Çaykur Rizespor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

Edit: Bruma yerine Rodrigues. Gerçi öyle yazdım ama yine de Bruma çıktı ben de anlamadım.

Sneijder yokken çıkabilecek en iyi kadro bence de bu. Ben zaten hep 4-3-3 oynayalım ve üç tane iyi orta saha ile bu ligde ki tüm rakipleri sürklase ederiz düşüncesindeyim(Tabii şuanki orta sahalar yeterli değil,daha iyileri lazım) Sneijder varken tabii 4-3-3 oynamak mümkün değil o yüzden sıkıntı oluyor biraz.

Orta sahayı ele geçireceğimiz stilde oynamamız lazım bence hep.Orta saha en önemli mevki bence.

FT ile Melo,Selçuk,Emre Ç,Engin,Elmander ve hatta Necati gibi orta saha özellikli bir sürü oyuncuyla oynuyorduk tüm rakipleri nasıl ezdiğimiz ortada.

Her neyse bu hafta Balta yok Linnes sola Sabri sağa geçer muhtemelen taktik böyle olursa.

İnşallah bu taktikle oynarız ve bence bu taktik ve bu kadro Rize'nin içinden geçer.

Son düzenleme:
Herkes simdi karari saygi duyuyorum diyor onemli olan yenildikten sonra owww Bruma neden oynamadi demiyceksin madem oyle sabredeceksin kotu bi hamle gibi.duruyor ama sabretmek lazim mecbur

bruma rezil takımımızın maçlarını çekilebilir kılan tek şeydi benim için

Brumaya kaybetmek istemiyorsa götürüp yedek bırakmalıydi.
Bu şekilde daha büyük bir ceza vermiş olurdu.

Hakana yaptığı ise mükemmel ötesi olmuş.
Senin futbol ile alakan kalmamış mesajını net olarak vermiş.

SARI-KIRMIZI!

Şuan için vardır bir bildiği demekten fazla birşey gelmez antrenman da birşeyler eksikse almaz kadroya bu en büyük uyarıdır. Sürekli bizde aynı şeyden şikayet etmiyor muyduk? Özellikle son dönemde bencil tavırlarından yakınmıyor muyduk? Demek ki uyarılara rağmen dinlemedi muhtemelen, yoksa bruma'ya niye garezi olsun, niye kendini riske atsın.

Risk bence doğrudur ama kazanamazsa büyük handikaplı başlar kariyerine.

Bruma bir şekilde gelişti dışarıda bizde gelişmeyi bırak geri gidiyor birinin el atması lazımdı umarım doğru işler yapılıyordur bu konuda

sneijderin olmaması da skandal bana göre

görücez bakalım tudor efendiyi

sabrımızı taşırdı maalesef

İki adam yok diye maç gitti gözüyle bakmak bana abartı geliyo. Unutmayalımki 1-2 ay önce Tudor'un yönettiği Karabük takımın yarısı eksikken tam kadro Bruma'lı Galatasaray'ı yenmişti.

Ki bence Tudor açık bi şekilde Bruma'ya takım için oynamazsan kesiği yersin mesajı vermiş. Bakıyorum forum her zamanki gibi galeyana gelmiş.

Rikerink'in sisteminde Bruma vazgeçilmezdi ama takım leşti, bakarsınız Tudor'da vazgeçilmez diye bişey olmaz ama takım iyi olur. Biz de bunu istemiyo muyuz zaten yıllardır?

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muazzam tespit renktas

Sen bakma buralar kesfedilmemis Mourinho'lar ile dolu. Hocaya guvenmekte fayda var. Son zamanlarda Brumasaray olmustuk. Galatasaray olma vakti geldi. Ayrica takima iyi bir mesaj olacaktir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tudor gelir gelmez hocalık taslamaya başladı. 22 yaşında takımını sırtlayan adamı kadro dışı bırakıyor neymiş bencilmiş ders alsınmış. Böyle adamlar kısıtlanmaz destek olursun daha iyisini yaptırırsın. Oyuncuyu dışlayan, kısıtlayan uygulamalar doğru değil. Birde bunu savunurken kıvrananlar var güldürdünüz.

Tudoru elestirene saygim var , lafinin arkasinda durmasi kaydiyla , veya destekleyene de saygim var ,yine lafinin arkasinda durmasi kaydiyla

bir de "ben bugun bir sey soyleyim de, macin sonucuna gore kivirir bukerim" diyenler var

adil degilsiniz . Ayni uygulamayi sevmediginiz bir adama yapsa fikir birligi yaparsiniz

sizde hocaya saygi filan yok ,sizin kafanizdakini yapiyorsa iyi hoca oluyor

ama cok rahat soyluyorum bunlari cunku ben forumun sevilmeyeniyim belki ama bir ton adam daha "bir seyi de bilmeyin kardesim" seklinde yazmis , icim rahat

Olası bir puan kaybında Bruma kararı eleştirilecektir bu kaçınılmaz, şimdiden de eleştiriler başladı zaten. Bruma konusunda fazla ısrar etmeyecektir. Derbide ilk 11'e adı yazılır. Tudor ilginç bir karar almış, merakla çıkaracağı kadroyu ve alacağımız sonucu bekliyorum. Ama eleştiri kaçınılmaz olacak puan kaybında.

Tudoru elestirene saygim var , lafinin arkasinda durmasi kaydiyla , veya destekleyene de saygim var ,yine lafinin arkasinda durmasi kaydiyla

bir de "ben bugun bir sey soyleyim de, macin sonucuna gore kivirir bukerim" diyenler var

adil degilsiniz . Ayni uygulamayi sevmediginiz bir adama yapsa fikir birligi yaparsiniz

sizde hocaya saygi filan yok ,sizin kafanizdakini yapiyorsa iyi hoca oluyor

ama cok rahat soyluyorum bunlari cunku ben forumun sevilmeyeniyim belki ama bir ton adam daha "bir seyi de bilmeyin kardesim" seklinde yazmis , icim rahat
Ben destekliyorum Tudoru umutluyum ancak şöyle bir eleştiride kaçınılmaz

Kendini boş yere zora sokmuş olabilir çünkü sonuç kötü olurda, haftaya Brumayı kadroya alırsa otoritesine daha en başından zarar vermiş olacak

Tabi maç sonrası yapacağı açıklamalar ne olacak onu da bir beklemek lazım

Geri
Üst Alt