Çare Lucescu!

Son günlerde twitter aleminde baya ismi zikredilir oldu. Ne diyeyim imparator olmassa ki zaten olmaz tabiki luce dogru tercih benim gozumde

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İmparator kim kardeş II.Mehmet mi?

Lucescudan cevap

[attachment=9657:ImageUploadedByTapatalk1398029324.706688.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1398029324.706688.webp
    ImageUploadedByTapatalk1398029324.706688.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 75
yine basladik 8 ayda bir td degismek, zaten bütün TD ler siraya girmis bize gelmek icin... cünkü onlar da diyorlardir ki aman ne güzel taraftarlari var hemen beni de iki mac sonra asarlar diye, illah oraya gidieyim =)

Ünal Aysal ve Mancini bir orta yol bulup, karşılıklı fesh anlaşması yapsalar güzel olur.Kadro çok kötü değil, bir iki takviyeyle sezona güçlü bir şekilde girebiliriz.Luce'nin tam vaktidir bana göre, Luce'nin de gelmek isteyeceğini düşünüyorum.

Ünal Aysal ve Mancini bir orta yol bulup, karşılıklı fesh anlaşması yapsalar güzel olur.Kadro çok kötü değil, bir iki takviyeyle sezona güçlü bir şekilde girebiliriz.Luce'nin tam vaktidir bana göre, Luce'nin de gelmek isteyeceğini düşünüyorum.

Keşke ama mancini pisboğazının böyle birşey beklemek hayalden öte olur. Olsa olsa zor ama 9 deilde 7 5 arası bir tazminat da orta yol bulunabilir ama dedigim gibi buda bence hayal..

Ah ah keske gelse de yarim kalan isini tamamlasa. Cok haksizlik ettik sana güzel adam

Keşke ama mancini pisboğazının böyle birşey beklemek hayalden öte olur. Olsa olsa zor ama 9 deilde 7 5 arası bir tazminat da orta yol bulunabilir ama dedigim gibi buda bence hayal..

Bu sezon TR kupasınıda alırsak toplam 4, 4,5 milyon civarı para kazanacak zaten, inşallah tazminat peşine düşmeden ayrılır.

Gelecek büyük ihtimalde bence.

Zaten ayrılmayı düşünüyor ukrainadaki kritik ortam yüzünden.

Taraftarın geneli Lucescu isminde hemfikir gibi duruyor.Kimsenin kolay kolay Lucescu'ya hayır diyeceğini sanmıyorum.

Bu sezon TR kupasınıda alırsak toplam 4, 4,5 milyon civarı para kazanacak zaten, inşallah tazminat peşine düşmeden ayrılır.

İnşallah ama dedigim gibi zor. Tr kupasi sampiyonlugundan alacagi prim nasil sozlesme maddesiyse ayni sozlesmedeki malum maddeyi biliyoruz. Onu istedigi gibi bunuda istiyecek pizzaci. Onunda sucu yok ona bu sozlesmeyi yapanda hata..

Lucescunun 2002 de kötü kadroyla yaptıklarını unuttunuz galiba az daha reali eliyorduk bu kadroyla kesin başarı yakalayacaktır

Sent from my iPhone using Tapatalk

lucescu arif erdem 2 lısı çok yakışır.rumenlerı getırır denmış lucescu ıçın lucescu nıculescularla florquınlerle buyuk ışler yapmış adam kımı getırırse getırsın bıldıgı vardır.schaktarda ve Turkıyede basardıkları yeterlı Turkıyeyıde tanıyor.en ıyı tercıh lucescudur.ayrıca 1 beşiktas macımız öncesı bjk lılerın yaptıkları çirkeflıkler ustune atlar köpekler ıstıyor dıye ölmez dıyerek efsane bır cevap vermıştır.bu şikecı yanlısı basınlada basa cıkar.

Lucescu bir renktaşın dediği gibi yanında birinide yetiştirirse süper olur

İnşallah ama dedigim gibi zor. Tr kupasi sampiyonlugundan alacagi prim nasil sozlesme maddesiyse ayni sozlesmedeki malum maddeyi biliyoruz. Onu istedigi gibi bunuda istiyecek pizzaci. Onunda sucu yok ona bu sozlesmeyi yapanda hata..

Hadi primler bonuslar kap bildiriminde yazıyor da bu tazminat olayını kim neresinden uydurdu ben hala anlamıyorum. Birde rakam veriyorlar 9 milyon yüro diye. Yahu arkadaş nerden biliyorsun sözleşme yapılırken bu adamın yanındamıydın diye kimse sormuyor. Basının gazından başka birşey değildir.

Lucescu bir renktaşın dediği gibi yanında birinide yetiştirirse süper olur

Derwall , denizli version 2 diyorsun yani.

Neden olmasın. Hamza hamzaoğlu en ideal aday olur bencede bir çok renktaşımız dediği gibi.

5 sene luce kala bilse sonra hamza hoca gecer yerine. Oda selçuku yetiştirir veya ardayı

Derwall , denizli version 2 diyorsun yani.

Neden olmasın. Hamza hamzaoğlu en ideal aday olur bencede bir çok renktaşımız dediği gibi.

5 sene luce kala bilse sonra hamza hoca gecer yerine. Oda selçuku yetiştirir veya ardayı

Selçuk'u karıştırma Hacı :D En azından şimdi zamanı değil Selçuk'u konuşmanın valla başına iş alırsın, demedi deme :D

Lucescu´nun en büyük özelligi, elindeki kadroyu en iyi sekilde kullanmasidir.

Türkiye´de eline kadro da verilmiyordu, yine elinden geleni yapiyordu.

Besiktas´i namaglup sampiyon yapiyordu, sadece Diyarbakirspor´a, o da rehavetten dolayi kaybetmislerdi.

Calistigi ligleri cabuk cözüyor ve basarili oluyor. En dogru tercih zaten su anda. Insallah gelir.

Lucescu´nun en büyük özelligi, elindeki kadroyu en iyi sekilde kullanmasidir.

Türkiye´de eline kadro da verilmiyordu, yine elinden geleni yapiyordu.

Besiktas´i namaglup sampiyon yapiyordu, sadece Diyarbakirspor´a, o da rehavetten dolayi kaybetmislerdi.

Calistigi ligleri cabuk cözüyor ve basarili oluyor. En dogru tercih zaten su anda. Insallah gelir.

Genc oyuncu eğitici özeliğide baya geliştirdi eskisine göre. Tecrübeside artı. Tam elit seviyesinde şu an.

Geri
Üst Alt