Alex Kuckov
Sarı Üye
lan migrosta çalışıyorum o kadar laf yapıyrum bir tane kız düşmüyorboyum 175 cm uzunum ukraynada okumak isterim şahsen.
1.75 burda kızların ortalaması ki birde ustüne hepsi topuklu giyiyor .. kedi gibi kalırsın yanlarında
lan migrosta çalışıyorum o kadar laf yapıyrum bir tane kız düşmüyorboyum 175 cm uzunum ukraynada okumak isterim şahsen.
1.75 burda kızların ortalaması ki birde ustüne hepsi topuklu giyiyor .. kedi gibi kalırsın yanlarında
Seneye serbest kalıyor diye biliyorum .Daha ucuza gelebilir. .Ben ayı tavsiye ederim şahsen. Evde ayı besleyen var mı Ukrayna'da?
Türkiyede 20 Lira rengim buna benzeri.italya
Türkiyede 20 Lira rengim buna benzeri.
Ukraynayı bilmem de Türkiyede giysem bir ton laf yerim gelen gidenden bune lan diye.benzeri işte.. =) kendın dıyosun
tipimi justinciye benziyon diyip dayak yedğim olmuşturYasin bu taktikleri birebir Tr de uygulama dayak yiyebilirsin
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
ha birde kundura demişken kösele mi o kunduralar.italya
günde 5 kg et derken burda etin kg 3 dolar da yazdım turkıyedeki gibi kilosu 80 lira pirzola demedim ki bunun nesini belirtmek isteyeyim ? günde 5 kg et 3 dolardan 40 tl yapıyor sende yokmu gunuk 40 tl ?? bunda ozel olan ne ?
Al 2 sene sonra ebeni bellesin
Fiyatini soran mi oldu la sana.Türkiyede 20 Lira rengim buna benzeri.