Çare Bielsa

Ya ne CEO'su ne sportif direktörü, Mancini'den malzemeci bile olmaz artık bu takıma.

bu teknik direktör olma isini cok abartiyor burada herkes bence.. yorumcu koltugundan atip tutan, antrenörlere yol gösteren sergen yalcin'dan bile bal gibi antrenör oldu. teknik direktör olmak iyi bir göze sahip olmaktir bence.. sergen yalcin bizim takimin basina gelse en azindan su sneijder'i forvet arkasina yazardi. öyle komik tercihlerde bulunuyordu sn mancini sadece gülüyorum. ceyhun gülselam ve sabri nedir yahu? x biri takimin basina gelse ilk isi sunlari tribüne yollamak olur

bu teknik direktör olma isini cok abartiyor burada herkes bence.. yorumcu koltugundan atip tutan, antrenörlere yol gösteren sergen yalcin'dan bile bal gibi antrenör oldu. teknik direktör olmak iyi bir göze sahip olmaktir bence.. sergen yalcin bizim takimin basina gelse en azindan su sneijder'i forvet arkasina yazardi. öyle komik tercihlerde bulunuyordu sn mancini sadece gülüyorum. ceyhun gülselam ve sabri nedir yahu? x biri takimin basina gelse ilk isi sunlari tribüne yollamak olur

Terim yollamadı? :D

Sınır varken en iyi yabancı hocadır. Bilbao'yu 0 yabancı ile hatta sadece Bilbaolularla UEFA Finaline soktu ayrıca takıma yeni isimler kazandırdı.Keza Şili Milli Takımı bitikken geldi 2010da gruptan çıktı ayrıca Alexis Sanchez ve Vidal gibi isimler çıkarttı.Sadece 2 yıl çalışsa büyük işler yapar.

Iyi hoca da Turk futbolculariyla zor onun kafasindaki pasa dayali futbolu oynatmasi. Zaten dengesiz biri, bizim futbolcular iyice delirtir adami.

Fatih Terim'in taktik bileni diyelim . Çok deli bu adam . Barcelona tiki-taka pasları yapmasın diye çimleri 2 kat fazladan sulatmışlığı bile vardır :) Rakibe ve dezavantajlarına göre oynar . Sonuna kadar mücadele eder . 90+5'te bile pres yapar takımları .

Hiç bilmiyorum bu hocayı ama öyle tanımlamışınki hayır diye diyeni döverler

Hiç bilmiyorum bu hocayı ama öyle tanımlamışınki hayır diye diyeni döverler

Hani bizim taraftar bas bas bağırıyor ya mücadeleci takım istiyoruz diye . İşte bu mottoyu sahiplenen bir adam . 2 dakika antrenmana geç gelen bir oyuncuya extra antrenman yaptıran adam . Kondisyon işinde de bir numara kesinlikle . 2-3 sene önce sırf bu adamı izlemek için Athletico Bilbaoyu izlerdim .

Hani bizim taraftar bas bas bağırıyor ya mücadeleci takım istiyoruz diye . İşte bu mottoyu sahiplenen bir adam . 2 dakika antrenmana geç gelen bir oyuncuya extra antrenman yaptıran adam . Kondisyon işinde de bir numara kesinlikle . 2-3 sene önce sırf bu adamı izlemek için Athletico Bilbaoyu izlerdim .

Gelirmi ki peki? Istemişiz ama ret etmiş diye haberler dolaşıyordu doğruysa tabiki

Bu takımın sorunu ne Ceyhun ne Sabri. İkisini çok rahat kadro dışı da bırakabilirsin, veya sene sonunda sözleşmelerini yenilemeyebilirsin giderler, onlar önemli değil.

Ama sen Selçuk'u, Burak'ı, Umut'u gönderebiliyor musun? Veya bunları kadro dışı bırakabiliyor musun? Hadi hiç birini yapmasan bile, devre arasında bu adamların yerine oyuncu alabiliyor musun? Eğer bunları yapabiliyorsan ben sana "hoca" derim. Hocalık budur çünkü. Teşhisi zamanında koyabilmektir, veya kimsenin göremediğini görebilmektir. Bu herif daha kimin iyi kimin kötü olduğunu bile görmekten aciz. Hocalığından ne hayır gelsin bunun?

Bu futbolcuların takıma zarar verdiğini 6 aydır izliyorduk ve devre arasında buna dair tek bir hamle bile yapılmadı. Bu takımda ne adam gibi bir teknik heyet ne de futboldan anlayan bir yönetici bile yok. Çünkü olsaydı bu takıma şu an 2 tane kanat 1 tane de forvet alınmış olurdu. Hala açıklamalarda "Rakiplerimizin rüyasında bile göremeyeceği kadromuz var" diye atıp tutuyorlar. Anca ezbere. E o zaman bu adamlardan bir şey beklemek de hayalcilik olur.

İlk mesajım buraya olsun.

Geleceğini düşünmüyorum ben açıkçası.

Gelirmi ki peki? Istemişiz ama ret etmiş diye haberler dolaşıyordu doğruysa tabiki

Manciniden önceki hoca adaylarımızdan bir tanesiymiş ama bir kısım tarafından görüşülmüş bir kısım tarafından da görüşülmemiş bütün ağırlık Mancini ve Di Matteo'ya verilmiş diyorlar . Ben ikincisine katılıyorum tabii ki . Ünal Aysal anlamıştır artık teknik direktörde karizma , yakışıklılık bir yere kadar . Teknik direktör demek taktik , motivasyon uzmanıdır . Disiplinlidir de . Ama Mancini de bu üç kriter göremiyorum maalesef .

ya siliye 2-3 mac iyi oynatti diye turkiyeye gelsin

hakkaten sizin gibi adamlar kayseri macini hakedior 2 dk sol lobunuzu devreye sokun ama kic lobu degil

Bize marka degil.Basarıya ac,hırslı,teknik,taktik bilgisi iyi olan egolarından arınmıs.futbolcularla arasına mesafe koyacak bi hoca lazım.Mancini ile olmaz..Hoca konusuna itina göstermeleri lazım.Bielsa olabilir ama öncelik olmamalı.Lucescu'yu sahsen isterim.İnsallah böyle bi hamle yaparlar.

muthis bir td o yuzden bosta

f. outta here

paraguay ile anlasmak uzere,anlasilmaya calisiliyor daha dogrusu

onune gelene atlayan biri degil proje takimlariyla ilgilenen bir isim (bilboa da kisitli imkanlari bildigi halde alt yapi oturtmak icin secilmis birisydi-bir cok blog gazeteden yada bilboa forumlarindan konu ile ilgili dusunceler bulunabilir)

5 verelim gel bizeci biri degildir yani.

----------

her seyin uzerinde ulkemizde basarili olabilmek ,futbolu bilmekten daha ote oyuncuyu bilmekten gecer bir sistem

paraguay ile anlasmak uzere,anlasilmaya calisiliyor daha dogrusu

onune gelene atlayan biri degil proje takimlariyla ilgilenen bir isim (bilboa da kisitli imkanlari bildigi halde alt yapi oturtmak icin secilmis birisydi-bir cok blog gazeteden yada bilboa forumlarindan konu ile ilgili dusunceler bulunabilir)

5 verelim gel bizeci biri degildir yani.

----------

her seyin uzerinde ulkemizde basarili olabilmek ,futbolu bilmekten daha ote oyuncuyu bilmekten gecer bir sistem

lan zaten bilbao alt yapi oturtmazsa sahaya takim cikaramazki

lafa bak

ayrica heriflerin altyapisi iyi, o kadar adam sattilar oraya buraya javi martinez falan

lan zaten bilbao alt yapi oturtmazsa sahaya takim cikaramazki

lafa bak

ayrica heriflerin altyapisi iyi, o kadar adam sattilar oraya buraya javi martinez falan

onun icin adami tuttular ,su anki cogu genc onun sayesinde hortladi

suseata,javi,muniain,san jose vs

Geri
Üst Alt