Caner Erkin Fenerbahçe'de

Cevap: Caner Erkin Fenerbahçe'de

tam karakterine uyacak yere gitti akilli ol arda bu seferde burnunu kirabilir :D

Caner ERKİN artık fenerbahçede

Adamlar kendileri de kabul ediyor artık futbolcu mezarlığı olduğunu . Barışla Sarp'ı da verelim bunlara biz iyisi mi transfer şampiyonu olsunlar :D

Caner ERKİN artık fenerbahçede

Adamlar kendileri de kabul ediyor artık futbolcu mezarlığı olduğunu . Barışla Sarp'ı da verelim bunlara biz iyisi mi transfer şampiyonu olsunlar :D

20 yaşındaki Stoch ve 22 yaşındaki Caner'i almak mezarlıkmı oluyor ?

hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allahim nasil boyle bir hata yaptik nasil almayiz Ordu fatihini

:)

Stoch gene yetenekli oyuncuda abi sen Caner'den memnun muydun ? Bütün sezon izledik Caner'i. Devamlı ileri gelişi güzel top şişiren, isabetsiz ortalarıyla saç maç yolduran, 3-4 kişinin arasına girip topu kaptıran, gram oyun zekası olmayan bir oyuncu. Ayrıca Atletico maçlarında ne kadar profesyonel oyuncu olduğunu gördük Caner'in. Sabri bile bu sene aşama kaydetti eskisi gibi değil, hakemle falan da uğraşmıyor.

Stoch gene yetenekli oyuncuda abi sen Caner'den memnun muydun ? Bütün sezon izledik Caner'i. Devamlı ileri top şişiren, isabetsiz ortalarıyla saç maç yolduran, 3-4 kişinin arasına girip topu kaptıran, gram oyun zekası olmayan bir oyuncu. Ayrıca Atletico maçlarında ne kadar profesyonel oyuncu olduğunu gördük Caner'in. Sabri bile bu sene aşama kaydetti eskisi gibi değil, hakemle falan da uğraşmıyor eskisi gibi.

Tamamen katılıyorum.

Görende Di Maria ya da Coentrao'yu aldılar sanır hey Allah'ım :D

Caner'i izlemedik sanki , Stoch'u bilen yok gördük ne olduğunu WC'de. Şu harcanan paralarla 2 tane sağlam adam alırsın yaşı ne olursa olsun götürür seni ;)

klasik doğuşdan febe liyim yalanını söyleyen bir adam. gstv izlerim her röpörtajınıda izledim hiçde bugün basına dediği gibi febe'liyim filan demiyor..kendisi galatasarayda kalmak istemiomuş ama koca sezon öyle demedi.işte ben böyle futbolcuları gerçekden lanetliyorum arkadaş profosyenelsiniz ne gerek var sempatik gözükecem diye karı gibi kıvırmaya.gerçekden sevdiğim bir isimdi gitmesine değil ama yaptığı açıklamalara üzüldüm caner adam değilmişsin sende.

İyiki gitmiş iyiki...

hikaye futbolcu ya yalan dolan sallayan birisi buda

para para para....

klasik doğuşdan febe liyim yalanını söyleyen bir adam. gstv izlerim her röpörtajınıda izledim hiçde bugün basına dediği gibi febe'liyim filan demiyor..kendisi galatasarayda kalmak istemiomuş ama koca sezon öyle demedi.işte ben böyle futbolcuları gerçekden lanetliyorum arkadaş profosyenelsiniz ne gerek var sempatik gözükecem diye karı gibi kıvırmaya.gerçekden sevdiğim bir isimdi gitmesine değil ama yaptığı açıklamalara üzüldüm caner adam değilmişsin sende.

Aynen hocam katılıyorum sana.

Bir kanattan diğer kanada en iyi şişiren futbolcudur.

Bu arada fenerde oynamak istediğim için gittim demiş. Ulan dana biz opsiyonunu kullanmak istesek nasıl gideceksin fenere opsiyon hakkın bizdeydi :)

Geri
Üst Alt