Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Cassio Lincoln Palmerias'la anlaştı!

Her zaman söylüyorum bu adamın psikolojik sorunları vardı normal biri değildi bu Ariel Ortegadan farkı yoktu...

Ne zaman kendi dilini konuşan Meira geldi takıma o zaman coştu en verimli sezonunu geçirdi,ne zamanki Meira'yı sattık Zenit'e tekrar küstü bize oynamadı yine,onun derdi Portekizce bilen birisinin olmamasıydı...

Dikkat ediyordum bu herife idmanlarda hep Meira'yla takılıyordu

Daha aciklanmadi, ama buyuk ihtimalle Palmeiras'ta. Galatasaray'a gelmis en iyi yabancilardan biriydi, harcandi gitti yolu acik olsun REISIN.

Harcandı derken bizim harcamamızdan bahsetmiyorsun herhalde kendi kendisini harcadı maalesef...

Sup-hesiz oyle degil...

% 60 dış etkenler % 40 Lincoln.Biraz daha güçlü bi karakteri olsaydı bunların hiç biri yaşanmazdı sanırım.

Defolsun gitsin. Takımın ayarını bozdu.

Orta sahada top sektirmeye ve sağa bakıp sola pas atmaya devam eder Palmerias'ta.

ilk oynayıpta gol attığı macı hatırlyorum da...........ahhhhhh

niye alex gibi ahlaklı birini bulamadık......

ulan biraz karekterli olsan suanda süper bir sol acik olurdun bizim Takimda

YouTube - Lincoln fener macı Muhtesem orta !

Lugano'yu madara ettin ya Lincoln :D

lincoln.gif

Çok iyi topcuydu , ama sadece topcuydu. Topa ilgi duyuyordu saygısı yoktu... Severdim keratayı.

Lincoln Palmeiras'ta...

Meia Lincoln acerta contrato de dois anos com o Palmeiras - Palmeiras.com.br

Palmeiras'ın resmi sitesi yazmış.Kurtulduk nihayet. :D Tam olarak ne yazdığını çözemedim ama.

Bu da resmi sitemizin açıklaması;

Duyuru: Lincoln

Profesyonel futbolcu Cassio de Souza Soares Lincolnve Brezilya’nın S. E. Palmeiras Spor Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun bonservisi karşılığında 2 milyon 166 bin euro’nun tarafımıza ödenmesi ve gelecekteki olası bir transferinde futbolcunun bonservisinin yüzde 50’sinin Galatasaray Futbol A.Ş.’ye ait olacağı hususlarında anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Futbol A.Ş.

Cevap: Lincoln resmen Palmeiras´da...

2.1 milyon € doğruysa iyi okutmuşuz:D

Çok şükür rezil heriften kurtulduk

Basarilar Cassio reis.

bu adam harbiden ciddi sorunlu orayıda karıştırır tam kendine göre bir lig koşmadan oynar brezilya ligi sert ve agresif değil

2 yıllık çakmış imzayı diyor. Gerisinde hayatını falan anlatmış. Ne kadar ödemişler yazmıyor.

Babelfish'ten tercume ettirdim:

(biraz Bogdan ama)

“I am very happy for the outcome of the negotiation and returning to Brazil, mainly for if dealing with a club top to line as the Palms. It had other proposals, also of the Europe, but I opted to the chance to work in São Paulo, a teams of mass and with the Muricy Ramalho, one of best the technician of país"

Yani Avrupa'dan da teklif varmis adam ulkesine donmek istemis. Isini bilir reis, yolu acik olsun artik Palmeiras maclarini izlemege calisicaz :ask:

Cevap: Lincoln resmen Palmeiras'ta...

"Tanrı onu olması gereken yere gönderdi."

Cuma namazında dua edeceğim Lincoln'den kurtulduğumuz için. Hoş burada adını ananlar olacak ama..

Geri
Üst Alt