- 31 Aralık 2015
- 14.463
- 9.387
- 1.588
Bı caps vardı ya herhangi bi adam işte bu oDışarı çıkmaya gerek yok Muztafam camdan bakıp ilk gördüğümüz kişiyi stoper oynatabiliriz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bı caps vardı ya herhangi bi adam işte bu oDışarı çıkmaya gerek yok Muztafam camdan bakıp ilk gördüğümüz kişiyi stoper oynatabiliriz![]()
Keşke muhteşem çıksaydı da taraftar yanılsaydı ama kabak görünen şeydi zaten. Hayal satıp realistlikten uzak durmak herzaman zarar getirirTüm suç kötü çıksa da haklı çıksamcılarda
Sivil vatandaşı futbolcu yapınca oda normal rtaş adamın senden benden bir farki yok ki.Futbolculuk zaten yok da beyin olsa en azından o penaltıyı yapmaz. Futbolculuk beklemiyorum zaten.
Aptal olmak lazım.
Bana kimse 1.6 m euro maaş vermiyor ki kral.Sivil vatandaşı futbolcu yapınca oda normal rtaş adamın senden benden bir farki yok ki.
İşte Cuesta öyle 1 oyuncuydu@Murat Durmaz @Aziz Kaan
Yarın iftardan sonra kahveye gidelim 10 dakika yancı olarak bı Okey masasına oturalım etrafı dikizleyelim bu arkadaştan iyi 10 tane adam buluruz.
Hayır o Sallai kanks yavBı caps vardı ya herhangi bi adam işte bu o
Tek farkta o zatenBana kimse 1.6 m euro maaş vermiyor ki kral.
Ona bugün daha çok sövdüm Allah'ın takozu Macar salamıHayır o Sallai kanks yav![]()
Osimhen zaten birini tokatlamadan bugün sakinleşmezdi..Soyunma odasında biri tokatladı herhalde.