Cevap: #88 Caner Erkin
bu adamın mevkiisi sol açık.ayağına top alınca neler yaptığını görmediniz mi? kestiği ortaları,akıllı paslarını,pozisyon alma becerisini görmediniz mi? mevkiisi olmayan sol bekte bile en iyisini vermeye çalıştı! sahaya yakışıyor,topa yakışıyor,yetenekli,sempatik,karakterli ve genç.. ee?
Valla bizim sol açıklarımıza değişmem kesinlikle..
Kötü oynadı demiyorum hatta maçın iyilerindendi..
Fakat oyun tarzını sevmiyorum bu adamın.
Çok fazla uzun top oynuyor.
Ben defanstan uzun topla oynayan adamları sevmiyorum. Servet uzun oynar gökhan uzun oynar Caner uzun oynar.. Peki bu orta sahanın işi ne? bari hepsini forvete koyalım defanstan forvete uzun toplarla çıkalım..
Bugün toplarının hepsi iyi yere gitti ama hergün gitmez, gitmediğinide daha önce gördük..
Bir bekin maç içinde paslarda ilk tercihi her zaman açık oyuncusu olmalıdır.
Ama Caner boş olsa bile bazen bunları hiç değerlendirmiyor.
Bu maçta dediğim gibi iyiydi ona birşey demiyorum.
Ama özellikle Sturm maçında beni kanser etti.. İnsan açığından bu kadar mı kopuk oynar be arkadas.. Gerçekten delirdim..
Her neyse bu maçta dediğim gibi en diri görünenlerden biriydi.. Ortalarıda uğur ve baltaya oranla iyi..
Ama bana kalırsa eğer Caner bu takımda ilk 11 de oynayacaksa oynayabileceği tek yer ön liberodur.( gülmeyin sakın

) Topalı özellikle paslarında başarısız buldum bu maç. En azından top ayağına ondan daha çok yakısıyor..