Üye Görüşü Çare Ersun Yanal

Bize gerekirse soyunma odasında içi çay dolu plastik bardaklar ile taktik dizilişi gösterebilen bir TD lazım.

çok paramız yok diyorlar bütçe yok diyorlar hal öyle iken hangi yabancı geçer bu takımın başına hiç biri...

yerli bulmak şart

1. 2001 deki Ankaragücü maçında teşvik olayı Ersun Hoca nın bilgisi dışında gerçekleşmiş, sonradan haberdar olduğunda da sert tepki göstermiştir...Bu durumu, olayı ilk ifşa eden ve kendisine düşmanlık besleyen Cafer Aydın bile teyit etmiştir...

2. TS un en kötü döneminde görev almış, sadece bir sezonda takımı adeta küllerinden dirilttiği halde, işlerin düzeldiğini gören Trabzonluların ''Bizim adamımız'' anlayışıyla Şenol Güneş e yol açmak adına yaptıkları nankörlüktür...

3. Her TD gibi büyük takım çalıştırmayı hedeflemesi doğaldır, bu imkanı veren FB nin teklifini (1 ay bekletilip, diğer adaylardan ümit kesilince sözleşme teklif edilmesine rağmen) kabul etmesi anlaşılabilir bir durumdur...FB de görev aldığı süre boyunca Aziz Yıldırım a rağmen iyi bir duruş sergileyebilmesi takdir edilmelidir, hakemlere pek kötü söz söylemediği, rakiplere yerli yersiz sataşmadığı için Aziz Yıldırımı ın hışmına uğradığını, bundan sonra bile birkaç münferit denilebilecek çıkış dışında çizgisini koruyabildiğini hatırlatırım.

Başkanın, kendisine karşı kininin daha o zamandan başladığını ve giderek arttığını, futbolcuya dayalı düzenin de desteğiyle, saçma bahanelerle adamın ayağını kaydırdığını herkes biliyor...Aziz in isteği doğrultusunda Daum ve Kocaman ın sürekli 'Paranoyak' argümanlara başvurduklarını, ancak gönderilmelerinin ana sebebinin başarısızlık olduğunu; buna karşılık Zico ve Yanal' ın başarıya rağmen bu tür davranışlara tevessül etmedikleri için 'Şizo' ya yaranamadıklarını düşünüyorum...

'İlle Ersun gelsin' derdinde değilim de, şahsen eskiden beri pekte sempatik bulmadığım Ersun Yanal' a forum da da haksızlık ediliyor; bu iğrenç futbol piyasamızda, Aziz in FB sinde şampiyonluk yaşayıpta bu denli dik kalabilecek başka kimse göremiyorum açıkçası...

Kupa isteyen Trabzon tayyıp'a oy veriyor, temiz futbol isteyen Galatasaraylılar ersunu istiyorlar. Hey gidi allahım!

Ulan bu çapsız İtalyan forumu; Çare Şenol Güneş diyen şikeciler kıvamına getirdi ya helal olsun diyeyim...

Son düzenleme:
Karı-kız mevzuları özelliklede aziz ve yancılarının sevisleri üzerinden konuya girmek iyi birşey değil bence ,
Ersun'u sevmem , geçen seneki başarısıda fenerasyon'un eseridir , saha içinde işe yarar bir B planıda olduğunu düşünmüyorum , bizim TD miz olabilecek birisi değil.

2. TS un en kötü döneminde görev almış, sadece bir sezonda takımı adeta küllerinden dirilttiği halde, işlerin düzeldiğini gören Trabzonluların ''Bizim adamımız'' anlayışıyla Şenol Güneş e yol açmak adına yaptıkları nankörlüktür...

Benim bildigim Yanal´dan sonra Hugo Bros geldi ve takimi kisa sürede batirdi... Hugo´dan sonra ise Senol Günes getirildi ve takimi toparlamaya basladi yine. Yani senin anlattigin gibi bilakis gönderilip, yol acilma gibi bir durum göremiyorum. Senol Günes orada o kadrodan inanilmaz bir verim aldi, ve yakalanmasi zor bir 82 Puan topladi. Kac mac satin alip Fenerbahce´nin oralara kadar geldigini de ögrendik sonucta...

Ersun zamaninda neden gönderildi bilmiyorum, ama Senol Günes´in yarisi kadar bir Teknik Adam bile degildir.

Benim bildigim Yanal´dan sonra Hugo Bros geldi ve takimi kisa sürede batirdi... Hugo´dan sonra ise Senol Günes getirildi ve takimi toparlamaya basladi yine. Yani senin anlattigin gibi bilakis gönderilip, yol acilma gibi bir durum göremiyorum. Senol Günes orada o kadrodan inanilmaz bir verim aldi, ve yakalanmasi zor bir 82 Puan topladi. Kac mac satin alip Fenerbahce´nin oralara kadar geldigini de ögrendik sonucta...

Ersun zamaninda neden gönderildi bilmiyorum, ama Senol Günes´in yarisi kadar bir Teknik Adam bile degildir.

Şenol Hocayı ben de severim ayrı konu da, 2009 da sezonun bitmesine az kala Ersunu gönderdiler, akıllarında hep olan Şenol Güneş geldi-geliyor teraneleri arasında Hugo da gelip 2-3 ay kalabildi, Kore de işi bitince de kasım ya da aralıkta Şenol Güneş takımın başına geçti...

Burada önemli olan Ersun un tam anlamıyla bitik halde aldığı takımı kısa sürede şampiyonluğa oynar hale getirebilmesidir ki Şenol Hocanın 2011 şampiyonluğundaki kadroya bakarsan kadrodaki önemli oyuncuların Ersun döneminde geldiklerini görürsün, Şenol Hoca çok iyi iş çıkarmıştır lafım yok zaten...

Şenol Hocayı ben de severim ayrı konu da, 2009 da sezonun bitmesine az kala Ersunu gönderdiler, akıllarında hep olan Şenol Güneş geldi-geliyor teraneleri arasında Hugo da gelip 2-3 ay kalabildi, Kore de işi bitince de kasım ya da aralıkta Şenol Güneş takımın başına geçti...

Burada önemli olan Ersun un tam anlamıyla bitik halde aldığı takımı kısa sürede şampiyonluğa oynar hale getirebilmesidir ki Şenol Hocanın 2011 şampiyonluğundaki kadroya bakarsan kadrodaki önemli oyuncuların Ersun döneminde geldiklerini görürsün, Şenol Hoca çok iyi iş çıkarmıştır lafım yok zaten...

Iyi bir kadro kurmus, bende zaten neden gönderildigini anlamadim. 65 Puan ile 3. siraya yerlesen bir Teknik Adam, Trabzonspor´dan gönderilmemeli. Ama sadece kadroda bitmiyor iste olay, Ersun Yanal bu takimi 1.76 Puan ortalamasi ile calistirdi, Hugo ise bunu 1.29 ortalamaya düsürdü. Sonra Hugo´yu gönderip care olarak Senol hoca geldi, oda hic birinin alamadigi kadar verim alabildi bu oyuncu grubundan. Sezon sonuna kadar ortalama 1.90 ortalama ile oynadi. Ikinci sezon zaten ortada, 2.24 ortalama ile oynatmis takimi, sonuc da belli.

Tabiki Ersun´un da yaptiklari var, bir cok önemli oyuncu onun zamaninda alinmis. Ama Hugo örneginden gördügümüz gibi, her türlü o oyunculari kullanmakta önemli. Bende olsaydim Ersun´u göndermezdim, cünkü Senol Günes gelmeseydi, muhtemelen yazik olacaktir o oyuncu grubuna. Ama sonuc olarak Senol Hoca´nin gelisi ile, daha bile hayirli sonuc aldilar.

Terim´den sonra fantezi yerine Senol Hoca´ya yönelseydik, bana göre bügün daha iyi bir yerde olabilirdik. Oyuncu grubunu taniyordu, ve nasil oynayabilecegini biliyordu. En iyi tercih oydu, ama hakkimizi Mancini´den yana kullandik.

Son düzenleme:
Artık gelmesi şart oldu. Öyle ya da böyle kendini kanıtlamış bir teknik adam. Üstelik sadece fener'de değil, çalıştırdığı diğer takımlarda da belli bir başarı yakalamış. Özellikle yerli futbolcuların performansı tavan yapar bence. Ayrıca fener psikolojik olarak çöker resmen. Çünkü taraftarlar bu adama tapıyor resmen.

ya bi gidin abdest alin .. ne ersunu ne yanali ... Bu takima ISIS el koyup BURAK/SELCUK 'u kadroya yazani koyani idam edilmeli nokta net .

kapatin su konuyu.ersun yanalin oglu gecen sene twitter'da galatasarayimiza ana avrat duz gitmisti. unuttunuz galiba?

Ersun=köstebek

Abdullah
Carlos
Tolunay
Ertugrtul

Bunlardan birini tartisalim tartisacaksak.

Getirin abi
Yılmaz vuralı getirin
Hikmet karamanı getirin gelsin biri kafayı yedim

Geri
Üst Alt