- 26 Kasım 2012
- 179.215
- 241.314
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ne CEO'su ne sportif direktörü, Mancini'den malzemeci bile olmaz artık bu takıma.
bu teknik direktör olma isini cok abartiyor burada herkes bence.. yorumcu koltugundan atip tutan, antrenörlere yol gösteren sergen yalcin'dan bile bal gibi antrenör oldu. teknik direktör olmak iyi bir göze sahip olmaktir bence.. sergen yalcin bizim takimin basina gelse en azindan su sneijder'i forvet arkasina yazardi. öyle komik tercihlerde bulunuyordu sn mancini sadece gülüyorum. ceyhun gülselam ve sabri nedir yahu? x biri takimin basina gelse ilk isi sunlari tribüne yollamak olur
Fatih Terim'in taktik bileni diyelim . Çok deli bu adam . Barcelona tiki-taka pasları yapmasın diye çimleri 2 kat fazladan sulatmışlığı bile vardırRakibe ve dezavantajlarına göre oynar . Sonuna kadar mücadele eder . 90+5'te bile pres yapar takımları .
Hiç bilmiyorum bu hocayı ama öyle tanımlamışınki hayır diye diyeni döverler
Hani bizim taraftar bas bas bağırıyor ya mücadeleci takım istiyoruz diye . İşte bu mottoyu sahiplenen bir adam . 2 dakika antrenmana geç gelen bir oyuncuya extra antrenman yaptıran adam . Kondisyon işinde de bir numara kesinlikle . 2-3 sene önce sırf bu adamı izlemek için Athletico Bilbaoyu izlerdim .
bu teknik direktör olma isini cok abartiyor burada herkes bence.. yorumcu koltugundan atip tutan, antrenörlere yol gösteren sergen yalcin'dan bile bal gibi antrenör oldu. teknik direktör olmak iyi bir göze sahip olmaktir bence.. sergen yalcin bizim takimin basina gelse en azindan su sneijder'i forvet arkasina yazardi. öyle komik tercihlerde bulunuyordu sn mancini sadece gülüyorum. ceyhun gülselam ve sabri nedir yahu? x biri takimin basina gelse ilk isi sunlari tribüne yollamak olur
Gelirmi ki peki? Istemişiz ama ret etmiş diye haberler dolaşıyordu doğruysa tabiki
muthis bir td o yuzden bosta
f. outta here
paraguay ile anlasmak uzere,anlasilmaya calisiliyor daha dogrusu
onune gelene atlayan biri degil proje takimlariyla ilgilenen bir isim (bilboa da kisitli imkanlari bildigi halde alt yapi oturtmak icin secilmis birisydi-bir cok blog gazeteden yada bilboa forumlarindan konu ile ilgili dusunceler bulunabilir)
5 verelim gel bizeci biri degildir yani.
----------
her seyin uzerinde ulkemizde basarili olabilmek ,futbolu bilmekten daha ote oyuncuyu bilmekten gecer bir sistem
lan zaten bilbao alt yapi oturtmazsa sahaya takim cikaramazki
lafa bak
ayrica heriflerin altyapisi iyi, o kadar adam sattilar oraya buraya javi martinez falan