caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Maçı beraber izlediğim bi kız arkadaşım,sordu?

-Caner Uzun'dan mı bahsediyorsun.

Önce şaşırdım,anlayamadım.Sonra çaktım ki arkadaşım Caner'in soyadını "Uzun" zannediyormuş.

E haklı kız. Her Galatasaray maçında spiker onlarca kez "Caner uzun oynadı" "Caner uzun gönderdi" "Caner uzun vurdu" "Caner uzun pas" "Caner uzun denedi" diyor.

Sabri'nin evrimini tersten gerçekleştirdi bu çocuk.Futbol kampına alınması gerekiyor.Ofsayt,pas verme,orta açma,pozisyon alma gibi futbolun temel ilkelerini öğrenmesi gerekiyor.Futbol'u bu yaşta unutan bir insan olarak belki de türünün tek örneği.

Gio geriye koşup Caner'in açıklarını kapatmaktan sıkıldı ama hoca ısrarla oyunda tuttu Caner'i.Hakan Balta gibi mevkisinin iyi futbolcularından birisi var elimizde ama gereksiz Caner ısrarıda var.Açıkta oynasa eleştirmem ama nedir bu inat!..

ne musaya ne isaya yaranabilen takımın zavallı oyuncusu üzerine gelen 2-3 rakiple boğuşup aldığı topu press altında ileriye taşımaya calışırken ne boşa cıkan bir arkadaşı nede top isteyen birisi olmadığı için mecburen uzun oynamak zorunda olduğu için topa tutulan zavallı,seneye gideceği takımda şow yaparken futboldan cok anlayan taraftarın ahlar vahlar cekeceği takımın en iyi iki yerlisinden birisi olan bu kardeşimiz gitsinde kurtulsun nede olsa seneye yerine yürüyen bir kac tane daha yabancı alırlar onlar ayağını bile uzatmayıp macı bitirdikden sonra ,cok bilmiş taraftar yaaa tamam bu yabancı solbekin ardına bir tane daha oyuncu koymamız gerekir,yok öyle etrafı kötü adam ne yapsın denilir ..

Kafa yok bu çocukta. Kaç maçtır aynı şeyi yapıyor, topu aldımı ya sağ tarafa göndermeye çalışıyor, ya ileriye şişiriyor. Şişirince ileride bu topu alabilecek kimse varmı diye düşünür insan.

İnşallah almayız takılsın istediği yerde erken yaşlandırma sebebi

Kaleye vurması gereken yerde orta yaptı, pas vermesi gereken yerde şut çekti. Aslında kötü bir oyuncu değildir ama heyecandan mı acaba , lakin bu çocuk rusyada top oynadı. şampiyonluk yaşadı. şampiyonlar liginde oynadı.

Var bir sıkınta ama ne? Belki de özel hayatına fazla dikkat etmiyor olabilir.

Son haftalarda takımı ağır baltalıyor..Sol açık oynadığı zaman iyi top sürüyor,çalım atıyor tehlikeli olabiliyor ama bek oynamayı hiç beceremiyor..Üstelik mental olarak sürekli geriye gidiyor..Sürekli yanlış kararlar veriyor..Bugün şişirdiği toplar ve oynadığı oyun akıl alır gibi değil..Yeteneğini beğeniyorum,yaşı genç ama bu mentaliteyle GS'de geleceği olamaz.

Caner bir daha ilk 11 yüzü görmesin. Hayır kötü oynadığı için demiyorum, takımı resmen baltalıyor. Bekler sistem için çok önemlidir hem savunmaya hem hücuma hemde orta sahaya büyük katkı sağlar. Maalesef Caner bu katkıyı yapamıyor, ayağına gelen her topu rakip oyunculara şişiriyor.

Alınmaması taraftarıyım Gio'ya hiç pas tamıyor sağa top atıyor garip:S

Her topu şişirdi bencilde oynadı

Kendine gelene o üstündeki formanın ne oldğunu anlayana kadar forma giymesin

Hakan Baltayı arattı bu maç bu kesin...

Bindirme yapmaya Hakan Balta bindirme yapan Canerden daha iyidir.. Sol bek için sölüyorum..

Ama takımda biri teknik ekipte degil arkadaşları Canere yerden oynamasını öğretmesi lazım tüm topları kaybettik sayesinde....

Sanki deplsamandayız da Canerde bi stres bi stres. 2 pas atamıyor her gelen topu şişiriyor. Orta yapmayı bilmiyor . Üstüne tehlikeli bazı ataklarımızı yanlış şut tercihleriyle öldürüyor. Bu adama 3 küsür m euro verilip de bonservisini almak bana göre israftır.

Alinmasin paraya yazik, madem bekte verim alamiyoruz bundan alinmasi icinde bir neden yok, zaten takimda kanat oyunculardan baska birsey yok canerede gerek yok.

Sanki deplsamandayız da Canerde bi stres bi stres. 2 pas atamıyor her gelen topu şişiriyor. Orta yapmayı bilmiyor . Üstüne tehlikeli bazı ataklarımızı yanlış şut tercihleriyle öldürüyor. Bu adama 3 küsür m euro verilip de bonservisini almak bana göre israftır.

+1905 Hocam ıcımde ne varsa solemıssın agzına sağlık....

aslında sol acık ta fena oynamıyordu.sorun orta sahamızın yetersizliği.tek başına kalıyor yardım gelmiyor nerdeyse hiç

Baris gibi birsey olmus, aman diyeyim.

Caner Uzun aman Caner Erkin Fenerbahçeli olduğu dedikodularını doğrular gibi oynadı bugün. Attığı uzun toplarla fbli futbolculara pozisyon yaratma imkanı sundu. Total futboldan kesitler sundu nasıl top şişirilir şeklinde..

Ama neden Caner? Sol bekin Balta'dır senin adam iyileştiyse neden Caner ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt