caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

caneri seneye fener alır vede sol acıkda şow yaparken izlersiniz hepbirlikde...

adam arda ile takımın en iyi iki yerli oyuncusundan biri ,siz caneri beğenmiyorsunuz...

caner olayı son yılların en büyük hatası olacakdır alınmaması halinde...

adam top şişiriyormuş ileriye yahu allah aşkınıza bir taneniz canerden top almaya yanaşan 1 orta saha oyuncusu bir tane anlı şanlı yabancımızın ismini yazsın bende iddiamdan vaz gececeğim, takımdaki futbolcuların alayı topdan kacıp rakibin arkasına gizlenirken caner zavallı canına dişine takıp oynamaya calışıyor...

fenerli medyanın gazına gelen bu zavallı taraftar ne yapdığının farkındamı acaba??? yazık vede hepinize yuh diyorum,size caner değil mustafa sarp gibileri vede elano gibi yürüyen yabancılar lazım...

ofansif orta saha sol da oynayabilir ama sol bekte asla . tüm topları şişiriyor eğer orta saha sol da oynamıcaksada bu oyuncu sene sonu alınmamalı.

ofansif orta saha sol da oynayabilir ama sol bekte asla . tüm topları şişiriyor eğer orta saha sol da oynamıcaksada bu oyuncu sene sonu alınmamalı.

orta solda kewelli,gioyu oynatacağıma caneri oynatırım hem defansa hem ileriye yardım ediyor ama size mustafa sarp gibi oyuncular layık efendim...

genel olarak çok yönlü,kaliteli bir oyuncu,solaçık gerçek mevkii (benim seneye ilk tercih edeceğim oyuncudur bu pozisyon için),sol içte oynayacak meziyetleri de var aslında...solbekte de faydalı oldu ama son maçta sıkça saçmaladığını kabul ediyorum,ortaları,şutları,pasları kendi standardının çok çok altında kaldı...ama yeterince mazereti var;takımın orta sahasındaki üçlü den hiçbiri inisiyatif almaz,toptan kaçarsa,önünde takıma henüz adapte olamamış ve zaman zaman solbek mevkiine kadar adam kovalasada sürekli yerini kaybeden,bulunduğu alanı dolduramayan santos oynarsa,kendini göstermek,camiaya kabul ettirmek için canını dişine takan,bütün bir sol kanatta hem hücum hem savunma yapmaya çalışan,''taraftarlar!'' ca ilk hatasından sonra ıslıklanan 21.5 yaşındaki bir oyuncu biraz dağılır tabi...içim rahat,adnan polata güveniyorum bu konuda;yerli genç oyunculara çok önem verir,yönetimlere girmeye başladığından beri...caneri elden kaçırmak gibi bir ENAYİLİK asla yapmayacaktır!...

genel olarak çok yönlü,kaliteli bir oyuncu,solaçık gerçek mevkii (benim seneye ilk tercih edeceğim oyuncudur bu pozisyon için),sol içte oynayacak meziyetleri de var aslında...solbekte de faydalı oldu ama son maçta sıkça saçmaladığını kabul ediyorum,ortaları,şutları,pasları kendi standardının çok çok altında kaldı...ama yeterince mazereti var;takımın orta sahasındaki üçlü den hiçbiri inisiyatif almaz,toptan kaçarsa,önünde takıma henüz adapte olamamış ve zaman zaman solbek mevkiine kadar adam kovalasada sürekli yerini kaybeden,bulunduğu alanı dolduramayan santos oynarsa,kendini göstermek,camiaya kabul ettirmek için canını dişine takan,bütün bir sol kanatta hem hücum hem savunma yapmaya çalışan,''taraftarlar!'' ca ilk hatasından sonra ıslıklanan 21.5 yaşındaki bir oyuncu biraz dağılır tabi...içim rahat,adnan polata güveniyorum bu konuda;yerli genç oyunculara çok önem verir,yönetimlere girmeye başladığından beri...caneri elden kaçırmak gibi bir ENAYİLİK asla yapmayacaktır!...

hay ağzına sağlık ,böyle taraftarlarında olduğunu bilmek kadar güzel bir şey olamaz, her şeye tek yönlü bakan ,neden-sonuc ilişkisini hic düşünmeyen bir cok yorumdan sonra her hattı,her kelimesi ,her harfi doğru bu yoruma ancak şapka cıkartılıp,önünde eğilinir...

Arkadaşlar konu sol açıkmı forvetmi sol bekmi değil

Adam nerdeyse aldığı her topu dengesizce ileri vuruyor boş adama pas atmıyor uzun mesafeden şut çekiyor bireysel oynuyor vs

Sabrinin gecen senelerdeki halini hatirlatiyor son haftalarda. Ama anlasilip bonservisi alinirsa, rahat kafayla daha faydali olacagina inaniyorum.

bi izleyin bakim uzun vururken pause a basin 20 metra capinda bir daire cizin bir allahin kulu varmi bu cocuun pas verecegi

sonra niye uzun atiyo diye yazin buraya

ben burdayim bekliyorum

bu takim topal ve sarp yerine 2 tane saglam akilli futbolcu bulana kadar bundan iyi olmayiz

niye millet canere yükleniyo ben harbiden anlamıyorum...canere yakın oynayan adam mı oldu da o pas atmadı top şişirdi? aksine soldan bi tane atak yapamadılar maç boyu...adamlar göbekten yardı göbekten koydu ama hala elanoya kimse toz kondurmuyo gerzeklik budur işte...

Caner yerli olması ve kadrodaki derinliği arttırması nedeniyle kadroda düşünülmesi gereken bir isimdir...

Bu adamın ayağını marangoza götürüp düzeltmek lazım. Sabri'ye kızıyordunuz ama Caner'in çektiği şutlar ve yaptığı ortaların hepsi dağlara taşlara gidiyor.

Cok kızamıyorum çünkü 90 metreyi nerdeyse tek başına oynamay çalışıyor.hakan ın önünde oynasa ki trabzon maçında öyle oynamıştı baya faydalı olabilir.

Birde devamlı uzun oynuyor Madrid maçında fena batırmıştı mesela bu uzun top sevdasından yerden oynamayı denese saçma sapan ortalardan vazgeçse tadından yenmicek.

Sol bek için alınacaksa alınmasın. Geride oynayınca daha çok uzun top kullanıyor, kanser etti valla. 3.5 Milyon verilerek sol bekte gelişim göstermesini beklemek mantıklı değil; 3.5 milyona gelişimini tamamlamış, daha fazla verim alınacak sol bek zaten bulunabilir. Kaldı ki eğer Hakan Balta tekrardan o istikrarını yakalarsa buna da gerek kalmaz. Sol açıkta eksiğin varsa alırsın.

Uzun oynamasın herkes istiyor,fakat bir de olaya şöyle bakmak lazım.Senin orta saha oyuncuların rakibin arkasına saklanıp eliyle topu savunmaya at işareti yaparsa Caner'den sol kanattan yardırmasını bekleyemezsiniz.Rakip ileride basınca orta sahada topla etkisiz elemanların olduğu sürece hem sağ bek hem sol bek topu ya geri oynar ya da şişirir.Tamam bazen abartıyor uzun top konusunda ama bizim asıl sorunumuz orta sahada.Canerin mutlaka eksiklikleri var savunma açısından onları tartışmıyorum ama uzun top konusunda tek sorun orta sahada.

Abi çok garip bir şekilde bu adamı seviyorum. Sürekli kademe hatası, gereksiz uzun top tercihleri, yanlış pas ve orta tercihleri var ve hatta ben Fenerbahçeli oldugunu düşünüyorum ama nedense seviyorum. Takıma ruh katabilecek bir ruhu ve hırsı var gibi geliyor.

Uzun oynamasın herkes istiyor,fakat bir de olaya şöyle bakmak lazım.Senin orta saha oyuncuların rakibin arkasına saklanıp eliyle topu savunmaya at işareti yaparsa Caner'den sol kanattan yardırmasını bekleyemezsiniz.Rakip ileride basınca orta sahada topla etkisiz elemanların olduğu sürece hem sağ bek hem sol bek topu ya geri oynar ya da şişirir.Tamam bazen abartıyor uzun top konusunda ama bizim asıl sorunumuz orta sahada.Canerin mutlaka eksiklikleri var savunma açısından onları tartışmıyorum ama uzun top konusunda tek sorun orta sahada.

Önemli bir noktayı yakalamışsın, tespitin doğru. Ben de ısrarla Caner'ın bonservisi alınsın diyenlerden değilim ama yalan yanlış eleştirilmesine de gönlüm razı olmuyor.

Birincisi bu adam bek oyuncusu değil, her fırsatta hücuma çıkmak için kendini paralıyor, teknik heyet mecburiyetin dışında onu solbekte oynatmakla hem ateşin işine atıyor hemde takımın hücum gücünün azalmasına sebep oluyor.

İkincisi, orta alanda Arda'nın olmadığı zamanlarda insiyatifi eline alacak oyuncumuz bulunmadığı için sadece Caner değil, sağ bekte oynayan Sabri hatta Neill bile Keita veya ileri uçta oynayan oyuncularımıza uzun top atmak zorunda kalıyorlar. Son maçlarda hep böyle oluyor ve kötü sonuçlar alıyoruz.

Özet olarak şunu söylemeliyim; Caner sevdalısı değilim ama Caner'in haksız yere eleştirildiğini düşünüyorum. Hataları, düzeltmesi gereken eksiklikleri yok mudur? mutlaka vardır. Ama eleştiriken lütfen biraz daha objektif olalım. Eğer futbolcuları bire bir eleştirecek olursak eleştirmediğimiz futbolcu kalmaz. Asıl kendi kapasitesinin çok altında performans gösterip, beklentileri karşılayamayan starlarımız eleştirilmeliyken, onlara toz kondurmayıp Caner'i günah keçisi yapmak niye? Bunun adı çifte standarttır.

Abi çok garip bir şekilde bu adamı seviyorum. Sürekli kademe hatası, gereksiz uzun top tercihleri, yanlış pas ve orta tercihleri var ve hatta ben Fenerbahçeli oldugunu düşünüyorum ama nedense seviyorum. Takıma ruh katabilecek bir ruhu ve hırsı var gibi geliyor.

caner erkin takımdak en iyi iki yerliden biridir

direk orta solda oynamalıdır ..

bana kalsa orta göbeği caner-neill- barış olarak oluştururum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt