Artun Gündemir
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 4.296
- 800
- 1.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam daha şikayet mektubunu yazamadı bu ne hızOhannesburg, tankutu 2 yil avrupadan men etmisler. Oh oh, iyi olmus.
Adam daha şikayet mektubunu yazamadı bu ne hız![]()
İyi bu adam yüzünden de Bruma gider. Hagi' nin Misimovic' i harcadığı gibi..
valla eğer doğruysa Tudor haklı gibi gözüküyor denilen şu :Bi nedeni vardir,durduk yere kadro disi birakmaz
valla eğer doğruysa Tudor haklı gibi gözüküyor denilen şu :
Bruma ağrıları var diye ilk antrenmana katılmamış ikinci antrenmanda isteksiz tavırlar sergilemiş , Hoca da bunu yedek takımda oynatmış o da kapris yapıp benim ağrılarıma devam ediyora getirmiş.. Tudor da sen bilirsin kardeş bi dahaki maça görüşrüz demiş![]()
Bu adamın bu hareketlerini görünce Bielsamızı bulduk diyorum eğer Tudor sene sonu şampiyon yaparsa sözleşmesi uzatılmalı böyle bir şans bir daha gelmez inanılmaz bir hoca deneyimi bizi bekliyor.. Bruma da daha hırslı dönücektirMactan sonra gercekleri anlatir hoca
herhangi bir sakatlığı yok. hoca tercihi ile kadroya alınmadı. tudor kendisini takım oyununa uyması gerektiği konusunda uyarıyordu. henüz ilk antrenmanda kenara çekip fırçalamıştı. yine de kadroya almaması sürpriz oldu.
![]()
![]()
(quakerboy - 17 şubat 2017 15:40)![]()
İki adam yok diye maç gitti gözüyle bakmak bana abartı geliyo. Unutmayalımki 1-2 ay önce Tudor'un yönettiği Karabük takımın yarısı eksikken tam kadro Bruma'lı Galatasaray'ı yenmişti.
Ki bence Tudor açık bi şekilde Bruma'ya takım için oynamazsan kesiği yersin mesajı vermiş. Bakıyorum forum her zamanki gibi galeyana gelmiş.
Rikerink'in sisteminde Bruma vazgeçilmezdi ama takım leşti, bakarsınız Tudor'da vazgeçilmez diye bişey olmaz ama takım iyi olur. Biz de bunu istemiyo muyuz zaten yıllardır?
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ah Lincoln acayip bir adamdı Keita ve lincoln içimde uktedir fazla izleyemediğimiz 2 adam bir de Frank Ribery var tabi![]()
Az sabır beyler hem uzun vadeli, hoca takımı olalım, oyuncuya dayalı düzen olmasın diyoruz hem de 1 maç bile sabredemiyosunuz.
evet onları da yedik gönderdik çok gereksizdi gerçektenOra birer adet Pino ve Giovanni de yazalım. Helede pino adamı o şerefsiz ünder mi ne ta nerelere yollatti
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk