Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Sen diyorsun ben diyorsun yok bu konuda, dogru oldugu besbelli. Takimin yapisi bozulmus olabilir. Takimin icinde egosu bol olan bir suru adam var. Oturdugu yerden 100 kilo olup da hala takimin icine fesat sokup 33 yasinda futbolu sessiz sedasiz birakip TV'den sallayanlar, adam sanki kaptanligi GASP etmiscesine zirlayanlar varken bu takimin yapisi tabii ki bozulur. Bulent gibi Kewell'i 90. dakikada oyuna almayi marifet sanan, ilk antremanda Alpaslan'a herkesin ortasinda kameralarin onunde bagiran ruh hastalari olursa bu adam tabii ki bozulur, Skibbe gibi sevecen, dost canlisi Rijkaard tarzinda degil herkes. Bu adami Magath da istedi, Skibbe de. Bulent Korkmaz halt etmis.

Skibbe de aşırı merhametliydi. Bir Alman hoca da olması gereken disiplin ve ciddi tavır onda pek yoktu. Takımı iyi çalıştırmıyordu. 60. dakikadan sonra takımın kondisyonu bitiyordu.

Butun Almanlar gestapo ve schutzstaffel olacak diye bir bildiri yayinlandi da ben mi kacirdim arkadas? :o

Adam gayet guzel idare ediyordu futbolculari. Yanina oyle bir ekip verdiler ki (hem de kovdular sezon ortasinda) adama resmen git dediler. Rijkaard'daki ekibin yanina yaklasamazdi. Ayrica cogu futbolcu yazin Euro 2008'den cikmisti. Ona ragmen Arda'nin gecen seneki fizigi bu seneki fiziginin kat be kat uzerinde. Ayni sekilde Hakan Balta. Kondisyon konusunda Kewell, biraz Lincoln, biraz Ayhan sikinti cekiyordu, onlarda bireysel konular (Hasan ve Umit'i falan saymiyorum). Skibbe yumrugunu vurabilen bir adam degildi, en azindan bu konuda Galatasaray ona buyuk gelmisti. Simdi Frankfurt'ta sesini duyuruyor yonetime. Zaten Frankfurt ilk 5'i, 6'yi zorluyor. Ne kadar iyi bir hoca oldugu buradan belli.

Butun Almanlar gestapo ve schutzstaffel olacak diye bir bildiri yayinlandi da ben mi kacirdim arkadas? :o

Adam gayet guzel idare ediyordu futbolculari. Yanina oyle bir ekip verdiler ki (hem de kovdular sezon ortasinda) adama resmen git dediler. Rijkaard'daki ekibin yanina yaklasamazdi. Ayrica cogu futbolcu yazin Euro 2008'den cikmisti. Ona ragmen Arda'nin gecen seneki fizigi bu seneki fiziginin kat be kat uzerinde. Ayni sekilde Hakan Balta. Kondisyon konusunda Kewell, biraz Lincoln, biraz Ayhan sikinti cekiyordu, onlarda bireysel konular (Hasan ve Umit'i falan saymiyorum). Skibbe yumrugunu vurabilen bir adam degildi, en azindan bu konuda Galatasaray ona buyuk gelmisti. Simdi Frankfurt'ta sesini duyuruyor yonetime. Zaten Frankfurt ilk 5'i, 6'yi zorluyor. Ne kadar iyi bir hoca oldugu buradan belli.

Türkiye şartları 5 golü kaldıramaz.

Ikinci yaridaki dususu zaten anlamadim, yine Lincoln'un payi buyuk, o sakatti diye cift forvete dondu ve ikinci yarida Kocaeli macina kadar 1-2 mac zar zor kazandik. Birden sistem degistirince takim coktu. Bir de devre arasi kampi verimli gecmemisti, futbolcular calismiyor diye haberler cikiyordu. Gerci Bordeaux macinda yine iyi oynamistik, ama tabi o Kocaeli maci adami bitirdi maalesef.

Ikinci yaridaki dususu zaten anlamadim, yine Lincoln'un payi buyuk, o sakatti diye cift forvete dondu ve ikinci yarida Kocaeli macina kadar 1-2 mac zar zor kazandik. Birden sistem degistirince takim coktu. Bir de devre arasi kampi verimli gecmemisti, futbolcular calismiyor diye haberler cikiyordu. Gerci Bordeaux macinda yine iyi oynamistik, ama tabi o Kocaeli maci adami bitirdi maalesef.

Doğru.

Skibbe çok eleştiriliyordu.. Taa Sezon Başından beri 2-3 maç kötü gitti ardından lig sonuncusuna karşı alınan bir 5-1'lik skor.. O skor karşısında gitmeyecek adam bile gider ;) Çünkü burası Türkiye burada futbol anlayışı farklı... Ne oldu Bülent geldi herkes pohpohladı iyi yaptı falan dedi... 2 maç kötü gitti hoop ters köşe Sezon Ortasında TD'mi değişirmiş (Özellikle futbol dehası Hıncal'ın söyledikleri hala aklımda.. İlk Skibbe derhal gitmeli bu işi bilmiyor kim olsa takım şuan bulunduğu durumdan kötü olmaz demişti... Sonra Bülent'le 2 maç kötü gidince sezon ortasında teknik direktör değiştirilmesi büyük hatadır.. demişti... )

Geçelim bunları yok Lincoln iyi yönetilseydi vs..vs..'yi Burası Türkiye... Burada Meyve veren ağaç taşlanır...

Bak Arda'ya her gün çıkan haberlerine...

Bak Kewell'a her gün bir krizi çıkıyor veya başka bir takımla anlaşıyor...

Bak Baros'a bir İngiltere'ye geri gidiyor bir Çek takımlarıyla anlaşıyor...

Bak Keita'ya hergün Premier Lig'e gidip geliyor...

Bak Elano'ya hergün onla bunla kıyaslanıyor...

Bak Jo'ya geleli 2 gün oldu yok bara gitmiş yok discoya gitmiş.. Takım arkadaşları üzgünken o eğleniyormuş...

Eğer TFF, Ligin Kalitesinin Artmasını İstiyorlarsa Önce Yorumcular ve Gazetelerden başlamalı işe...

-Fotomaç, Fotogol vs vs... gibi sırf asparagas hergün bir yıldızı Türkiye'ye getiren gazetelere dur denilecek...

-Ahmet Çakar, Hıncal Uluç gibi her önüne geleni eleştiren Futbol Fakiri insanlara dur denilecek...

-Asparagas haberlerin önüne geçilecek (Gerekirse caydırıcı cezalar verilecek...)

Bunları yaptıktan sonra

Gidersin

Düdük astıran yöneticileri saptarsın cezasını verirsin (ki 2 isim belli Kayseri Belediye Başkanı ve Fenerbahçe başkanı...)

Bu işler düzelmedikten sonra senin kadronda bırak Lincoln'ü, Messi,Ronaldo olsa hiç birşey değişmez...

Bizim simarik oglan Lincoln'ü simdi nereden izlyecegiz. Ben daha bugün kurdum Digitürk'ü, plasma catidan ziplamasin diye. Hangi kanal veriyor Brezilya ligini, Spormax mi Lig TV mi ?

Simdiden tesekkürler :)

Skibbe'ye laf etmek yersiz. Adam bir sağ açık, bir orta saha istedi. Bizimkiler stoperini sattı. :allaalla6vr: Skibbe şartları itibariyle çok iyi bir hocaydı.

Palmeiras'ın Brezilya Kupası'nda maçı vardı. Özetini LigTV'de izledim. Lincoln yoktu. Uzun süre futboldan uzak kaldığı içindir herhalde.

Forma bulamayinca dedigi Bulent Lippi'nin oynattigi mukemmel futbola uyum saglayamayip Skibbe takima Lincoln onderliginde tikir tikir top oynatirken sacma sapan yorumlariyla ekranlari susleyen Bulent efendinin ettigi "Ben olsam Lincoln'u oynatmam" lafinin da katkilariyla Skibbe'nin gitmesinden sonra adam gibi oynama sansi bulamamasidir.

Aklı başında kim olsa Lincoln'u oynatmaz

Lincoln'ün bonservisinin yarısı hala bizdeymiş.

''Bonservisinin yarısı bizde'' yanlış bi ifade olmuş.Eğer ki Palmeiras Lincoln'ü satarsa aldıkları ücretin yarısı bizim olacak.Bonservisinin yarısı bizde deyince söz hakkımız varmış gibi anlaşılıyo.

Lincoln aslında çok abartılacak bir oyuncu değildi. ama uzun seneler yıldız transferi yapmamıştık. şimdiki yıldızlar kervanının ilk ismi Lincoln olmuştu. o yüzden taraftar çok sevmişti. istediği zaman oynuyordu ama, aldığı paranın, aldığı manevi desteğin hiçbir zaman tam karşılığını vermedi.

Geri
Üst Alt