caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Sol tarafta inanılmaz boşluklar verdi Ayrıca ortaları rezaletti,anlamsız şutlarda çekti onlarda isabetli olmadı Dün çalışkandı Tek takdir edilecek noktası oydu

Okan afedersin ama yuh diyorum adım attırmadı Özer'e sağ kanattan hiç gelemediler açıkçası defansif olarak en iyi Caner'di vallaha çok şaşırdım bu lafına.

Okan afedersin ama yuh diyorum adım attırmadı Özer'e sağ kanattan hiç gelemediler açıkçası defansif olarak en iyi Caner'di vallaha çok şaşırdım bu lafına.

Maç heyecanı ve sitresiyle herşeyi tam olarak gözlemliyemedim ama Benim gördüğüm kadarıyla Caner sürekli hücuma destek verdi ve geriye dönmekte zorlandı , enerjisini hücumda tüketti

Caner geriye dönmekte falan zorlanmadı. Yine domine etti o kanadı. Özeri sahadan sildi. Tek olumsuz yanı topu iyi kullanamaması. Çırpınmayın kötü bir yanını bulacam diye. :)

Şişirme olayına bende katılıyorum.Ama orda en önemli suç Mustafa ve Mehmet'te.Onlar açılıp top istemelilerki yerden oynasın.

Özer kendini sahadan sildi. Zaten genelde çok pas hatası ve top kaybıyla oynayan bir adam. Artistik ara pasları deniyor 9 u olmuyor biri olursa çok klas oluyor. Özer'i sindirmek çok kolay. Bu bir başarı değil.

Şişirme olayına bende katılıyorum.Ama orda en önemli suç Mustafa ve Mehmet'te.Onlar açılıp top istemelilerki yerden oynasın.

Ortaya oynamak zorunda değil. Sol açık oyuncusuna atacak öyle durumlarda topu. Hakan Balta'yı izle hep Arda'ya atardı. Sola paralel yerden kısa pasla oynardı. Sorumluluğu da açık adamı alacaktı. Yani her topu şişirmesinin bahanesi kesinlikle bu değil.

Ortaya oynamak zorunda değil. Sol açık oyuncusuna atacak öyle durumlarda topu. Hakan Balta'yı izle hep Arda'ya atardı. Sola paralel yerden kısa pasla oynardı. Sorumluluğu da açık adamı alacaktı. Yani her topu şişirmesinin bahanesi kesinlikle bu değil.

Bu seneki H.Balta hiç yapmıyor bunu ama.:)

Bu seneki H.Balta hiç yapmıyor bunu ama.:)

Ben genel mantıktan bahsediyorum. Yoksa Hakan da formsuz. Ama bek oyuncusu mantığı böyle olmaz. Her topu ben kullanayım değildir. Sorumluluğu alan bulduğunda kullanacaksın. Onun dışında basit oynayıp inisiyatifi açığa bırakacaksın.

Bütün ataklarımız sağ kanattan gidiyor.

Sabri - Keita uyumdan kaynaklı olarak.

Sol kanatta ise Hakan Balta - Arda,Caner,Kewell,Gio

yaparsak eğer gol kapasitemiz genişleyecektir.

Bize rakip olan takımların savunması top sektirmiyor

ve de sol beklerini kapatınca

bizden gol yemiyorlar. Bu kadar basit.

Bizim oyuncu çok yönlü oynamamız için

sol kanadımızı sadece Caner'e emanet etmememiz lazım.

Bakın herkes Caner'i Sabri'ye benzetmiş.

Neden?

Çünkü Sabri'de 2 yıl boyunca sağ kanatta tek başına kaldı.

Fakat şimdi kimse Sabri'yi konuşmuyor.

Ne güzel Hakan Balta vardı ya solbekte...

Ofansif solbek uğruna yediler adamı,Caner sol bek bile değilki sol açık...

Caner'den sol bek olmaz. Hakan Balta varken neden bu adamı oynatıyorlar. Anlamak imkansız. Adam sol açık. Hadi orta sahada oynat. Sol bekte ooynayamaz.

Caner'den sol bek olmaz. Hakan Balta varken neden bu adamı oynatıyorlar. Anlamak imkansız. Adam sol açık. Hadi orta sahada oynat. Sol bekte ooynayamaz.

"Neden Caner oynuyor?" sorusunun cevabı çok açık. Hakan Balta çok kötü bir sezon geçiriyor. Buna ek olarak Caner olumlu ışıklar veriyor o mevkide savunma anlamında.

Sigara içen,sahada yürüyen,ileriye hiç çıkamayan bir H.Balta'yı,Caner'e değişirim.En azında genç,hızlı,hırslı

"Neden Caner oynuyor?" sorusunun cevabı çok açık. Hakan Balta çok kötü bir sezon geçiriyor. Buna ek olarak Caner olumlu ışıklar veriyor o mevkide savunma anlamında.

Evet tüm topları ezerek ümit veriyor. Ofsaytları bozuyor ve ümit veriyor. Hakan Balta bunları yapmıyor ve ümit vermiyor.

Önüne iki tane box to box sol açık alınırsa ne derece süper bir oyuncu olduğunu gösterecektir. Yoksa kendisini ispatlamış biri caner. Box to box sol açık lazım canere;)

Önüne iki tane box to box sol açık alınırsa ne derece süper bir oyuncu olduğunu gösterecektir. Yoksa kendisini ispatlamış biri caner. Box to box sol açık lazım canere;)

aynen doğru dersin elano gibi bir değil iki tane sağlam oyuncuya ihtiyacı var canerin ... gell vatandaş geelll aldığımız 1 adet futbolcunun faideli olaması için 2 tane taş gibi futbolcuya daha ihtiyacım var geellllllllllll vatandaş gelllllllllllllllll...

bence cesaret edemiyo,hep açıkta oynayan bi oyuncu olduğu için bence bekte oynayınca afalladı biraz,topu kaptırırsam falan diye düşünüyodur çünkü o bölgede kaptırsan çok tehlikeli olur,cesaretli oynayamıyor direk uzun benden çıksın diyor,güven sorunu var bence hata yapmaktan korkuyo

Caner, önde oynadığında etkili oldu geride oynadığında vasatın altında kaldı. Bunu herkes gördü, ama ısrarla geride oynatılıyor anlam veremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt