# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Allah tüm GS taraftarına sabır versin cidden az buz olaylarla sınanmıyoruz. Acun Ilıcalı gizliden yönetse kulübü dur lan biraz abarttık açığa çıkacağız der bu kadarını yapmazdı. Futbolcu diye alınan şeye bak ne desek boş İzzet hayroviçler ontiverolar sekidikalar ozornwaforların alayı bunun alınması skandalının yanında minnak rezillik kalır.

Lan 3 milyona falan alsan ucuz etin yahnisi diyip geçeceğiz 8milyon nedir şaka mısınız la siz? 8m euro ne demek?

Seni bu takıma aldıranin kafasına ben. Koca sezonun şampiyonluğunu riske attı 8 milyon euro verilen herif. Hayvan gibi de maaş bağladılar bu adama. Vallahi yunus haklı yemin ederim.

Okan bey

Hem takımı hem Cuestayı yaktı. Sezon sonu zararına satılır.

Bu adam gelmesin diye her şeyi yaptık

Gerekseydi kurşun atıp kurşun yerdik gelmesin diye

Nasihat dinledik ama Ndombele Vecino vs. bir şeyler sayıklandı sürekli

Net şekilde kelleler gitmeli. Yönetim, teknik ekip, scouting, analiz, recruitment kim var kim yok dahli olan herkes dehlenmeli

Bir değil iki değil üç değil. Jelert Sallai Cuesta bunlar ne abi yuh yaw yazık yaawwww

Bu adam gelmesin diye her şeyi yaptık

Gerekseydi kurşun atıp kurşun yerdik gelmesin diye

Nasihat dinledik ama Ndombele Vecino vs. bir şeyler sayıklandı sürekli

Net şekilde kelleler gitmeli. Yönetim, teknik ekip, scouting, analiz, recruitment kim var kim yok dahli olan herkes dehlenmeli

Bir değil iki değil üç değil. Jelert Sallai Cuesta bunlar ne abi yuh yaw yazık yaawwww
göz göre göre yapılan bu kadar yanlış transfer hatırlamıyorum hayatımda gerçekten

bu herifin patlayacağı o kadar belliydi ki, vasatüstü tek özelliği yok

Nelson bunu top diye oynardı aldığımız adama bak kafayı yicem ya

8 milyon euro az para mı ulan

2-3 milyon euro bonservis maks 1 milyon maaşa ya gelsin yedek otursun, Sanchez'in de köylüsü, rotasyonda falan arada oynar işte diyeceğin adama 8 milyon euro vermek ne demek ya

Alt ligde oynayan Caner Osmanpaşa bu adamdan daha yetenekli.

Kasımpaşa biz 3-2 yapınca dağılmıştı, pozisyona giremiyorlarken, ortada pozisyon yokken penaltı yaptırdı.

Üstüne Muslera buna güvenmeyip çıktı bir de dördü yiyorduk.

Herife o kadar para verdik hani fayda beklemiyorduk da bariz katletti maçı. Bir de laf etmeyelim diyorlar, buna da alana da aldırana da alınmasına pay sahibi olana da sezon sonuna kadar sövülmeli.

Şampiyon olamayıp ŞLye katılamadığımızda da bu işin kırılmasını başlatan bu herif olacak.

Geri
Üst Alt