- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Bize gerekirse soyunma odasında içi çay dolu plastik bardaklar ile taktik dizilişi gösterebilen bir TD lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. TS un en kötü döneminde görev almış, sadece bir sezonda takımı adeta küllerinden dirilttiği halde, işlerin düzeldiğini gören Trabzonluların ''Bizim adamımız'' anlayışıyla Şenol Güneş e yol açmak adına yaptıkları nankörlüktür...
Benim bildigim Yanal´dan sonra Hugo Bros geldi ve takimi kisa sürede batirdi... Hugo´dan sonra ise Senol Günes getirildi ve takimi toparlamaya basladi yine. Yani senin anlattigin gibi bilakis gönderilip, yol acilma gibi bir durum göremiyorum. Senol Günes orada o kadrodan inanilmaz bir verim aldi, ve yakalanmasi zor bir 82 Puan topladi. Kac mac satin alip Fenerbahce´nin oralara kadar geldigini de ögrendik sonucta...
Ersun zamaninda neden gönderildi bilmiyorum, ama Senol Günes´in yarisi kadar bir Teknik Adam bile degildir.
Şenol Hocayı ben de severim ayrı konu da, 2009 da sezonun bitmesine az kala Ersunu gönderdiler, akıllarında hep olan Şenol Güneş geldi-geliyor teraneleri arasında Hugo da gelip 2-3 ay kalabildi, Kore de işi bitince de kasım ya da aralıkta Şenol Güneş takımın başına geçti...
Burada önemli olan Ersun un tam anlamıyla bitik halde aldığı takımı kısa sürede şampiyonluğa oynar hale getirebilmesidir ki Şenol Hocanın 2011 şampiyonluğundaki kadroya bakarsan kadrodaki önemli oyuncuların Ersun döneminde geldiklerini görürsün, Şenol Hoca çok iyi iş çıkarmıştır lafım yok zaten...