Çaykur Rize Beraberliğin Sorumlusu Kimdir?

drogba kadroda yok emre çolagı sola allıcak sneıjderi ortada serbest oynatacak dedım.dogruyu buldu dedim.ama nerdeeee

Mancini !

Saçma sapan oyuncu tercihleri,Sneijderi solda oynatma sevdası,Burak ve Umutun aynı anda hiç bişey yapamayacağını 10 yaşındaki çocuk bilir bu bilemiyor.. İnşallah tez zamanda yollar ayrılır önümüzdeki seneye bu adamla başlarsak oda gider

hepsi adeta alin puanlari istemiyoruz dediler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Burak Yılmaz ve Umut Bulut ikilisi. Şimdi milli takım düşünsün..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Umut sneijder ve zamanında gereken değişiklikleri yapmayan mancini resmen hediye ettik puanı her zaman olduğu gibi her hafta komik hatalar ile şu şikecilere güldürüyolar bizi ne gazete haberleri ne de sosyal medyaya giresim gelmiyor.3-5 çapulcunun alay dolu sözleri yüzünden yoksa saydıracağım ağzıma gelenleri

Her maçın sorumlusu teknik direktördür. Puan kaybının da sorumlusu odur.

Ama Umut u geçtim Sneijder o golü atsa. Mancini en kral adamdı şu an.

Sadece Mancini Umut u ben oyundan almak istedim.yazdım da ama olmadı yav

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim: Umut'u futbolcu diye aldırdığı için.

Yönetim: Fatih Terim den sadece 1 gömlek iyi bir teknik adam aldığı için.

Futbolculara sözüm yok zaten, %70'inin aldığı her kuruş haksızlık.

Benim tahminim Mancini Galatasaray'a bir sezonluk geldi. Bir sezon parami alir giderim diye gelmiş olabilir. Devre arasi alinan yerlilerin hiç biri Mancini'nin transferi degil. Ne haliniz varsa görün demiş. Takimi iplemiyor gibi bir hali var.

mancini, burak ve umut.

mancini öne geçtikten sonra topu takımda tutabilecek değişiklikleri yapmalıydı. özellikle burak ve umut oyundan alınmalıydı. mancini sadece izledi.

mancini ve yönetim suçludur. Yönetim hayroviç ve burdsso gibi saçma sapan oyuncu aldı. Bir ton oyuncu aldı ama hiçbirinin doğru dürüst oynadığını görmedim oynayanlarıda bugun gördük. Umut tam bir kepazeydi bari böyle oynayacak yerine genç oyuncu oynatalım daha iyi.Ama telles haricinde transferde tam bir fiyasko yaşattı bu yönetim.Futboldan,planlamadan anlamayan bir yönetimimiz var.

Asıl suçluda federasyon ve arkasındaki hükümettir. Sırf şikebahçenin önünü açıp bizi engellemek için 6+0+4 kuralı getirdiler.bu kural olmasaydı adam akıllı değişiklikler yapabilirdik.

orda hakem maçı katletti diye bişey demedim sen fena halde önyargılı okumuşsun. rakip hakemler sayesinde 3 maçta 6 bedava puan aldı dedim.

hakem bizim maçı katletti diye bişey söylemedim nasıl onu anladın hayret doğrusu.

sen evinde oturuyosun tv izliyosun, gündüz vakti, evine hırsız giriyo önündeki tvyi çalıyo sen bişey yapmıyosun oturuyosun yönetimin yaptığı bu.

ayrıca fener nasıl bizi ilgilendirmiyo unuda açıkla bakalım

fener mutlaka puan kaybedecektir ama bizim yönetimin her mağlubiyet veya beraberlik sonrası aziz gibi ağlamasını istemem.

fener bizi ilgilendirmez derken biz kendi maçlarımızı yenmeye bakalım demek istedim.

şu ruhsuz herifler maç seçmeyi bıraksa farkla şampiyon olurduk ama belliki bunlar gaz ile çalışıyor.

rize gibi bir takima karşı 4-5 tane atamıyorsak şampiyon olmayalım zaten.

mancininin bugünkü saçmalıklarından bahsetmek istemiyorum bile, kesin birilerine bir mesaj olsun diye yapmıştır.

ama sen devre arasi 10 kadar transfer yapıyorsan bunları yavaş yavaş takıma monte etmelisin.

Bu macin sorumlusu mancinidir. Oynadigimiz takim siradan bir takim caykur rizespor, oyuncu tercihleri kotu, taktiksel acidan kotu, oyuncu degisiklikleri sacma ve yanlis zamanlarda. Bu mancini geldiginden beri 2 adim ileri gittik diyen adamla sabaha kadar tartisirim( Bir transfer politikasin begendim). arenada galatasaray ligde zaten 17 macin en az 12 sini kazanir bu adam geldiginden beri kume dusecek takimlar haric deplasmanda mac kazanamadik adama yuh derler. Ben galatasarayin teknik direktoru olsam insan icine cikamam.

Geri
Üst Alt