Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.859
- 12.945
- 2.343
Taraftarın hocaya etki etmesi bence doğru bir şey değil,bırakalım adam neyi doğru biliyorsa onu yapsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şarampole itmek için mi Recep bayımHocamın arkasındayız
Sent from my iPhone using Tapatalk
daha ne yasandigini bilmeden hocaya giydirip durmussunuz
hiyarmisiniz ya

şarampole itmek için mi Recep bayım
Sabri semih selçuk beklerken bruma
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birde benim anlamadigim daha dun Brumanin bokunu yiyenler 180 derece donmusler. Nasil oluyor boyle donusler merak icerisindeyim
Birde benim anlamadigim daha dun Brumanin bokunu yiyenler 180 derece donmusler. Nasil oluyor boyle donusler merak icerisindeyim
Daha bir kaç gün önce Brumanın skora katkısının iyi olmadığını bunun yanında oyun akışında ki sıradan paslarının bile iyi olmadığını yazdım. Bunun dışında Dribbling ile gidebileceği yerde frene basıyor, takım oyunu ile ilerleyeceği yerde üç dört kişinin arasına dalıyorBirde benim anlamadigim daha dun Brumanin bokunu yiyenler 180 derece donmusler. Nasil oluyor boyle donusler merak icerisindeyim
Alanyaspor macindan bu yana forum'da cogunluk elestiriyor sen fazla takip edemedin galiba
Bencil ve umursamaz oldugu icin cok elestirildi,Mac konularinda mesajlar hala mevcut
Kendine gelmesi icin iyi bir firsat
Kenan ÜnalBirde benim anlamadigim daha dun Brumanin bokunu yiyenler 180 derece donmusler. Nasil oluyor boyle donusler merak icerisindeyim
Bruma kendine gelecek diye beklerken biz sampiyonlugu birakmayiz insallah
Daha bir kaç gün önce Brumanın skora katkısının iyi olmadığını bunun yanında oyun akışında ki sıradan paslarının bile iyi olmadığını yazdım. Bunun dışında Dribbling ile gidebileceği yerde frene basıyor, takım oyunu ile ilerleyeceği yerde üç dört kişinin arasına dalıyor
Hakikat daima kazananin yanindadir. Taraftar daha önce ne dedigine bakmaz, sonuca bakar.