caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Kondisyonu çok iyi,ben en çok kendine olan güvenini beğeniyorum Caner'in.Hücuma katkısı yerinde,çalım atıyor,ortaları güzel, tek eksiği bence defansif yönünün biraz zayıf olması..

Harbiden en iyi kondisyona sahip olan futbolculardan biri.

Üstelik Baris yada Sabriden cok daha teknik ve akilli. En azindan ofans anlaminda.

Geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı ama ben hala aynı görüşteyim..

Bu adam bizde oynayamaz..

Ofansif olarak iyi olabilir ama bence bencil bir oyuncu. Takım oyununa sadık değil ve çok savruk oynuyor. Gereksiz çalıma girebiliyor basit oynamak yerine hep olmayacak paslar deniyor. Bomboş adam dururken uzun pas oynayabiliyor..

Belki yetenekleri olabilir ama düşünce sistemi olarak sağlıklı bir oyuncu değil..

Zaten bu adamdan bek falan olmaz.. Açık olsun diyorsanızda ligin en iyi açık oyuncuları bizde onların yanında Caner in ismi geçmez..

Benim için bir bek in ilk görevi defansif oyuna katkısıdır, ayağa top yapıp hızlı düşünüp ileriye takımın hızlı çıkmasınada yardımı olsun yeter. Hee ileri çıkar iyi işlerde yaparsa ne ala.. Ama ileri çıkıpta alanını boşaltıyor ve defansada katkısı yoksa isterse ne kadar çıkarsa çıksın benim için bir önemi yok.. Zaten fazlasıyla ofansif bir takımız, Caneri yapacağı 2 ortayla bu takım kurtulacaksa yazık bize..

Hakan Balta formunu yakalasın Caner iyi bir yedek olmaktan daha ileriye gidemez..

Umarım beni yanıltır ama görüşlerim böyle.. Yanıltmasa da çok üzülmem sonuçta bizim oyuncumuz değil sezon sonu geri dönecek..

bu söylediklerini tam tersine çevir..altına imzamı atayım!

İyi oynadı adam daha neyini konuşuyorsunuz defansif yönünü biraz geliştirirse süper bir sol bek kazanmış olucaz.

Zor bi pozisyonda sert bi kesme gönderdi uzun zamandır bir bekimizden böyle bir orta görmemiştim.. Tekniğini fiziğini biraz da defansta kullanırsa süper olur

Üst düzey oynadı. Sezon sonunda alınması için karar bu önümüzdeki maçlarda belli olur..

Ne gibi? Bence çok abartıyorsunuz bu oyuncuyu..

bu adamın mevkiisi sol açık.ayağına top alınca neler yaptığını görmediniz mi? kestiği ortaları,akıllı paslarını,pozisyon alma becerisini görmediniz mi? mevkiisi olmayan sol bekte bile en iyisini vermeye çalıştı! sahaya yakışıyor,topa yakışıyor,yetenekli,sempatik,karakterli ve genç.. ee?

bu adamın mevkiisi sol açık.ayağına top alınca neler yaptığını görmediniz mi? kestiği ortaları,akıllı paslarını,pozisyon alma becerisini görmediniz mi? mevkiisi olmayan sol bekte bile en iyisini vermeye çalıştı! sahaya yakışıyor,topa yakışıyor,yetenekli,sempatik,karakterli ve genç.. ee?

Valla bizim sol açıklarımıza değişmem kesinlikle..

Kötü oynadı demiyorum hatta maçın iyilerindendi..

Fakat oyun tarzını sevmiyorum bu adamın.

Çok fazla uzun top oynuyor.

Ben defanstan uzun topla oynayan adamları sevmiyorum. Servet uzun oynar gökhan uzun oynar Caner uzun oynar.. Peki bu orta sahanın işi ne? bari hepsini forvete koyalım defanstan forvete uzun toplarla çıkalım..

Bugün toplarının hepsi iyi yere gitti ama hergün gitmez, gitmediğinide daha önce gördük..

Bir bekin maç içinde paslarda ilk tercihi her zaman açık oyuncusu olmalıdır.

Ama Caner boş olsa bile bazen bunları hiç değerlendirmiyor.

Bu maçta dediğim gibi iyiydi ona birşey demiyorum.

Ama özellikle Sturm maçında beni kanser etti.. İnsan açığından bu kadar mı kopuk oynar be arkadas.. Gerçekten delirdim..

Her neyse bu maçta dediğim gibi en diri görünenlerden biriydi.. Ortalarıda uğur ve baltaya oranla iyi..

Ama bana kalırsa eğer Caner bu takımda ilk 11 de oynayacaksa oynayabileceği tek yer ön liberodur.( gülmeyin sakın :D ) Topalı özellikle paslarında başarısız buldum bu maç. En azından top ayağına ondan daha çok yakısıyor..

Uzun top oynayan topcuyu bende sevmem ancak caner servet yada g.zan dan daha kaliteli oynuyor gibi teknigi var

İyi oyuncu ama bonservisini almaya gerek yok bence. Alpaslan'dan ÇOK daha iyi diyemem Caner için.

Yanılmıyorsam 2 kere ofsaytı bozan canerdi ama ona ragmen iyi oyun sergiledi sürekli git gel yaptı ofans olarak iiyi olsada defans olarak cok zayıf bu adam sol bek degil ama manisadan gitti gideli(ordada baltayla önlü arkalı oynuyorlardı degişmeli) sol bek oynuyor o bölgelik özelliklerini kapması lazım sene sonuna daha var ama 3 mn € bonservisle tas gibi bi sol bek alınabilir.

Ne yalan soyliyim, Caner'i ben daha iyi biliyodum. Sene sonuna kadar bekleyip gorecegiz tabii ki de. Fakat Caner bu ise, Alparslan'a yavas yavas yer acılmalı.

Yanılmıyorsam 2 kere ofsaytı bozan canerdi ama ona ragmen iyi oyun sergiledi sürekli git gel yaptı ofans olarak iiyi olsada defans olarak cok zayıf bu adam sol bek degil ama manisadan gitti gideli(ordada baltayla önlü arkalı oynuyorlardı degişmeli) sol bek oynuyor o bölgelik özelliklerini kapması lazım sene sonuna daha var ama 3 mn € bonservisle tas gibi bi sol bek alınabilir.

Birinde H.Balta bozdu.

Ne yalan soyliyim, Caner'i ben daha iyi biliyodum. Sene sonuna kadar bekleyip gorecegiz tabii ki de. Fakat Caner bu ise, Alparslan'a yavas yavas yer acılmalı.

Sol beke yeni yeni alışıyor abi.Sol iç veya açıkta oynasa daha iyi olacaktır.Ancak Sabri gibi müthiş bir kanat-beke evriliyor bana göre.

Bu adam bildiğin sol iç,sol bek yaratmaya çalışırsak,Sabri 2'nin gelişim yıllarını bir daha yaşarız.Ofansif anlamda ilk yarı çok iyiydi,2. yarı vasattı,gelecek var...

Caner'in iyi bir sol bek olması için çok beklemeliyizi. Sol içte daha başarılı olur.

Hakan Balta dan 10 kat iyidir. bu cocuk kalmak istiyor ve bunu belli ediyor. bence sezon sonuna kadar sans verilmeli. balta kesik yemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt