Çaykur Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Hocanın bu tip takıntıları var maalesef... Israrla olmayacağını görmek istemiyor.

İşin ilginç tarafı söz konusu şahsın da 1 adım ileri gitmeye hiç niyeti yok. Kaç yıl oldu, sayısız fırsat verildi. İnsan utancından birşeyler yapmaya çalışır be adam!!

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

akbaba son maçta kötü oynamadı. klasik sürü psikolojisi 3-5 kişi kötü dedi diye izlemeyen bile kötü diyor. yalnız çok gol kaçırdı bugün atması lazım
Kötü oynamadimi Alanya'da oynadığı maçlardan birini izlemiş olmayasın çünkü son maçta sahanın reziliydi ne defansa ne ofansa katkısı yok kaptırdığı topları saymiyorum

Ilk yari gol atamasak bile rakibi yormaliyiz Ikinci yarida Kerem ve Onyekuru hamleleri yorgun rakibin fisini ceker ama gol yersek cok farkli senaryolar gerceklesebilir .Umarim Ilk yarida geriye dusmeyiz

Çok olumsuzluk pompalıyorsunuz bu kadar negatif olmayın çift forvet te onyekuru ve kerem tip oyunculara yer vermeyeceğini tahmin etmek zor olmasa gerek. İstediğiniz kadrolarda da çok puan verdik bir bırakın oynasınlar eleştiri maç sonu gene yapılır

Hadi be Akbaba seni begenmeğenleri şasirt bi kere, artik donmen lazim uzun suredir sakatlanmiyorsun hic bisey yapamiyorsan biraz ruh koy ortaya bu taraftar seni tekrar bagrina basar
zaten en büyük sorun bu adamın sahada hırs ve ruh namına hiçbir şey ortaya koymaması.

Düşünsene, takiminda 2 tane orta saha oyuncusu milli takima cagrilmis. Cagrilmiyani oynatiyorsun...

Gökhan Akkan
👤 Morozyuk
👤 Selim Ay
👤 Talbi
👤 İsmail Köybaşı
👤 Baiano
👤 Djokovic
👤 Boldrin
👤 Samudio
👤 Sabo
👤 Skoda

Çöpe giden bir ilk yarı daha. Bu adam akıllanmaz,şimdi de bu kadroya taktı. Rize ters takım valla bu kadro kayseriye bile bişey oynayamamıştı.

Oğulcan yedeklerde
Donk da sakatlık sonrası yedeklerde

bu haftada böyle götürebiliriz ama hatay maçında tekliye dönmek lzm forvette.

zor maç olacak

Evet Ankaragücü gibi bir takım çıkıp elimize verene kadar bu kadroyla oynayacağız anlaşıldı. Feghouli gibi bir adam varken Emre Akbaba ile maça başlamak nasıl bir kafasızlıktır anlamıyorum.

Geri
Üst Alt