Çare Bielsa

haginin şanssızlığı malesef mali olarak krizde olduğumuz dönemlere denk gelmesi ama bugün gelirse eğer işler çok farklı olur ben Haginin başarılı olacağına inanıyorum.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

Adam Zapata ve Stancu gibi cöplerle doldurdu takimi. Iyi bir atrenör degil bence.

Sene sonunda muhakkak ki muhakkak Bielsa ile anlaşmalıyız . Şu an boşta diye biliyorum . Eğer öyleyse takımımız her yerde 2-3 level birden atlar . Mancini gitsin demiyorum ama teknik direktör olmasın . Sportif direktör , CEO falan olabilir .

yabancı sınırı olduğu sürece bu adamlar türkiyede iş yapamaz en iyisi lucescu yada mustafa denizli şuan için

Bizle anlaştığı için boşta. :)

Adama sorsan galatasarayda oynayan 4 tane oyuncu sayamaz nasıl basarılı olacak bu adam. Dunyanın en ıyı taktısyenı olsa kar etmez.

Yüzyılın balonu da bu. bielsaymis.

care gazci bir hoca.

sokaktan iki tane cimbomlu cevirsek daha iyi yönetir kadroyu.. bu böyle gitmez!

Ya ne CEO'su ne sportif direktörü, Mancini'den malzemeci bile olmaz artık bu takıma.

[attachment=9014:Otmar_hitzfeld_in_bulgaria.jpg]

Ottmar Hitzfeld

Bi spor sitesinde gördüm ne kadar doğrudur bilemem ama gelirse iş yaparmı sizce?

KUPA KOLEKSİYONCUSUKariyeri başarılarla dolu olan Hitzfeld, Almanya'da 2 kez Borussia Dortmund'u, 5 kez de Bayern Münih'iBundesliga şampiyonu yaptı. Aynı takımları birer kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaştıran Hitzfeld, Grasshoppers'la da iki defa İsviçre Süper Ligi şampiyonluğu gördü. Teknik direktörlük kariyerinde toplam 20 kupa kazanan Hitzfeld, 1997 ve 2001'de Dünyada Yılın Teknik Direktörü seçildi. Ünlü hoca 2008'den bu yana İsviçre Milli Takımı'nın başında.

Ekli dosyalar

• Otmar_hitzfeld_in_bulgaria.webp
    Otmar_hitzfeld_in_bulgaria.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 115
Bielsa'ya 2 sene kimse sabretmez.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

KUPA KOLEKSİYONCUSUKariyeri başarılarla dolu olan Hitzfeld, Almanya'da 2 kez Borussia Dortmund'u, 5 kez de Bayern Münih'iBundesliga şampiyonu yaptı. Aynı takımları birer kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaştıran Hitzfeld, Grasshoppers'la da iki defa İsviçre Süper Ligi şampiyonluğu gördü. Teknik direktörlük kariyerinde toplam 20 kupa kazanan Hitzfeld, 1997 ve 2001'de Dünyada Yılın Teknik Direktörü seçildi. Ünlü hoca 2008'den bu yana İsviçre Milli Takımı'nın başında.

Ama kulüpten yalanlama geldi.

Terim'in Güney Amerika şubesi. Gelsin.

iyi bir hoca

ama mancinin yaşadığı sorunları o da yaşayacak

ülkeyi, takımı, oyuncuları tanıması zaman alacak

devre arası gelip bir sonraki sezona takımı hazırlasa olabilir

ama sezon başında büyük risk

mancininin yaptığı saçmalıkları yapmayacağı

sağlam hücum futbolu oynatacağı ve daha başarılı olacağı kesin

ben baştan bu herifi stemiştim. hem dsiplinli hemde hücum futbolu oynatyor. umutu filan oynatmazdi bu herif. alt yapiidan bir forvete yönelirdi hemen.

hitzfeld diyorsunuz ama adam WC2014 sonunda karriyerini sonuclandiriyor. bidaha TD olmaz, hele türkiyede olmaz adam.

care lucescu

Çok istemiştim gelmesini harika bir hoca bence Bielsa.

Ama Terim haricinde kim gelse 2-3 kötü sonuçtan sonra kellesini alır taraftar.

Yabancı olarak Luce harici iş yapmaz gibi yabancı sınırının olduğu bir ortamda.

Bielsa keşke gelse ama bence gelmemesi daha hayırlı çünkü ona uygun bir ortam yok burada.

Türkiye'yi tanıyan,oyuncularını az çok bilen bir hoca lazım.Yanlış tercih olur Bielsa.

o zaman takımın %70'ini gönderir :D gelsin

Takımı görünce şuna benzer bir şey yapar şu an.

------------------------------------Muslera-----------------------------------

-Hamit---------Semih---------------------Koray----------Telles----------

------------Melo---------------Selçuk-------------Sneijder------------------

-Bruma------------------------Transfer---------------------Çolak------------

falan yapar. Defansı iplemez önde feci bastırır. Süratı ve stamina'sı olmayanı harcar. Kaçak güreşeni oynatmaz.

Hatta gider Töre'yi falan alır Bruma'yı forvete çeker bu adam yabancı sınırı nedeni ile. :D

Takımı görünce zaten gider

------------------------------------Muslera-----------------------------------

-Hamit---------Semih---------------------Koray----------Telles----------

------------Melo---------------Selçuk-------------Sneijder------------------

-Bruma------------------------Transfer---------------------Çolak------------

falan yapar. Defansı iplemez önde feci bastırır. Süratı ve stamina'sı olmayanı harcar. Kaçak güreşeni oynatmaz.

Hatta gider Töre'yi falan alır Bruma'yı forvete çeker bu adam yabancı sınırı nedeni ile. :D

bu konuda bile kadro kurmayi basardin he

Altyapıdan oyuncu çıkarmak Bilbao'nun kulüp yapısı gereği.Adamlar bas bölgesi hariç oyuncu oynatmıyor mecburen altyapıları çalışıyor.Yani td'lik bir olay değil, kurumsal bir döngü.

Bu arada kadro kurdum Bielsa'yı istediğim çıkmasın oradan. O sadece farazi bir Bielsa tahmini'dir.

Bielsa gelirse bu takım da taş taş üstünde kalmaz. Biteriz, bu da td'mi der tefe koyarız. Mancini'den beter oluruz. Göze daha hoş gelir belki oynattığı ama başarılı olması zor bu yönetim yapısı ile.

Geri
Üst Alt