Çaykur Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Hocanın bu tip takıntıları var maalesef... Israrla olmayacağını görmek istemiyor.

İşin ilginç tarafı söz konusu şahsın da 1 adım ileri gitmeye hiç niyeti yok. Kaç yıl oldu, sayısız fırsat verildi. İnsan utancından birşeyler yapmaya çalışır be adam!!

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eski hoca olsa gaz vererek oynatirdi onu ama artik hocanim o ozelligide kayboldu

akbaba moral bozucu olsa da bugün iyi bir oyun bekliyorum

10 numaradaki Belhanda'nin gol atmamasina 4 sene laf edilmedi. 2 senedir top oynamayan Akbaba gol atmıyor diye laf yiyor. Akbaba o kadar da berbat değil.

Ulan bu nasıl kadro ya orta sahaya bakınca kör oldum..
Akbaba kötürümü nedir Allah aşkına? O oynayacağına bari Feghouli oynasın ikisi de kötürüm ama birinin kafası çalışıyor en azından..

Bu feghouli ne zaman oynamaya başlayacak...
Yeter arkadaş...

10 numaradaki Belhanda'nin gol atmamasina 4 sene laf edilmedi. 2 senedir top oynamayan Akbaba gol atmıyor diye laf yiyor. Akbaba o kadar da berbat değil.
Geldiği sezon 13 gol atan false 9 oynayan adamdan gol beklemeyelim de ne yapalım.
Gol atmıyorsa asist yapmıyorsa, gitsin kumda oynasın.
Takım savunmasına hiç gelmiyor, mücadele de az. Gol atmayınca da hiç çekilmiyor.

Gscimbom mobil

Bugün Terim'in iflas ettiği gündür
16126.jpg

bu takım golü atana dek tırttı geçen maç
şimdi tayland da yok
umarım bu sefer farklı bir oyun olur
akbaba ise abartıya mahal verecek kadar kötü değildi
tyland ve kılıç top kontrolünde zorlanırken akbaba ve jetson topa hakimiyetimizde mühim pay sahibi idi
Akbaba herhangi bir konuda iyi değildi ve abartılacak kadar kötüydü hayridaş. Kötü oynamak için topu eline alıp rakibe mi vermesi gerekiyor:d Ağır rezalet uzun süredir Selçuğun son zamanları gibi.

Geri
Üst Alt