caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

kardeşim nerreliyse nereli.

sezon sonunda bonservisi alınıp galatasaraylı yapılmalı okadarrrr :D

Takvim'in haberinin sallamasyon olduğu ortaya çıktı o zaman.

caner fenerbahcelidir bunu kendisi söylemisti zamaninda hatta video görüntüleri bile var bunu söylerken ararsaniz bulursunuz

caner fenerbahcelidir bunu kendisi söylemisti zamaninda hatta video görüntüleri bile var bunu söylerken ararsaniz bulursunuz

Evet o röportajı ben de seyrettim Star Tv'ye verdiği röportajda söylüyordu küçükken Fenerbahçe'liydim ama şimdi takım tutmuyorum demişti. Sonra gelen soru üzerine Fenerbahçe maçlarında açıkçası hala bir duygu olayı oluyor seviniyorum kazandığında avrupa maçlarında felan demişti.

Öyle bir videosu varsa Canerin kıllandım şimdi ya ne biliyim yani saç baş yoldurtmasın sonları bize..

Bazı sitelerde senin ağzından Fenerbahçeli olduğuna dair açıklamalar yapıldı. Bu

konuda neler söylemek istersin?

"Tek cevabım var. Şu anda hangi kulüpte oynadığım belli zaten."

Lan Angut Vederson'da Galatasaray'li. Para sorun değil seve seve oynarım diye bağırdı herif. Demek ki Caner'de kapağı takacaktı size kısmet CSKA'ya oldu.

İşini yapıyor mu yapıyor,isterse nefesini tutsun umrumda bile değil.

Cok bencil...

Hep kendisini düsünüyor gio kacdefa bostaydi hic orali olmadi hep calima giriyor.

Topla çok oynuyor ama verimli olduğuda kesin.

Sol bek adam degildir. halen anlaşılmıyor galiba mecburiyet olsada oynamaz bu adam orda.

Topu paylaşmayı biraz daha sevse 10 numara olacak.

Sol bekte oynatırsan çok kötü sol açıkta ise iyi. Ortası yok. Sol bekte Caner oynatılacağına alt yapıdaki Berk'e şans verilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt