Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
transfer nobetinde dile getirmistim linc edilmedigim kaldiydi =/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler azıcık stratejik düşünün ya.caneri isteyen falan yok. yap bi teklif 4-5 arası, aziz kafayı yesin. nasılsa bonservisi falan yok bu dangalağın. aziz çıldırır bu teklifle. ya 5 i kendisi vermek zorunda kalır süperstarlarına, yada caner bize gelir mal gibi ortada kalırlar. yabancı sınırı denen zerzevatta ortadan kalkar böylece.
asena yengem de gelsin
hatirlatirim transfer sezonu bitti arkadasim..ne diye sezon sonu serbest kalacak adama 4-5 milyon teklif yapalim,bu yazdiklarimi aziz bilmiyor mu?niye sinirlensin?hadi diyelim caner sayesinde yabanci siniri kalkti..caner'i gs formasi altinda görmek ,hangi sebepten dolayi olursa olsun kimseyi mutlu etmez..
Caner Erkin yine taş attı! - Milliyet
Caner Erkin'den Galatasaray'a taş - Kral spor
bazılarınızın midesi bunları kaldırabilir ama çoğumuzun kaldırmaz. midesi kaldıran arkadaşlar şunu okusun;
''Seni buraya getiren yeteneğindir..burada kalmanı sağlayacak olan ise karakterindir.''
yahu zaten ben bonservisle alacağımızdan bahsetmiyorumki, zaten serbest kalacak adam ne bonservisi. şimdiden aracılarla götür teklifi, kafası karışsın dümbeleğin, aziz bunu duyar küplere biner zaten. sırf inadına yıllığı 4ü verir oturur aşağı. amaç feneri zor durumda bırakmak. canerde yıllık 4ü alır keyfine bakar 3-5 yıl. yoksa caneri isteyen misteyen yok. benim sorunum şeref yoksunlarıyla
senin bu anlatiklarini aziz yemez..
öyle bir yerki, yemezse yedirirler adama. sen yeterki yapmak iste. adamların şu an iş yapan tek yerlisi caner. onuda ellerinden almaya kalk bakalım yabancı sınırı falan noluyo