caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Kaç hafta sonra ilk defa oynadı. Eleştirmek haksızlık olur.

Pas tekniği çok iyi. Uzun toplarıda Elano gibi kullanıyor. Sol içte Elano ile birlikte izlemek isterim Caner'i.

Caner'in sürekli oynaması lazım,hata yapacaktır ama potansiyel olarak Hakan'dan daha iyi olduğu kesin.

Caner'in sürekli oynaması lazım,hata yapacaktır ama potansiyel olarak Hakan'dan daha iyi olduğu kesin.

Çok doğru ama Sabri gelince Caner biraz zor oynar çünkü Rijkaard 2 tane hücumcu bek oynatmaz.Bu maçta Uğur Uçar oynadığı için Caner oynadı keşke sürekli oynasa.

Kaç maç oynadı doğru düzgün. Şayet ben beğenmiştim hazırlık maçlarında falan. Geçen senede fena değildi. Sene başında bir kez kırmızı kart gördü ondan sonra bir daha hiç göremedik elemanı.

Gel birde a2'de izle. Takımın en kötüsü. İnanılmaz disiplinsiz bir oyuncu. Bend eseviyordum arka arkaya izleyince neden tercih edilmediğini anladım.

İyi niyetli kötü performans.

Kaptan bindirmelerine cevap vermedi.

Caner'in Galatasaray'ın sol back'ini kaldıracak düzeyde olduğuna inanmıyorum... Daha iyi birini alamazmıydık ?...

Caner'in Galatasaray'ın sol back'ini kaldıracak düzeyde olduğuna inanmıyorum... Daha iyi birini alamazmıydık ?...

Yine aynı şeyleri söylemeye başladınız.

Daha kaç maç oynadıki adam? Üstelik oda devşirme sol bek. Sol içte çok daha fazla yararlı olabilir.

Pas tekniği kimsenin dikkatini çekmiyormu?

Semih abiye katılıyorum.Çok güzel pas atıyor.Sol içte Strum maçında denenmeli.

Volkan'ın,Ferhat'ın günahı neydi?

Bazı arkadaşlar CSKA'dan yeni geldiğinde sol bek oynayabileceğini söylemişlerdi. Ama bu adamda kademe diye bir şey yok. Onun kanadından çok hücum yedik. Hakan Balta'dan başka o bölgede oynayabilecek oyuncumuz yok. Tamam, Caner iyi niyetli, hücumda aktif, iyi pas ve uzun top atıyor, oyunu iyi açıyor ama defansta bu kadar başarılı değil.

Bazı arkadaşlar CSKA'dan yeni geldiğinde sol bek oynayabileceğini söylemişlerdi. Ama bu adamda kademe diye bir şey yok. Onun kanadından çok hücum yedik. Hakan Balta'dan başka o bölgede oynayabilecek oyuncumuz yok. Tamam, Caner iyi niyetli, hücumda aktif, iyi pas ve uzun top atıyor, oyunu iyi açıyor ama defansta bu kadar başarılı değil.

Belli olmaz o bir kaç maçta

Valla Canerin defans anlayisini pek begenmiyorum ama kesinlikle Hakan Baltadan cok daha iyi oynadi dün. Daha cok forma bulursa, dogal olarak daha iyi oynayacaktir.

Hizli, teknik, paslari adrese teslim, super uzun pas atiyor, cok kosuyor, bindirme yapmaktan yorulmuyor.

Bir - 2 mac sol acik yada Ayhanin oynadigi pozisyonda görmek isterim Caneri.

Kanimca ofansa cok güc katar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt