caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

bu kardeşimiz kurban olmuşdur vasat türk futbolculara vede yürüyen yabancı oyunculara, sene muhtemelen bizde olmayacak ama cok ama cok parlayıp ,burada onun hakkında atıp tutan taraftar profilini kesin yerin dibine gecirecekdir ...

hiç kimse kendine sormuyor acaba arda turan solbek oynasa - sağbek oynasa ne yapardı diye... evet iddiamın ardındayı caner erkin takımdaki en yetenekli-kaliteli 2 türk futbolcusundan birisidir vede kesin olarak takım diğer bir cok oyuncusundan cok daha kalitelidir ama bu zavalı taraftar profiline mustafa sarp gibi ,topal gibi oyuncular müstahak olduğu için zaten caner seneye başka yerde ne olduğunu gösterecekdir...

Savruk oyuncu,istikrarsız oyuncu,ne yapacağı belli olmayan oyuncu.

Bu çocuktaki potansiyeli hep birlikte seyrettik dostlar. Hücum görevlerinde daha etkili olduğu aşikar. Savruk olsa da kumaşı iyi. Rijkaard bu çocuğu adam eder bence.

Asıl Rijkaard bu çocuğu bitirir.Sol bek olamayacağını görmek bu kadar zor mu?

Bir insan ya sağ bektir ya sol bektir yani devşirme olayını gerçekten anlayamıyorum..

Düşünsenize adamın 20 yıl boyunca aklında ofsayt taktiği yokken birden diyorlarki sen sol bek oynamalısın sol bekimiz sakat,iyi diyor adam ama ofsayt taktiğinden bi haber...

Onun haricinde Caner Erkin'in bonservisini alırsak maç falan izlemem şahsen,resmen kahroluyorum maç izlerken ortalarımızın boşa gittiğini gördükçe,şimdi çıkar Sivasspor maçında 2 gol atar kurtarır kendini 5 sene..

Ja Sabri düzeldi derken, simdi de Caner cikti.

Ciddi olarak Hakan balta önde cok geri kaliyor ve Arda iki kisi icin kosuyor.Ve Offansiv cok yetersiz, defansiv iyde ama artik iki yönü bilmelisin.

Caner ? caner hicbirni dogru dürüz beceremiyor, bi ortasi adam gibi gelmiyor.

Ingilterelere bak Isanpya filan.

Ashley Cole lar filan hepsini yapmak zorunda.

Bide sezon sonu allah askina bir adam gibi DMC alsinlar, bu Topal ve Sarp dan zor maclarda cacik olmaz.

Eskiden ne güzel Suatimiz vardi, 5 kisi icin kosardi, ve Hagi onun yüzünden cok rahatti.

Bide Elano yardim edyior, ama yetmiyor, o yüzden Elano dan da cok verim alamiyoruz, bakin Brezila Milli Takimina adam orda nasil cosuyor, cünkü daha rahat.

Bide arkada en büyük kanser yok mu ? Servet ismimli cins. Kusara bakmasiniz ama derhal gitmeli

Bir insan ya sağ bektir ya sol bektir yani devşirme olayını gerçekten anlayamıyorum..

Düşünsenize adamın 20 yıl boyunca aklında ofsayt taktiği yokken birden diyorlarki sen sol bek oynamalısın sol bekimiz sakat,iyi diyor adam ama ofsayt taktiğinden bi haber...

Onun haricinde Caner Erkin'in bonservisini alırsak maç falan izlemem şahsen,resmen kahroluyorum maç izlerken ortalarımızın boşa gittiğini gördükçe,şimdi çıkar Sivasspor maçında 2 gol atar kurtarır kendini 5 sene..

Senin anlayışına göre herkesin tek mevkisi olmalı o zaman. Bir futbolcu tecrübe kazanarak başka mevkilerde oynamaya da alışabilir.

Sabri'ye de aynısını diyorduk. Belli ki Rijkaard hücumcu beklerle oynamayı istiyor.

Sabri o zaman bile hızıyla açıklarını kapatıyordu ve çoğunlukla da yokluktan oynadı ve öyle alıştı.Ama bu sene çok beğenmesem de milli takımın sol beki kadrondaysa böyle maçlarda oynatırsın.Hepimiz hücumcu bek isteriz ama ülkede düzgün bek kaç tane var ki?

Yahu bu kardesimiz yerden oynama özürlü herhalde. Topa ayagina gelir gelmez, kafasini kaldirip uzun top aticak adam ariyor hep. Uzun pas atabiliyor olmasi cok güzel, atmasi da lazim zaten ama abartmasa?

Yani gercekten inanilir gibi degil. Sanki baska birsey yapmayi bilmiyor. Uzun paslar atip duruyor.

Caner her geçen gün Orhan Ak a benzemeye başladı.

Caner her geçen gün Orhan Ak a benzemeye başladı.

Neden hocam?Baskıyı gördümü,topu uzaklaştırdığı için mi?Daha geçen hafta Ts maçında topu uzaklaştırmadı diye ana avra sövdüğünüz Emre,uzaklaştırsa topu kötü mü yapacaktı?

Çok elit taraftar olduk.Böbürlene böbürlene kimseyi beğenmiyoruz.Caner dediğin adamı,fenerliler hep ilk 11'ine yazıyolar.Bir biz beğenmiyoruz.

H.Balta ile devam o zaman.Sigara içsin,orta sahayı geçmesin,sürekli defans yapan bir sol bek

Caner'in yerine Caglar(Denizlispor) daha iyi gider sol beke.

Neden hocam?Baskıyı gördümü,topu uzaklaştırdığı için mi?Daha geçen hafta Ts maçında topu uzaklaştırmadı diye ana avra sövdüğünüz Emre,uzaklaştırsa topu kötü mü yapacaktı?

Çok elit taraftar olduk.Böbürlene böbürlene kimseyi beğenmiyoruz.Caner dediğin adamı,fenerliler hep ilk 11'ine yazıyolar.Bir biz beğenmiyoruz.

H.Balta ile devam o zaman.Sigara içsin,orta sahayı geçmesin,sürekli defans yapan bir sol bek

Yaptığı ortaların çoğu trübüne gidiyo ben bu yönden benzettim. Ayrıca H.Balta sol bek için Caner den çok daha iyidir.

Yaptığı ortaların çoğu trübüne gidiyo ben bu yönden benzettim. Ayrıca H.Balta sol bek için Caner den çok daha iyidir.

Bana kalırsa 2 sini de istemem.Taiwo,Arthur Boka gibi bekler lazım bize.Madem sistem sistem diyoruz.4-3-3 sisteminde bekler hızlı olur.Umarım sezon sonu hallederler

Adam Riise gibi güçlü hızlı fizikli ama neden her aldığı topu ileri şişiriyor bilmiyoruz eğer pasları ortaları daha kaliteli olsa ve bireysel oynamasa müthiş topcu ama fener macında pek iyi oynamadı

Yahu bu kardesimiz yerden oynama özürlü herhalde. Topa ayagina gelir gelmez, kafasini kaldirip uzun top aticak adam ariyor hep. Uzun pas atabiliyor olmasi cok güzel, atmasi da lazim zaten ama abartmasa?

Yani gercekten inanilir gibi degil. Sanki baska birsey yapmayi bilmiyor. Uzun paslar atip duruyor.

kaptırmaktan korkuyo çünkü hocam;),hep açık oynayan bi oyuncuydu sonuçta bekte topu kaptırırsam pozisyon yeriz korkusu var,zamanla aşıcaktır caner yıllarca sol bek aramayacağız bence biraz sabır çok yetenekli bi oyuncu çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt