caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

100 tane orta açıyorsun 99'u alakasız yerlere gidiyor. Sabri'den betersin. Bu gidişle mayıs 15'de tıpış tıpış Rusyaya geri dönersin.

Bence sen Fener'de cok daha rahat edersin.

Bu futbolcu mutbolcu degil.

bu adamı bek oynatanlar utansın. orta açmayı bile bilmiyor.

orta açma özürlü,bütün topları dışarı nişanlama ustası,bi de futbolcuyum diye para alıyor,bunun hakkı kötek de neyse daha fazla yazıp ceza almayalım

Kredisini tüketti artık kalacağını sanmıyorum.. Yanlız ortalar yerini bulmasa eyvallah ama arkadaş adam gibi pas yaptığını bile göremedik.. Suikast silahı gibi topçu..

sezon basindan beri burda ve iki mactan haric birsey yapmadi.

sevmiyorum zaten geldiginden beri istemiyordum.

benım anlamadıgım caner nıye kesık yemedı madrıd macında gordugu gereksız kırmızı kartdan sonra. Keita yemıstı. Bu tıp seyler adalet duygusunu koreltır takım ıcınde. Ayrıca cok savruk oynuyor sol acık oynarsa belkı ama sol bek olarak oynamamalı.

Maçı manipüle etmiş olabilir mi acaba? Bi insan takımına bu kadar mı zarar verir.

Pas yapmadın hiç.

Futbol kimliği bencillik ve dan dun futbol,sol bek olmayabilirsin,ama böylede oynanmaz ki...

allahtan kiralık oyuncuymuş,coo caner,bunlar la bi arpa boyu kadar gidemeyiz.

Futbol zekası yok.En az 1-2 net pozisyonu manasız şutlar çekerek öldürdü.Dengesiz ve savruk bir oyuncu yazık ki

bence bu akşamki maçta en gereksiz adamdı... hakan balta pekhala oynayabilirdi.. canerin ileri çıkmasına ne gerek vardı yada neden soldan ofans oynadık? gio vardı orda zaten caner yerine hakan balta oynayabilirdi...

İşi yok bu adamın bu takımda.Kendisini geliştirecek diye avutmayın kendinizi.18 yaşındaki Santon'u izliyordum ben geçen sene kimse hikaye anlatmasın.

top ayagına her geldiginde muthiş heyecan yapıyorum büyük topçu

Sezon sonunda kesinlikle ALINMAMALI.

Zaten 3,5 milyon avro gibi bir para istiyormuş takımı. Bu parayı asla değmez.

Giovani'nin bonservisini alalım. Gerisine gerek yok bence. Oynuyor gibi görünüyor ama yararı yok. Atletico maçlarında 2 maçta da çok kritik hatalar yaptı. Bencil,kontrolsüz bir oyuncu. Bu kadar da fırsat veriliyor ama kullanmamakta ısrarlı bu çocuk.

Her ayagina geldigi topu uzun kullandi korkak, aman top benden gitsinde nereye giderse

gitsin havasi vardi bütün mac boyunca, lan bikerede dogru düzgün ortan olsun be, zaten

madrid macindan sonra gicikdim buna simdi iyice nefret etmeye basladim, leoyuda alsin

yanina birdaha gelmesin.

ne musaya ne isaya yaranabilen takımın zavallı oyuncusu üzerine gelen 2-3 rakiple boğuşup aldığı topu press altında ileriye taşımaya calışırken ne boşa cıkan bir arkadaşı nede top isteyen birisi olmadığı için mecburen uzun oynamak zorunda olduğu için topa tutulan zavallı,seneye gideceği takımda şow yaparken futboldan cok anlayan taraftarın ahlar vahlar cekeceği takımın en iyi iki yerlisinden birisi olan bu kardeşimiz gitsinde kurtulsun nede olsa seneye yerine yürüyen bir kac tane daha yabancı alırlar onlar ayağını bile uzatmayıp macı bitirdikden sonra ,cok bilmiş taraftar yaaa tamam bu yabancı solbekin ardına bir tane daha oyuncu koymamız gerekir,yok öyle etrafı kötü adam ne yapsın denilir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt