caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

son dakikalara kadar baskı yiyince uzun top atamamanın en kötü örneklerini kanlı canlı göstermiştir..avrupa liginden elenmenin faturasını kendime göre ona çıkarttığımda biraz haksızlık ettiğimi sanmıştım içten içe..ama 4-5maç üstüste kötü oyununun üstüne derbiye de böyle bi performansla çıkınca artık az bile demişim dedirtmiştir..sanırım artık ben de "umarım sene sonunda almazlar" savını destekleyenlere katılmanın dayanılmaz zevkine nail olacağım..

Adam yokluktan sol bekte oynuyor burda herkez elestiriyor . Sol acıkta oynucak düzgün adam var sanki sol acıkta bu takımda oynucak asıl 2 adam var biri kewell digeri caner'dir . Giovani ve keita sag kanat arda forvet arkası elenoda ortasahadır . Taslarla bu kadar cok oynadıgımız icin maclarda cok sıkıntı cekiyoruz. Bence Caner'in bonservisi kesinlikle alınmalı ayrıca giovani'ninde . Gelecek sezonda ortaya elano'nun yanın hamit ve stoperede 1 adam yeter .

caner senin beynin yok oğlum...

sen topu şişirmekten başka ne yaparsın?

sen daha çalım yemekten korktuğun için önündeki adama basmayan adamsın, senin bu takımda ne işin var?

bu arkadaş sol açık diyenlere de cevabım şu,

bizim sol açığa ihtiyacımız yok baba!

ya kendini geliştirip sol beke alışşın ya da gitsin eziklere büzüklere..

Sol açık da olur ama bek asla olmaz.Hakan Balta varken Caner'e katlanamam.

Egoist adamların Galatasaray forması giymesini istemiyorum 3'e 3 gidiyoruz gidip yerden şut atıyor! O pozisyonda gözümden düştü zaten..

sabrinin ortalarından daha yeni yeni kurtulmuşken bu taraftar, şimdide senin saçmasapan ortalarınamı katlanacağız.

bek değil, sol açık oynasın tamam da, açığa gecince o ortalar düzelecek mi bana ondan haber verin.

tamam bakıyorum maçta en diri adamlardan biri, birşeyler yapmaya çalışıyor, sahada gezinmiyor ama o ortalar, vermediği paslar, ne desem bilemedim

bek değil, sol açık oynasın tamam da, açığa gecince o ortalar düzelecek mi bana ondan haber verin.

tamam bakıyorum maçta en diri adamlardan biri, birşeyler yapmaya çalışıyor, sahada gezinmiyor ama o ortalar, vermediği paslar, ne desem bilemedim

Ne olursa olsun açıkta daha başarılı.Evet ortaları düzelmiycek ama savunma yapamadı diye golde yemiycez.Hakan Balta varken bekte Caner'i izlemek deli ediyor beni.

sisir dur caner taktigin tekmelikle orta acmaya calis

Sabri'den sonra bir de Caner'imiz oldu hayırlı uğurlu olsun . Önceden Yanlız Sabri vardı Ortalardan % 50 i ya auta ( o da genellikle tribüne ) ya da ön direkteki oyuncunun kafasına giderdi . Şimdi Caner geldi , 3 ortadan 2 si kesin boşa gidiyor . Yani oran % 66.6... Trabzon maçında çıldırttı hepimizi , bu haftada fark yoktu Caner açısından . Çok iyi niyetli bir futbolcu ancak büyük maçlarda malesef çok sırıtıyor . Bonservisinin alınmasını çok istemiştim ama şu performansı 3.5 milyon euro ya değer mi . Tartışılır....

caner sol bek değildir arkadaşlar yada olmuyor orda işte görüyoruz aklı ortasahanın ilerisinde... zaten asıl yeride orası... sol açık...

Türk olması ve hakan baltaya alternatif çok zor bulunması açısından bonservisi alınacaktır... 1 2 maçta silmeyin adamı hemen...

Sol tarafta inanılmaz boşluklar verdi Ayrıca ortaları rezaletti,anlamsız şutlarda çekti onlarda isabetli olmadı Dün çalışkandı Tek takdir edilecek noktası oydu

Peki Caner'in ortayı açmadan önce katettiği mesafeyi neden hiç hesaba katmıyorsunuz?

Sol bekten forvetin soluna kadar olan mesafe

Caner'e emanet edilmiş,

Caner yaklaşık 70 metre koşup orta açıyor.

Bence Caner'e karşı büyük haksızlık ediliyor.

Peki Caner'in ortayı açmadan önce katettiği mesafeyi neden hiç hesaba katmıyorsunuz?

Sol bekten forvetin soluna kadar olan mesafe

Caner'e emanet edilmiş,

Caner yaklaşık 70 metre koşup orta açıyor.

Bence Caner'e karşı büyük haksızlık ediliyor.

%100 katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt