Çareler Başlamış Bakıyorum

Baskan futboldan hıc anlamadıgı ıcın gozunu karartıp aldı bu kararı. Sandı kı fatıh hoca degıl bu kadro basarılı. Hangı hoca gelırse gelsın sampıyon oluruz dıye dusundu.

kesinlikle olay aynen böyle oldu, aysalın en büyük hatası böyle düşünmesiydi bence, oysa ki terim gazla da olsa takımı kazandırıyordu en azından türk oyuncular canla başla oynuyordu, biz türk milleti olarak duygusal insanlarız, böyle azim hırs ruh gibi söylemler tam da bizim için geçerli şeylerdir, bizim millet hiç bi platformda %100 profesyonel, %100 kurumsal olmamıştır olamaz da..

ben herşeye rağmen aysalın hatalarından dönebilecek kadar çok akıllı bi adam olduğunu düşünüyorum, bu krizi de çok iyi yönetecektir bence, en azından önümüzdeki sene herşey bambaşka olacaktır..

Varolanın kötü olması eskisine hakaret edilmesinide gerektirmez. Bu tür savunma mekanizmaları geliştirmeyin.

Ne mancini grubunun nede terim gurubunun derdi Galatasaray değil. Şu birbirinize laf sokma yarışını bırakın. Mancini bunu sizde kabul ediyorsunuz iyi bir hoca değil. Galatasarayın geleceği için gitme zamanı.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Kimse kusura bakmasın çare yok. Drogbalı Sneijderli, gecen iki yılın asist ve gol krallarinin, ligin en iyi ortasahasinin ve dünyanın en iyi 4 5 kalecisinden birine sahip bir kadro Ziraat Kupasina kaldi. Cunku oynatacak ve atesleyecek hoca yok. Terim gelmez. Lucenin kulağına büyük bir takım birşeyler fisildadi ki Shakhtari bırakıyor. Bu sezona çare yok.

Onumuzdeki sezon icin ise; dünyanın iki numarali hocası Capello boşta sayılır. Paraya kiyip getireceğiz. Bulunduğu sure boyunca ligi surklase edeceğiz. Avrupada da oynattigi defansif futbola sabır tasi gibi sabredecegiz.

Hepsini bir cati altinda toplayayim ben.

Care DENIZLI

Care LUCESCU

Care GERETS

Care TERIM

Care GÜNES

Care DROGBA

Care MELO

Care BIELSA

Care CAN BÜYÜK

......

Hepsini bir cati altinda toplayayim ben.

Care DENIZLI

Care LUCESCU

Care GERETS

Care TERIM

Care GÜNES

Care DROGBA

Care MELO

Care BIELSA

Care CAN BÜYÜK

......

Bence çare kulübü kapatmak, hepimiz kurtuluruz böylece.

Kimse kusura bakmasın çare yok. Drogbalı Sneijderli, gecen iki yılın asist ve gol krallarinin, ligin en iyi ortasahasinin ve dünyanın en iyi 4 5 kalecisinden birine sahip bir kadro Ziraat Kupasina kaldi. Cunku oynatacak ve atesleyecek hoca yok. Terim gelmez. Lucenin kulağına büyük bir takım birşeyler fisildadi ki Shakhtari bırakıyor. Bu sezona çare yok.

Onumuzdeki sezon icin ise; dünyanın iki numarali hocası Capello boşta sayılır. Paraya kiyip getireceğiz. Bulunduğu sure boyunca ligi surklase edeceğiz. Avrupada da oynattigi defansif futbola sabır tasi gibi sabredecegiz.

Capello da olmaz bu ligde bence. Ligi tanımayan TD ile başarı çok ama çok zor. Tanımak derken Mancini, Rijkaard gibi hocalar 40 yılda kalsa birşey olmaz tabi.

Capello da olmaz bu ligde bence. Ligi tanımayan TD ile başarı çok ama çok zor. Tanımak derken Mancini, Rijkaard gibi hocalar 40 yılda kalsa birşey olmaz tabi.

capello baska adam.hangı takımı calıştırsa efsane olmuş.italyan olması yuzunden cekınıyorsun ama her ıtalyanda mancını degıl.

Bize terbiyesizlik yapmis adami istemiyorum. Care Senol Günes olabilir.

capello da saldırgan adam.roma Galatasaray macını hatırlayın.bizim iyi teknik direktör kriterimiz telefona bakmak,beyefendi olmak,takım sut falan çekemiyorken ayagını uzatıp gökyüzüne bakmak falan.adamı getirecen takımı şampiyon yapacak,başlayacaklar gaz veriyor,taktiği yok,bu takımı bende şampiyon yaparım falan filan.otursun oturduğu yerde capello bize mancini yeter.

Bu kulüpte hiçbir Galatasaray çalışanı kendini başkanlık makamından üstünde göremez. Gerekirse bu takım küme düşer ama o hareketi yapan yinede gider.

Gitmelidir. Burası FB değildir. Fatih Terim konusu bende sadece öfke uyandırıyor. Sen Galatasaray düşmanı bir herife başkanım diye hitap edip, elini sıkıyorsun. Önceki sene TFF saydırıyorsun, sonraki sene masaya oturuyorsun. Tamamen şahsım adına konuşuyorum, Terim Galatasaray'ı satmıştır. Bu kadar basittir.

Söylenecek çok şey var, söylemiyorum.

Manciniyide hatalı buluyorum. Böyle giderse oda gönderilecektir.

capello baska adam.hangı takımı calıştırsa efsane olmuş.italyan olması yuzunden cekınıyorsun ama her ıtalyanda mancını degıl.

Stil uymaz ama.

Selçuk Inan gibi standart üstü bir yerli oyuncu bile yabancı hoca ile anlaşamıyor. Bu adamlar yurt dışına gitse orada da yapamaz kanıtı bu işte. Mentalite farkı.

Lucescu bizim ülkeyi çözdüğü için başarılıydı. Sergen bile çok kral adam en iyi onunla anlaşıyordum diyor hep. Türkiye de futbolcunun korkutuğu,saygı duyduğu ve ama bir o kadar da onun halinden anlayan TD getiremezsen başarı hayal.

Lucescu'da hepsi vardı gönderdik.

Feldkamp'da çok zeki,cin gibi, sert, korkutucu bir adamdı öyle başarılı oldu.(2008'de ama sona doğru hep kriz çıktı ve gitti)

Gerets bir daha gelse o da olamaz bu halde iken.

Capello ise sert, otoriter, biraz da çılgın bir tip gider bir azar çeker oturur ağlar bizimkiler, Feldkamp stili o da işte. 2008 gibi son 6 hafta bekleriz sonra.

Fatih Terim geri gelmiyorsa kulubu kapatalim olsun bitsin.

Baksana bazilarina gore onsuz basari imkansiz :)

Capello 2007 yilinda hocaligi birakti.

Ingiltere'ye oynattigi berbat otesi futbol ve 4-4-2 sevdasi ile iyi dalga gecmistim buradakilerle :D Hatta o donem maclar okulda yayinlaniyordu gruptan bile zar zor cikip Almanya'ya tosladilar

Ka

Kariyeri itibariyle bu adamın işi lig şampiyonu yapmak. Lige alismasi uzun sürmez. Ama ligi tanıyan hoca olacaksa Hamza Hamzaoğlundan başkası olmamalidir maceraya gerek yok.

capellodan bize yar olmaz. Defansıf futbol oynatan hıcbır antrenor turkıyede basarılı olamaz

capellodan bize yar olmaz. Defansıf futbol oynatan hıcbır antrenor turkıyede basarılı olamaz

Capelloya top class bir forvet vereceksin. Adam zaten gol yemeyen takım kuruyor. Bulduğunu atan topçu da olursa Sneijder Melo gibileri boş bırakmaz. Bir de takım üzerindeki etkisi çok yüksek olur Luce Terim Klopp gibi.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

İtalyan hocaların taktik zekası iyidir aslında,nedense Mancini'den sonra bir çekinme var. Lippi,Sacchi,Capello,Trapattoni..Bu adamların Avrupa'da kazandırdığı kupalar ve ekolleri unutulmamalı...Önemli olan hücum hattında affetmeyecek oyuncuların olması. Zaten zor gol yersin standart düzey kalitede bir defans hattıyla, çalıştırırlarsa. Lucescu bile İtalyan hoca sayılır benim gözümde.

Geri
Üst Alt