# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Yahu bu ilk mi cezasahası dışında da kaç kez bu şekilde saldırdı rakibe bu adamın bunu yapacağı belli değil miydi allahın belası herif

Stoper adam biraz dengeli olur, bu eleman baya baya sıradan bir herif görüntüsü veriyor. Yine de defans sadece stoperlerin sorumlu tutulacağı bir konu değil. Kaleci ve stoperlerin takımın defansı becerememesinden dolayı kafaları yandı, nereyi kapatacaklarını şaşırıyorlar.

Biraz izleyince böyle birisi olduğu çok net belli oluyodu , defalarca kez izleyip görülememesinin götürüsü sadece 8-10 milyon değil belki de şampiyonluk olacak

O yüzden hep diyorum vasıfsız iş bilmezlerin hepsi gidecek ki iş bilmemezlikleri bi yerde ayağımıza dolanmasın

Bu adamın transferine onay veren hain oğlu haindir. Başka da bir şey yazamıyorum bu başlığa

Okan yapacağı hamlede de bu futbolcumsu yerine Apo’yu çıkardı orada da delirdim. Girdikten 3 dk sonra soyunma odasına gönderilmesi gerekiyordu penaltı sonrası. Okan beraberlik geldi, hala hamle yapmıyor

1740936153592.webp

Verin parasını gönderin gitsin. İlk defa kendi futbolcumuz sakatlansin diye beddua edeceğim

Geri
Üst Alt