Üye Görüşü Çare Sensin Galatasaraylı

Kapatin su topigi, gordugum en sacmalarindan bir tane.

Yeteneksizlerden arinacagimiza 3247234uncu kere destek cikip duzluge cikma surecini uzatalim mi birkac yil daha? Yeter artik. Buraya kadar gelmemizin basli sebebi zaten Burak gibi futbol yeteneksizleri kral ilan eden naif, koyun taraftar kitlesi.

Sıkıntı şurda

Takım oynar ve Öndeyse taraftar tezahürat yapıp destek veriyor

Ama takım durduysa ve destek verip takımı ayağa kaldırmak gerekiyorsa yuuuuuhhhhhh lar başlıyor.

Sizce taraftar tribünde ; sahadaki Selçuk'tan daha mı iyi bu sene
8D8CF474796CCE7BBDCC1A005693909B.jpeg

Taraftar onuda yaptı hiç bişeye yaramadı, selçuku burakı sürekli tribüne cagırdılar ama hiç bi mok değişmedi

Parayı görünce Selçuk'la Burak şaşırdı tabi onlarda böyle beklemiyorlardı bu kadar para alcaklarını.

Selçuk ve Burak'ı demeyiyeydin iyiydi... Şimdi bu kadar kötü performans sergileyen bu adamları pohpohlarken, ilk 11'e çıkmak için bekleyen yedekleri ne yapalım? Umut Gündoğan Selçuktan daha mı kötü oynar? Ayrıca genç bir oyuncu... Destek vereceksek böyle adamların oynatılması için destek verelim. Tutarsa uzun yıllar takıma hizmet eder. Selçuk ve Burak gibilerin satılması için destek verelim böylece de büyük maddi yükten de kurtulmuş oluruz.

Armanın değerini bilmeyenlere bu kadarı bile fazlaydı. Eskilerin tabiriyle futbol erkek oyunudur, küstüm oynamıyorum deme hakkın yok. Saha içinde görüyorsunuz Burak ve Selçuk ikilisi el kadar çocukla ikili mücadelede dahi kendilerini yere atmanın derdinde. Bunları pohpohlayıp destekleyince düzelecekler mi? Selçuk eskortluğu, gölge presi mi bırakacak?

Sınırlı meziyetleri olan topçulara uygun sistem, taktik olmayabilir ama bu oyuncular da biraz kafalarını kullanıp gayret göstersinler be kardeşim. Sneijder abuk subuk yerlerde oynadı bana mısın demeyip bir şeyler için didiniyor, Melo savaşıyor( son zamanlarda bu oyuncular da tükendi) ama biz Burak'ın rakip stoperi kanada çektiğini, pas trafiğine destek olduğunu, Selçuk'un etkili pas verdiğini, ikili mücadele kazandığını göremiyoruz..

Giriş güzeldi de Selçuk, Burak faslı olmamış.

Geri
Üst Alt