caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Solbekte bişey beklemeyin..Ama yinede baltaya katlanmaktansa caneri tercih ederim.

Savunma olarak çok kötü diyemeyiz ama iyide değildi

ileride çok etkili gerçekten bazen çok çalım deniyor ama olsun zamanla bu alışkanlığınıda bırakır

İyi bir sol bek şart bence. Hakan'ın alternatifi yok keşke Volkan Yaman'ı göndermeseydik.

bence sol bek oynamak istemedigi icin o pozisyonda oynatilinca, bilerek kötü oynuyor ve arkaya gelmiyor. nedeni sorarsaniz rijkaarda "ben orda oynamak istemiyorum kötüyüm, beni orda oynatma" (bende eskiden takimda oynarken öyle yapiyordum:D ama herkez benim gibi düsünmesine gerek yok..) demek istiyor... son macta nerdeyse sadece önde gördüm arkaya da geriye kosacagina yürüdü.

sol bek`de oynarken cok isteksiz geldi bana. bileklerine hakim degil. hizli oldugu icin adamlari geciyor. kontrolsüz oynuyor servet yada ugur boral gibi... Kewelli hayatta ona degismem genc olmasina ragmen.

Caner ne olursa olsun bu kadar silik olmamalısın senden çok şey bekliyorum,sen diğer yerliler gibi sınırlı bir adam değilsin,sende fazlasıyla potansiyel var!

kesinlikle sol bek degil ama iyi hava toplarina cikti, ofansif anlamdi iki mactir kendine gelemedi, ortalar hakkinda hic konusmak istemiyorum cünkü Kayseride iyi orta yapamadi bizde, resmen tarlada oynadik!

Bekte oynayıp, bu kadar kötü isabetli orta istatistiğine sahip oyuncu nadir bulunur.

Sol açıkta oynasın, bekte oynayınca koşmaktan orta açıcak hali kalmıyor heralde.

Çok çok bencil hemde öyle böyle değil.

Hele ki bir Keita pozisyonu vardı adam artık delirdi sol tarafta gene vermedi.

Sol çaprazdan açı yok 2-3 tane kaleye abandı.

Bu kadar ne zorluyorsun kendini.

Abuk sabuk çalımlarıda olmasa bence çok çok iyi.

bukadar bencil oynamaya devam ederse bence sezon sonu gider. bu sistemde en lazim olmayan özellik fazla top tutmak. kendine yazik ediyor.

Santos elini kaldırıyor atmıyorsun

Keita elini kaldırıyor atmıyorsun

Elano istiyor atmıyorsun

Çocuk Sen kendini ne sanıyorsun?

Sol bek olmadığı bu maçtada kanıtlandı. Gio form tutana kadar sol açıkta oynamalı.

antep macindan sonra yildiz oldu bu macdan sonra geri vasat oldu

YORUMSUZ....!!!!

aynen ya acayip bencil oynuyor aslinda cok yetenekli herseyi ben yapacam gibi oynuyor aklini basina almali bence

övüyoruz geriye gidiyolar, övüyoruz geriye gidiyolar, eleştiriyoruz yine ders almıyolar daha da geriye gidiyolar..

Ben anlamadım bu işi..

Taraftar az iyi oynayan adamı Messi yapıyor

Bugün çok iyiydi bence. Önceki maçlardaki gibi sırıtmadı bekte. Aksine düzgün olan ayağıyla geriden rahat çıkmamızı sağladı. Tek problemi uzun top hastalığı olması. Çok iyi kullanıyor olabilir ama en olmayacak pozisyonda bile uzun top atıyor. Kısa mesafe pas yapmayı denese tadından yenmeyecek. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt