleyemem :)

Bu artistin yüzünden Atletico'ya elendik. Her başı sıkıştığında topu ileriye şişiren orta açma özürlünün tekiydi Caner.

Stoch ile bu malı topla 1 tuncay etmez sol kanatta, fener hiç bi zaman eskisi gibi olmaz

Sergen:Caner'in pek iyi bir transfer olduğunu söyleyemem :)

Caner daha ne kadar gelişir, ileri mi gider, geri mi gelir, iyi midir, kötü müdür bu saatten sonra bizim için çok önemi yok ama Sergen efendi de herkesi eleştirme hakkı görüyor kendinde. Messi'den bahsederken bile bi ağız burun hareketleri bi tripler sanki her konuşmasında benden iyi topçu gelmedi şu yeryüzüne der gibi bi havası var...Onun için söylediklerini çok ciddiye almamak lazım...

Belki bizden sonra fenere gideceğini biliyordu.Aklıma tuhaf şeyler geliyor.

fenerli olduğu için almamıza sevindim ne kadar kaliteli de olsa ben fenerli bi oyuncuda gs forması görmek istemem asla..ne diyelim hakan daha fazla hücuma çıkabilir inşallah

2010-06-30_caner446.jpg

hayırlı olsun iyi oyuncu :D :D

Fenerli olusu molusu bi tarafa, dogru düzgün bir adam olsaydi CSK Moskova veya biz birakir miydik? Aslinda bonservisi yükseltmek icin tekrar araya girip fb ye 2 kati fiyata gecirebilirdik :D

Son dakikaya kadar inanmamıştım ama resmi siteleri açıkladı.Garip geldi bir nedense.=)

Fenerbahçeliydi zaten. Deli gibi kasar artık.

Geri
Üst Alt