Canlı Yavru Aslan Almayı Düşünüyorum

Böyle vahsi hayvanlar dogada kalmasi gerek malesef artik insanoglu buna bile imkan vermiyor, evde vahsi hayvani bezlemek belki ilk basta hos gelebilir ama büyüdükce cok zor olur, sonucta köpekler bile sahibine saldiriyor, böyle bir hayvan saldirirsa artik senden kalani toplarlar kurtulus yok. yok ben bütün riski göze aldim diyorsan aliyorsan bence bundan alinmali , gerci yazik günah derim hayvanin tek mutlu oldugu yer doga dir

s7q56n7v.jpg

Sana bir kaç sorum olacak müsadenle @Alex Kuckov

Senin gözler hafif çekik, kırımlı mısın ?

Kırımlılara bakış nasıl Ukrayna'da ?

Ukrayna seferberlik ilan edip eli ayağı tutan bütün erkekleri askere çağırsa ne yaparsın ? Kalır mısın, yoksa Türkiye'ye mi gelirsin manasında sordum.

Ukrayna ordusunda Müslümanlar görev alıyor mu, alıyorsa sayıları az mı çok mu ?

Ukraynalıların Sovyetlere bakışı nasıl ? Yeni jeneresyon ve eski jenerasyon arasında sovyetlere bakış açısından ne gibi farklılıklar var ?

Bizim ukraynalı kadınlara ''kolay'' elde edilir gözüyle baktığımız gibi, onlarda Türk erkeklerini ''kolay'' görüyorlar mı ? Söğüşleme vs.

Ukrayna'da ev kiraları amerikan doları bazında ne kadar, ev satın almak kolay mı ?

Sağlık sistemi nasıl ?

Gümrükten mal geçirmek kolay mı ve vergisi var mı varsa ne kadar ?

Son düzenleme:
Sana bir kaç sorum olacak müsadenle @Alex Kuckov

Senin gözler hafif çekik, kırımlı mısın ?

Kırımlılara bakış nasıl Ukrayna'da ?

Ukrayna seferberlik ilan edip eli ayağı tutan bütün erkekleri askere çağırsa ne yaparsın ? Kalır mısın, yoksa Türkiye'ye mi gelirsin manasında sordum.

Ukrayna ordusunda Müslümanlar görev alıyor mu, alıyorsa sayıları az mı çok mu ?

Ukraynalıların Sovyetlere bakışı nasıl ? Yeni jeneresyon ve eski jenerasyon arasında sovyetlere bakış açısından ne gibi farklılıklar var ?

Bizim ukraynalı kadınlara ''kolay'' elde edilir gözüyle baktığımız gibi, onlarda Türk erkeklerini ''kolay'' görüyorlar mı ? Söğüşleme vs.

Ukrayna'da ev kiraları amerikan doları bazında ne kadar, ev satın almak kolay mı ?

Sağlık sistemi nasıl ?

Gümrükten mal geçirmek kolay mı ve vergisi var mı varsa ne kadar ?
ahiret soruları gibi ne yaptın abi :D

Yalnız Alex'in bir konuda hakkını teslim etmek lazım; onca tahrik edici soruya rağmen bir kere bile ağzını bozmadı adam.

Ya cemaat boyle gaza gelecek adamlar kompleks sahibi insanlardır .. ukrayanda yaşıyorum hayat tıkırında herşey yolunda ... yaş olmuş 28 .. aştık bu tarz kompleksleri yıllar once .. =)

ne kadara mal oluyor bu aslan yavruları

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt