# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Su herifi Ukrayna'ya bedava bile gonderemezsin. Cebinden versin biyiklarini yoldugum.

Oğuzhan Özyakup: "Cuesta'nın kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Stoperlere göre ayağı iyi, diri de görünüyor. Bir de Galatasaray'ın zor döneminde oynamaya başladı. 2-3 maçını gördüm; ayağı iyi, hızlı, çabuk, yeterli, fiziği iyi, diri. Ben kötü olduğunu düşünmüyorum."

Maliyetini de hesaba katınca tarihimizin en büyük kazıklarında top 10 a girer

Nelson falan diyonuz da ilk yaridaki kpasa macinin son dakikasinda yedigimiz golde benzer hatayi o yapmisti. Sezon basindaki lanet maci saymiyorum bile. Yani al birini vur otekine. Tabi ki kalsaydi da bu 3.lig topcusu gelmeseydi o da ayri bir konu.

giphy.gif

Ağzıyla kuş tutsa bile bitti bu iş. 8M euronun hesabını kim verecek?

Takım arkadaşları doğum gününde galibiyet hediye eder artık.

5 dakika uzatma verilmiş bir senaryoda 90+5'te zaman geçirip maçı bitirmek adına dahi oyuna sokulmamalı.

Nelson falan diyonuz da ilk yaridaki kpasa macinin son dakikasinda yedigimiz golde benzer hatayi o yapmisti. Sezon basindaki lanet maci saymiyorum bile. Yani al birini vur otekine. Tabi ki kalsaydi da bu 3.lig topcusu gelmeseydi o da ayri bir konu.
Ne alakası var ya, sonlara doğru saçma sapan bir defans düzenine dönmüştük Nuno Da Costa ön direk koşusu atmıştı, Nelsson kademeye yetişememişti, hata var ama öyle bariz bir durum yok. Son dakika o pozisyonun verilmesi hataydı başta.

3 sene taş gibi top oynadı Nelsson, sonrasında Okan her mevzuda suçu ona atınca geri dönülmez şekilde gitmek istedi. Bu da çok normal.

Cuesta isimli herifin bir gram katkısı yokken geldi ağzımıza sıçtı. Muslera da aynı bok de o zaman, kaç maç mahvetti bizi bu sezon.

Cuesta, Galatasaray için Nelsson’un sol taşşağı dahi olamaz, aynı cümlede dahi kullanılamaz.

OKANIN bitirdiği yok ettiği küstürdüğü nelsonu beleşe verip yerine 8milyona bunu aldık
önde olduğumuz maçın son dakikasında OKANIN istemediği lemina yerine cuesta oyuna alındı ve yaptırdığı penaltı ile puan kaybettik

Vatana hıyanet gibi bişey
Galatasaray resmen bacaksızlar tarafından sabote ediliyor şampiyonluğu satılıyor 2001 de olduğu gibi

Birde yaslandi genc yetenek cuesta 26 oldu.

Ne alakası var ya, sonlara doğru saçma sapan bir defans düzenine dönmüştük Nuno Da Costa ön direk koşusu atmıştı, Nelsson kademeye yetişememişti, hata var ama öyle bariz bir durum yok. Son dakika o pozisyonun verilmesi hataydı başta.

3 sene taş gibi top oynadı Nelsson, sonrasında Okan her mevzuda suçu ona atınca geri dönülmez şekilde gitmek istedi. Bu da çok normal.

Cuesta isimli herifin bir gram katkısı yokken geldi ağzımıza sıçtı. Muslera da aynı bok de o zaman, kaç maç mahvetti bizi bu sezon.

Cuesta, Galatasaray için Nelsson’un sol taşşağı dahi olamaz, aynı cümlede dahi kullanılamaz.
Ne bagiriyon?

Nelson'un kurtardigi maclar da olmustur ama eksileri de cok fazlaydi. Bu dangozdan 8 milyon kere iyi topcudur tabi ki ve varligi iyi yonetilmemistir. Hoca, adami kac kez 89'larda oyuna sokarqk asagilamistir. Gitmek istiyordu zaten. Sorun ikamesi bu mu olmaliydi?

Beklemek yanlış olur hemen silmek lazım

Dany Nounkeu’nun olmamiş hali… ki, Dany de öyle muhteşem bir stoper değildi.

Geri
Üst Alt