Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Lincoln Schalke'de Bundesliga'nın en iyi futbolcusu seçilmedi tabii..

Lincoln Schalke ile Şampiyonlar Ligi'nde, Uefa'da boy göstermedi tabii..

Topal ile Sabri Avrupa'dan geldiler Galatasaray'a tabii..

Zaten Almanya da Asya'da.

Yılın oyuncusu bir dergi tarafından seçildi diye biliyorum. Resmi birşeyse bilmiyorum tabii. Gerçi marcelinho da almanya da yılın oyuncusu seçilmişti birşey yapamadı trabzonda;) Kırılmak, gücenmek yok. Ben bir realiteden bahsediyorum lincoln futbol çağının en verimli dönemlerinden birinde 4,5 milyona satıldı. Mehmet Topal Türk olmasına rağmen 8 milyona satılmadı. Gerçek budur.

Onun gidişiyle bir dönem bitti. bundan iki yıl önce kadroda bulunan yabancılar ile hiçbir bağımız kalmadı.

11 Metin dönemini hepimiz hatırlıyoruz. Detaylı bir araştırma için;

KUPA BİZİM: OPERASYON

Hasan Sas denen elemanin laflari:

LINCOLN'E TAKIM İÇİNDE ANTİPATİ DUYULUYORDU

"Lincoln, Galatasaray tarihinin en fazla para verdiği oyuncudur. Galatasaray ona 13.5 milyon euro ödedi. Onu benden başka kimse uyarmıyordu. Parayı herkes alabilir ama bunun karşılığını verene saygı duyulur. Takım içinde kendisine antipati duyuluyordu. İlk parasını alan o, deplasmana gelmeyen o; ama gücü yeten konuşabiliyordu Lincoln'e."

Iyi b.k yemissiniz o zaman. Babanizin kulubu cunku.

Hasan Sas denen elemanin laflari:

Iyi b.k yemissiniz o zaman. Babanizin kulubu cunku.

Takım içi gruplaşma yapanların hepsi gitti zaten.Ama şöyle birşey var;Lincoln Elano gibi vazgeçmeyen yapıda olsa bugün kadromuzda olurdu.Lincoln'ün karakter sorunu var evet,karakteri kötü değil karakteri zayıf.

Elano gibi vazgecilmeyen yapida olsa ne demek

Elano gibi vazgecilmeyen yapida olsa ne demek

Galatasaray seyircisiyle ilgili gözlemlerini bizimle paylaşabilir misin? Galatasaray seyircisinin profilini bize özetleyebilir misin?Galatasaray taraftarlarını tebrik etmek istiyorum. Çünkü bir takım için taraftar çok önemlidir. Taraftarlar üzerlerine düşen görevleri çok iyi yapıyor. Kötü oynadığımız zamanlarda bile bizim yanımızda oluyor. Taraftarlarla ilgili daha önemli şeyler söylemek istiyorum. Bazen basın gibi taraftarların da kafasında soru işaretleri olabilir. ‘’Elano buraya geldi fazla çalışmıyor, niye iyi oynamıyor, bir sene kalıp gidecek gibi’’ yorumlar beni çok üzüyor. Taraftarlara şunu söylemek istiyorum. Ben çok çalışkan bir insanım. Antrenmanlara ilk gelenlerden biriyim. Antrenmanlarda elimden geleni yapıyorum. Devamlı olarak ‘’nasıl daha iyi bir yere gelebilirim, Galatasaray’a nasıl daha faydalı olabilirim’’ diye düşünüyorum. ‘’Elano bir sene oynayıp gidecek’’ şeklinde bir düşünce oluşmasın. Haldun Bey beni transfer ederken bunu kendisine de söyledim. Ben Ukrayna’ya, İngiltere’ye giderken de bu mantaliteyle gittim. Her zaman kendime ve çalıştığım yere olan saygım büyüktür. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Taraftarlardan biraz daha fazla destek bekliyorum. Kimsenin şüphesi olmasın ki Elano çok çalışıyor ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bunu çok iyi bilsinler.

Sezonun ilk yarısında bazı oyuncular Elano'ya hiç pas vermiyordu.Ama o çok çalışarak,vazgeçmeyerek takıma kendini kabul ettirdi.Lincoln'ün eksiği burda işte,bizimkiler ona pas atmazsa hiç takmaz bile.

lincoln-carlos.jpg

İkiside tekmeyi yedi

Sezonun ilk yarısında bazı oyuncular Elano'ya hiç pas vermiyordu.Ama o çok çalışarak,vazgeçmeyerek takıma kendini kabul ettirdi.Lincoln'ün eksiği burda işte,bizimkiler ona pas atmazsa hiç takmaz bile.

Zaten vazgecmeyen demissin ben vazgecilmeyen okudum :o

Lincoln vazgecse ilk seneki kisir futboldan sonra ikinci sene cosmazdi. Bir yerde o da pes etti artik, takim icindeki cephelesme olsun, Bulent olsun adam sonunda bikti.

Zaten vazgecmeyen demissin ben vazgecilmeyen okudum :o

Lincoln vazgecse ilk seneki kisir futboldan sonra ikinci sene cosmazdi. Bir yerde o da pes etti artik, takim icindeki cephelesme olsun, Bulent olsun adam sonunda bikti.

2.seneki futbolunda gruplaşmanın başı Hakan Ş.'nin gönderilmesi,ona inanılmaz rahat bir ortam sağlayan Skibbe'nin gelmesi,ve de ona takım içinde arkadaş olacak,onunla aynı dili konuşacak Meira'nın etkisi büyüktü.Aslında herşey güzel gidiyordu.Ta ki Berlin maçına kadar.O maçtan sonra Arda-Sabri bile cephe aldı ona.Sonra Meira'nın gitmesiyle Lincoln tamamen bitti.Hele kendisini göstermek istediği Almanya'da Hamburg maçında oyundan alınınca(Ki bence doğru bir değişiklik) hocasına küfür etmeye kadar gitti iş.

Ya bırakın bu masalları her şeye rağmen yönetim ona bi şans daha verdi kampa çağırdı beyefendi tüm bu olanlara karşı niye gelmedi

2.seneki futbolunda gruplaşmanın başı Hakan Ş.'nin gönderilmesi,ona inanılmaz rahat bir ortam sağlayan Skibbe'nin gelmesi,ve de ona takım içinde arkadaş olacak,onunla aynı dili konuşacak Meira'nın etkisi büyüktü.Aslında herşey güzel gidiyordu.Ta ki Berlin maçına kadar.O maçtan sonra Arda-Sabri bile cephe aldı ona.Sonra Meira'nın gitmesiyle Lincoln tamamen bitti.Hele kendisini göstermek istediği Almanya'da Hamburg maçında oyundan alınınca(Ki bence doğru bir değişiklik) hocasına küfür etmeye kadar gitti iş.

Hakan Şükür'e gruplaşmanın başı laflarına biraz rahatsız oluyorum.Konu değişiyor biraz şu anda biliyorum ama gruplaşma deniyor Hakan Şükür'e,o dönemde 8 Şampiyonluk var.Lincoln konusunda tamamen hemfikirim.

Hakan Şükür'e gruplaşmanın başı laflarına biraz rahatsız oluyorum.Konu değişiyor biraz şu anda biliyorum ama gruplaşma deniyor Hakan Şükür'e,o dönemde 8 Şampiyonluk var.Lincoln konusunda tamamen hemfikirim.

Hocam tek birşey:imkanın varsa Gerets başındayken Marsilya'nın oynadığı futbolu izle.Birde bizde oynattığı(oynanmasına göz yumduğu) futbolu izle.Ne demek istediğimi anlayacaksın.

:o

Tamam cok buyuk suc isledi arkadas, en azindan bazilari gibi takimi babasinin ciftligi sanip sevmedigine pas vermemezlik, takim arkadaslarini cekememezlik yapmadi. Sadece ulkesine gidince biraz gec dondu. Cok buyuk b.k yemis gibi anlatmayin ikide bir.

Hocam tek birşey:imkanın varsa Gerets başındayken Marsilya'nın oynadığı futbolu izle.Birde bizde oynattığı(oynanmasına göz yumduğu) futbolu izle.Ne demek istediğimi anlayacaksın.

GS Tarihinin en güzel futbollarından birisi 2006 da Gerets döneminde oynandı.2007 deki sorun başkaydı.Dağıldık o sene.

Guzel mi? Topu sisir dur taktigiyle Tromso'yu bile yenemedik. Mondi-Song-Tomas uclusu ve Denizlispor olmasa zor sampiyon olurduk o sene.

Beşiktaşlı Zago'da teknik direktörü olmuş :D

Geri
Üst Alt