Mehmet Tokat
Cezalı
- 29 Nisan 2015
- 3.563
- 1
- 498
hakan da mi kesik yedi yoksa zaten sakatmiydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki adam yok diye maç gitti gözüyle bakmak bana abartı geliyo. Unutmayalımki 1-2 ay önce Tudor'un yönettiği Karabük takımın yarısı eksikken tam kadro Bruma'lı Galatasaray'ı yenmişti.
Ki bence Tudor açık bi şekilde Bruma'ya takım için oynamazsan kesiği yersin mesajı vermiş. Bakıyorum forum her zamanki gibi galeyana gelmiş.
Rikerink'in sisteminde Bruma vazgeçilmezdi ama takım leşti, bakarsınız Tudor'da vazgeçilmez diye bişey olmaz ama takım iyi olur. Biz de bunu istemiyo muyuz zaten yıllardır?
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sneijderin olmaması da skandal bana göre
görücez bakalım tudor efendiyi
sabrımızı taşırdı maalesef
sezon sonu alman 1 hoca için araştırmalar şimdiden başlatılmalı
Ben destekliyorum Tudoru umutluyum ancak şöyle bir eleştiride kaçınılmazTudoru elestirene saygim var , lafinin arkasinda durmasi kaydiyla , veya destekleyene de saygim var ,yine lafinin arkasinda durmasi kaydiyla
bir de "ben bugun bir sey soyleyim de, macin sonucuna gore kivirir bukerim" diyenler var
adil degilsiniz . Ayni uygulamayi sevmediginiz bir adama yapsa fikir birligi yaparsiniz
sizde hocaya saygi filan yok ,sizin kafanizdakini yapiyorsa iyi hoca oluyor
ama cok rahat soyluyorum bunlari cunku ben forumun sevilmeyeniyim belki ama bir ton adam daha "bir seyi de bilmeyin kardesim" seklinde yazmis , icim rahat