caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Kimin gönderilip kimin kalacağına Rijkaard karar verecek. Bekleyip göreceğiz.

caner 1 yil daha kiralansin

cok egoist oynuyor ama yetenekli.

Caner ile birlikte Barış,Sarp,Servet,Sabri,topal ile ömür boyu sözleşme imzalansın!! Yemin ediyorum futboldan soğuttular beni..Birde şu Canere kalsın deniliyor pes doğrusu...

bu adami bide gioyu almassak kafanizi duvarlara vurmaya hazirlanin

isteseler çoktan alırlardı gs yönetimi f5 gibi son güne bırakmaz

Çok arada kalıyorum alıp almamak gibi ama sezon başı kampı geçirirse çok iyi olabilir sanki. Sabri nasıl düzelmişti ilk yarı, ikinci yarı resetlendi :D

Alinsin deme hakkimdan faidelenmek isterim.

Öyle bir övüyorsunuz ki sanırsınız muhteşem bir oyuncuyu izliyoruz,Caner bir kere Galatasaray formasının ağırlığını taşıyamaz,taşıyamıyorda,Uefa maçında yaptığı salaklığı hiçbir türlü affettiremez zaten.O olaydan sonra uslanır dedik,gene egoistlikleri devam etti,futbol kimliği yardımlaşmaya dayanmıyor,bir bek topu 50 metre sürüp kaleye şut atıyorsa ben ondan şüphe ederim.Bek oyuncusu değil bilsemde,bek olarak görev aldığı maçlarda...Kesinlikle gönderilsin kanısında olmasamda yedek kulübesinde dursa zarar olmaz.Ama alınmazsada bonservisi hiç üzülmem.

Caner de Gio da takımlarında zerre kadar dusunulmeyen, bir sekilde birilerine ucuk bir fiyata kakalayabilir miyiz diye dusunulen oyuncular. Bizde Sarp, Leo ve Barıs'ın konumu neyse CSKA için Caner; Tottenham için Gio o.

Bu yuzden blofu gormek gerek acele etmmek gerek, enınde sonunda ikisini de satacaklar.

Sol bek için asla düşünülmemeli, sağ açık için belki. Çok savruk oynuyor.

Sol bek oynatılacaksa kesinlikle istemiyorum. Sol açık için mükemmel olur.

Bu adam GİO dan daha iyi ama neden bonservisi alınmıyor anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt