Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Lincoln resmen Palmeiras'ta...

Avrupadan ülkesine dönen sorunlu brezilyalı yıldızların son halkası lincoln!

Lincoln'den zaten kurtulmustunuz, adamin sozlesmesi feshedilmisti. Bostaydi yani.

Adam değildin olmayacaksında,ilk önce adam olacaksın,insan olacaksın sonra futbolcu...Gerçi bu herkes için geçerli ilk önce adam olmak,erdemli bir insan olmak lazım...

Allah'ım sana geliyorum. :asd:

Bayram, seyran gibi sevindim. :ciftetelli::allecto::m26:

:f50::f50::f50::f50: Lincoln bye bye koçum.Senin gibi utanmaz futbolcu görmedim.Taraftarı kandırdın durdun.İnşAllah daha beter ol!!!

Buyuk ihtimal bedevaya ya da cok cuzzi bir rakama satmışızdır. Yahu zamanında(gecen sene) L.Moskova istiyordu. Hem Rusya'da maaşlar yuksek, bence bir talibi cıkardı Rus piyasasından.

S.Moskova Malik Fathi'yi gozden cıkarmış, Mainz gibi bir takıma kiralamayı dusunurken, tahmini bonservis olarak 2-2.5m euroya razı iken, nasıl Lincoln-Fathi takası dusunulup, teklif sunulmaz? Hoş bırak takası, takımda sol bek yokken Malik Fathi'yi aklına bile getirmezken, benim istedigim luks oluyor :) Ha birileri ne demisti? Biz onu Arap sanmıştık.

Heme soyleyeyim yoldash, 07/08'de sampiyonlugu getiren golu atan, gecen sene de takimi tek basina sirtlayan Almanya'da yilin futbolcusu secilmis ultra yetenekli bir kardesimiz. Yaptigi disiplinsiz hareketler gereginden fazla abartilmis, taraftar da bu konularda basinin gazina fersah fersah gelmis, sonunda da yonetim basarisiz gecen sezonun sorumlularini ilk basta yanlis yaparak Skibbe'nin ekibinde aramis (ekim ayinda yardimcilarinin gonderilmesi) sonra dogruyu bulan (Lincoln'un kaptan olmasina tepki gosterenlere ultimatom verilmesi) sonra Skibbe'yi kovup tekrar yanlis yapmis, sonra sezon sonunda en buyuk hata Bulent Korkmaz'a yol verildiginde (Hasan ve Umit K. ile birlikte tabi) son vurgunu Arda-Sabri veya Lincoln'le yapmasi gereken yonetimin Lincoln'u gondermesiyle harcanmis guzide bir topcudur.

2.1 milyon avro bonservisle gitti. İyi para aslında. Lincoln'den böyle bir kazanç beklemiyordum. Lincoln'le ilgili şimdi ne desem boş yarın Lincoln ile ilgili kafamda kurduğum dev bir yazı olacak.

2.1 milyon avro bonservisle gitti. İyi para aslında. Lincoln'den böyle bir kazanç beklemiyordum. Lincoln'le ilgili şimdi ne desem boş yarın Lincoln ile ilgili kafamda kurduğum dev bir yazı olacak.

Bir fiyasko transfer haberi daha,neresi iyi para acaba?

Bu adamı kaç paraya aldın,kaç paraya sattın?

Kar varmı yok,zarar var mı çok...

2.1 milyon avro aldigimizi sanmiyorum.

2.1 milyon gayet iyi bi rakam.Ben onu da alamayız diye düşünüyodum bu saatten sonra.

neyi ölmüş abi ya oynatsalar elanodan kat kat iyi oynar

arda kadar gol asist yapar

Futbol oynamayan, bizim için ölü bir adamdan 2 milyon euro geliyor..Daha ne olsun..

İsabet olmuş zaten Brezilyadan başka bir yerde kulüp bulması zordu.

Heme soyleyeyim yoldash, 07/08'de sampiyonlugu getiren golu atan, gecen sene de takimi tek basina sirtlayan Almanya'da yilin futbolcusu secilmis ultra yetenekli bir kardesimiz. Yaptigi disiplinsiz hareketler gereginden fazla abartilmis, taraftar da bu konularda basinin gazina fersah fersah gelmis, sonunda da yonetim basarisiz gecen sezonun sorumlularini ilk basta yanlis yaparak Skibbe'nin ekibinde aramis (ekim ayinda yardimcilarinin gonderilmesi) sonra dogruyu bulan (Lincoln'un kaptan olmasina tepki gosterenlere ultimatom verilmesi) sonra Skibbe'yi kovup tekrar yanlis yapmis, sonra sezon sonunda en buyuk hata Bulent Korkmaz'a yol verildiginde (Hasan ve Umit K. ile birlikte tabi) son vurgunu Arda-Sabri veya Lincoln'le yapmasi gereken yonetimin Lincoln'u gondermesiyle harcanmis guzide bir topcudur.

Şampiyonluğu Gençlerbirliği maçında kazanmadık ki. Şampiyonluk için bir çok gol atıldı o sezon. Lincoln'un ki de sadece bunlardan bir tanesiydi. Ayrıca basının gazına gelindiğini düşünmüyorum. Adam bildiğin sorumsuz ve disiplinsiz klasik bir Brezilyalıydı. Gerçi sen Tabata'yı da çok beğeniyorsun 10 milyon euroluk adam diyorsun yani pek uyuşmuyor düşüncelerimiz..:) İyi ki gitti de kurtulduk..

Geri
Üst Alt