caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Bir pozisyon var oradan kaleye vuran adamdan takım oyuncusu olmak adına hiçbirşey beklemem,kral olmaya çalıştı gene Atletico maçından sonra ağzınla kuş tutsan olmuyor,bir defasında büyük takım oyuncusu en ufak preste topu dan diye şişiriyorsa,o formayı çıkarıp gitmeli...

Mümkünse bekten ileriye oynamasın.Fıtık oldum her topu hemen rakibe verdi.

Onun dısında iyiydi...

Çok beğendim. Bek olarak gün geçtikçe iyi oynamaya devam ediyor. Böyle giderse dünya çapında bir sol bek olabilir. Çünkü pas, şut, hız, çalım, teknik gibi özellikler mevcut kendisinde. İleriyede çok yardım ediyor. Zaten sistem içinde böyle adamlar lazım. Üstünde durulması lazım kesinlikle bu adamın.

Caner'i bir şekilde görsem soracağım ilk soru

kornerleri neden sürekli ön direğe attığı olur.

Kullanmak istemiyorsan kullanma.

Kanser ettin beni dün gitme arkadasım gitme ya duran top kullanma yada az ekmek ye Ayrıca orta acman gerekirken neyi düşünüyorsunda en sonunda adama caprtırıosun topu:o

bence orta sahada denenebilir defansif gücü var atak gücü de var hırslı,koşuyor..bence orta sahada elanoyla birlikta baya iyi olur hele barış bu takımda ilk 11 oynuyorken..

Caner Erkin çok güzel oynadı diyenler ?

6c95e53349c171505398095034eca2a7.jpg

Bu adama çok güzel oynadı oluyor ama Mustafa Sarp çok kötü oynadı oluyor.

yahu rakamlar hiçbirşey ifade etmez! 38 top kaybı demiş fakat gidipte attığı gol nizami olsa kral olurdu.. Rakamlar sadece birilerine kapak takma gayretindeyken kullandığın saçma sapan şeylerdir.İnsanlar robot değil ki? Rakamlar Barış en çok koşan oyuncu diyor, fakat ben Gionun 80de attığı deparı Barışın 10.7 kilometrelik koşusuna yeğlerim. İşe yaramadı zira barışın koşuları. Rakamlara göre kötü olsa bile hırsı yeter..

atakların coğu onun kanadından oldu ,bir ara resmen sol kanat tek başına çalışdı,

bir hayli top kullandı .. bu istatistik gayet normal...

hiç sorumluluk almadan topdan kacan,topu başkasına atın diye işaretlerde bulunan oyuncularlamı caneri karşılaştırıyorsunuz???

Orta yapmanın temel prensibini bile bilmiyor önünde bomboş bir koridor,o ceza sahası yayına orta kesiyor,mubarek insan kafayı vuracak adam robokop değil ki demir gibi kafayla mermi gibi yollasın,önce bunu bir kavraması gerek 5 sene Rusya'da oynamış adamın bunu bilmesi gerek,her orta ön direğe kesilmez,ayrıca gol açısı olmayan yerlerden kaleye vurulmaz çünkü o top farklı bir şekilde auta çıkar ve o kadar efor harcayıp geriden gelen arkadaşlarına bir haksızlıktır boşuna yorarsın onları,pas vereceğin zamanlarda çalım atmanda çok güzel Caner,bir de presi yeyince topu mahalle topçusu gibi havaya dan diye vurmana bayılıyorum,biraz relax,büyük takım oyuncususun baskıda bile çok rahat oynayacaksın...

Caner'in futbol bilgisi üst düzeyde bence.Kaliteli bir sol ayağı da var.Bazen çok amatörce oynuyor ama bunları oynayarak aşacaktır diye düşünüyorum.Eğer bonservisi alınırsa-öyle ümit ediyorum-seneye daha iyi bir Caner izleyeceğiz bence.

Çok top kaybıyla oynaması kötü elbette ama çok fazla topla buluştuğunu düşünüyorum Trabzonspor maçında.Takımın üzerinde de bir baskı vardı o maçta.Fenerbahçe maçında frikikten gol atacakmış gibi bir his var içimde :)

Biri habire dikine oynamaya calisan adam, digeri de tam tersine yan pas geri pas yapan adam. Rakamlarla futbol yorumlamak da yeni hastalik oldu. Tedavisi bulunsa bari

Caner kaç defa orta denedi, duran top kullandı. Top kaybetme istatistikleri ondan yüksek.

Nerdeyse 30 tane orta açtı adam :) onun için Caner ve Sabri'nin top kaybetme istatistikleri yüksek

Topa kafa vuracak adamımız olmadıgı için açtıgı her orta top kaybı olarak işliyor :) ne kadar çok top kaybı o kadar çok orta demek :D:D

Çok orta açmak önemli değil,doğru ortayı açmak önemli.

Bu kadar top kaybı yapması tabi ki olumsuz fakat Sarp'la Caner Erkin'i karşılaştımak ve bu istatistiği koymak saçmalık bana göre. Mücadele etmez, toptan kaçarsan nasıl hata(top kaybı) yaparsın ki.? Kendi kalesine gol atmasını mı bekleyeceğiz kötü oynadı demek için.

takımın ilk yarıdaki en kötü en berbat topçusu bir topu bile olumlu kullanamadı. hele bir pozisyonda gio elano keita boşken kaleyi denedi. beyniyle ayaklarının bir bağlantısı yok sanki. atletico da yaktığı gibi umarım burda da yakmaz. hadi caner inşallah ikinci yarı bişeyler yaparsın.

lan bunu odaya kapatip bi duzun dovmek lazim.pis fenerli

sana verilecek tel bir bonservis bedeline şimdiden haram olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt